Cautare

69829 de rezultate pentru "ce" (1.45 secunde)
PUR a anuntat ieri ca respinge oferta de colaborare cu Alianta PNL-PD, lansata la sfarsitul saptamanii de Traian Basescu.
Cei doi candidati ramasi in cursa pentru Presedintie si-au inceput campania pentru turul doi cu atacuri de la distanta. Reprezentantii Aliantei au cerut clarificari despre privatizarea Petrom, iar Adrian Nastase a amenintat ca-i va da in judecata pe cei care lanseaza acuzatii fara probe.
Chiar si asa insa nu ne putem plange de lipsa oricarui suspans din moment ce numirea lui Mircea Geoana in fruntea Executivului distreaza, in continuare, multa lume buna din PSD.
Dupa ce au hotarat sa poarte negocieri numai cu Uniunea Nationala PSD+PUR pentru participare la guvernare, liderii UDMR intentioneaza sa ceara partenerilor de dialog un post de vicepremier si doua sau trei ministere.
Sase primari liberali din Mehedinti au plecat din PNL si au trecut la PSD, a anuntat, ieri, presedintele organizatiei judetene a PSD, deputatul Eugen Nicolicea.
Birourile Permanente reunite ale Camerei Deputatilor si Senatului au votat ieri alocarea timpilor de antena pentru emisiunile electorale dintre cele doua tururi de scrutin pentru alegerile prezidentiale.
Avem sustinatori, dar marea majoritate a electoratului ungar nu a dorit sa-si exprime optiunea fata de aceasta problema, ceea ce doare“, a spus Puskas, adaugand ca UDMR nu va renunta la lupta pentru acordarea dublei cetatenii maghiarilor de peste hotare ca si va purta discutii in acest sens cu fortele politice ungare.
“'Dictionarul membrilor CC al PCR - 1945-1989' constituie un foarte util ins-trument de lucru pentru cei ce doresc sa studieze istoria recenta a Romaniei.
Presedintele Ion Iliescu a fost prezent ieri la Senat pentru a-si lua ramas-bun de la parlamentarii PSD care-si incheie mandatul, dar si pentru a-l felicita pe Nicolae Vacaroiu de ziua sa.
Vicepresedintele PNL Mona Musca a anuntat ieri la Sfantu Gheorghe ca PD si PNL vor forma grupuri parlamentare separate pentru a obtine mai multe locuri in comisiile de specialitate din Parlament.
“Aceasta chestiune a fost clar lamurita, am precizat ce cred despre necesitatea descentralizarii. Impreuna trebuie sa construim un sistem european bazat pe descentralizare la nivel teritorial, dar nu pe un fundament etnic.
In legislatura ce s-a incheiat ieri au fost legiferate spre dezbatere 2.937 de legi, din care 865 au provenit de la Guvern, 1.103 de la Senat, iar 869 au fost propuneri legislative.
In data de 3 decembrie a.c. au avut loc alegerile pentru stabilirea membrilor Consiliului Suprem al Magistraturii. Din Constanta, singurii nominalizati au fost procurorul Marian Alexandru, din partea Parchetului de pe langa Curtea de Apel, si prim-procurorul Cristian Deliorga, din partea Parchetului de pe langa Tribunalul Constanta.
In timp ce Parlamentul s-a intrunit, ieri, pentru ultima data in actuala forma, liderii PSD, PUR si UDMR au purces la negocierea viitorului Executiv si a majoritatii parlamentare necesare sustinerii guvernului.
Senatorul UDMR de Harghita Sogor Csaba considera ca, desi referendumul pentru acordarea dublei cetatenii maghiarilor din afara Ungariei s-a soldat cu un esec, acest lucru nu reprezinta o problema semnificativa pentru maghiarii din Romania, in conditiile in care tara noastra va intra curand in UE.
Parlamentul European va dezbate la 15 decembrie raportul realizat de Pierre Moscovici privind progresele realizate de Romania, se arata intr-un comunicat publicat ieri pe site-ul Parlamentului European.
La nici doua saptamani de la dezastrul de la alegerile parlamentare si prezidentiale, formatiunea politica a fostului presedinte Emil Constantinescu nu realizeaza sub nici o forma ca viitorul sau este total compromis.
Semnalele lansate de Traian Basescu saptamana trecuta in directia umanistilor, pentru ca acestia sa se dezica de PSD si sa ajute Alianta PNL-PD sa aiba majoritatea parlamentara, nu au avut succes, PUR respingand oferta liberalo-democrata.
Consiliul Judetean de Coordonare al PD Suceava a hotarat excluderea din partid a fostului vicepresedinte al PD Suceava, Brandusel Nichitean.
BEC a hotarat ca persoanele care, in ziua votarii, se afla in alta localitate decat cea de domiciliu sa-si poata exercita dreptul de vot la oricare dintre sectiile de votare organizate in localitatea in care se afla, mai putin in sectiile de votare speciale.
google-analytics.com