De doua zile la Galati functioneaza o noua unitate bancara, cea a Grupului Leumi. Lansarea oficiala a avut loc in prezenta unui numar impresionant de persoane, oficiile de gazda fiind facute de directorul general, Laurentiu Mitrache, directorul sucursalei, Romelia Popescu, si de directorul general adjunct al Bank Leumi Romania, Manfred Rauchwerger.

Bank Leumi le-Israel are o experienta de peste 100 de ani in sistemul financiar bancar, detinind o retea intenationala de peste 300 de sucursale in cele mai importante centre economico-financiare ale lumii, iar din luna august este prezenta si in Romania cu 32 de unitati. Trebuie spus ca alegerea Galatiului ca locatie pentru una dintre aceste sucursale a fost apreciata in mod deosebit de primarul Dumitru Nicolae, cu atit mai mult cu cit Bank Leumi nu are sucursale in judetele invecinate, respectiv in Vaslui, Focsani, Braila sau Tulcea.

Directorul general, Laurentiu Mitrache, a facut o scurta prezentare a produselor oferite de banca precizind ca, in asteptarea sarbatorilor, se pregateste si va fi lansat in scurt timp un produs special pentru Craciun.