Cautare

69826 de rezultate pentru "ce" (2.20 secunde)
Neintimidat de interventia colegului sau, Pacuraru a continuat, intrebandu-se de ce votul pentru PSD a exprimat harta saraciei in Romania.
La putin timp dupa declaratia lui Tariceanu (foto), liderul PSD Adrian Nastase a declarat ca fuziunea PD cu PNL este “inevitabila“, deoarece “nu exista drum de intoarcere“ pentru PD, dupa ce a migrat puternic spre dreapta si a pierdut sprijinul Internationalei Socialiste.
inregistreaza 20,96% la Senat si 20,90% la Camera Deputatilor, in timp ce PRM are scoruri de 16,32%, respectiv 15,70%.
fraudarea alegerilor, operatiune evidenta in opinia Aliantei mai ales dupa ce numarul voturilor anulate a … scazut brusc, in numai cateva ore.
Senatorul PNL, Mircea Iustian, a declarat ca alegerile din acest an au fost fraudate in mod cert de catre PSD.
Biroul Electoral Central (BEC) a dat publicitatii, ieri seara, rezultatele finale ale alegerilor in judetul Satu Mare.
Mircea Geoana, desemnat de PSD+PUR pentru functia de prim-ministru, a declarat ieri, intr-o conferinta de presa, ca Uniunea PSD+PUR a castigat alegerile si, in consecinta, va incepe negocierile de formare a unei majoritati parlamentare imediat ce Biroul Electoral Central va anunta datele oficiale ale alegerilor.
Liderul PSD Suceava, Gavril Marza, a declarat ieri ca ii va “vana“ pe directorii institutiilor centralizate care au “cochetat“ cu Alianta.
Biroul Electoral Central (BEC) a dat ieri publicitatii rezultatele finale ale alegerilor parlamentare si prezidentiale.
Alianta D.A. PNL-PD a surclasat in Capitala Uniunea Nationala PSD+PUR la alegerile parlamentare si prezidentiale. Potrivit datelor finale, Traian Basescu a otinut 48,54 % in cursa prezidentiala, iar Adrian Nastase - 32,74%.
“Este o dovada mare de nepricepere sa dai astfel de comunicate, adica macar daca sunt profesionist cand dau 392.000 prima data, dau macar 400.000 a doua oara, mai pun opt mii, dar cum pot, dupa cinci ore si dupa ce mai adaug inca 17 la suta din sectiile de votare sa dau 232.000?“.
O alta intrebare ridicata de APD este de ce BEC nu a furnizat informatii publicului si nu a postat pe un site un comunicat in care sa explice diferenta care a facut obiectul suspiciunilor, in afara raspunsului la contestatia Aliantei PNL-PD.
“Nu face cinste Parlamentului faptul ca, in decurs de sase-sapte luni, ne-am schimbat complet opinia, in timp ce situatia din Romania nu s-a schimbat cu adevarat“, a declarat Lagendijk.
Liberalii nu mai au rabdare si vor sa-si aleaga presedintele. Dupa retragerea lui Theodor Stolojan de la conducerea partidului, atributiile presedintelui PNL au fost preluate de Calin Popescu-Tariceanu.
Liderul PSD a mai spus ca nu intelege de ce Traian Basescu “a facut mai intai scandal“, a cerut anularea alegerilor si apoi a trimis contestatia la BEC, cand normal ar fi fost sa procedeze invers.
Corneliu Vadim Tudor va cere electoratului PRM sa nu se prezinte la vot in turul doi al alegerilor prezidentiale daca nu va fi anulat primul tur, din cauza numeroaselor fraude electorale inregistrate duminica.
Ceea ce ramane inca un mister este cum de reprezentantii Aliantei in sectiile de votare nu au vazut de la inceput aceste erori si si-au pus semnatura pe astfel de procese-verbale.
Intrebat cum comenteaza declaratiile lui Basescu legate de presupusa fraudare a alegerilor, Nastase a spus ca liderul Aliantei PNL - PD a promis, inainte de alegeri, ca se va retrage in turul al doilea daca nu va castiga din primul tur de scrutin.
Coalitia formata de partidul de guvernamint cu umanistii a cistigat sase din cele zece mandate de parlamentari care revin Botosaniului.
De ce? ... S-a ajuns astfel pana la palma cumplita ce a fost data, in primul rand pe obrazul guvernarii, dar si pe obrazul tarii, prin ridicarea statuii ucigasilor unguri la Arad. ... Autonomia ce ne-o propune UDMR nu este una europeana.
google-analytics.com