Cautare

69829 de rezultate pentru "ce" (3.17 secunde)
Dupa ce a enumerat, succint, cateva din marile pacate ale "regimului mafiot Iliescu-Nastase”, liderul PRM a mai solicitat Comisiei Europene retragerea de la post a lui Jonathan Scheele "pentru complicitatea lui dubioasa, printr-o tacere prelungita, cu regimul mafiot de la Bucuresti”.
UN PSD+PUR a obtinut in Suceava, in urma alegerilor parlamentare, un scor cu patru procente mai scazut fata de alegerile locale din iunie.
Presedintele Uniunii Nationale a Patronatului Roman a afirmat ca Emil Constantinescu nu mai are nici un viitor in politica, in timp ce despre culoarul crestin-democrat si-a exprimat indoiala ca va avea un viitor in Romania.
“Toate aceste lucruri se razbuna in ceea ce priveste imaginea Romaniei“, a declarat Adrian Nastase. El a mai adaugat ca declaratiile lui Basescu si acuzele la adresa unor lideri europeni reprezinta pete pe obrazul Romaniei, pentru care va plati intreaga tara.
Conform datelor furnizate de Biroul Electoral Municipal, in strainatate, Basescu a obtinut 53,4% din voturi, Nastase - 26,18%, Vadim Tudor - 6,6% si Markó Béla - 5,76%.
Biroul Electoral Central a repartizat ieri formatiunilor politice care au trecut pragul electoral mandatele ce li se cuvin in raport cu numarul de voturi obtinute direct si prin redistribuirea voturilor obtinute de formatiunile care nu au atins pragul de 5% necesar intrarii in Parlament.
Ar trebui sa apeleze si la voturile PRM, ceea ce este exclus deocamdata.
Deputatul PNL Mona Musca s-a autosechestrat ieri in Camera Deputatilor, in semn de protest fata de refuzul lui Viorel Hrebenciuc (vicepresedinte PSD) de a-i da stenogramele sedintelor Comisiei parlamentare de redactare a legilor electorale.
Palatul Cotroceni are o istorie de peste 300 de ani. Lacas domnesc, el si-a pierdut acest statut doar in anii comunismului.
Gusa a declarat ca ADA nu a primit inca un raspuns documentat de la BEC in ceea ce priveste cererile de suspendare a numararii voturilor, de atribuire a mandatelor parlamentare si de verificare a probelor video referitoare la actiunea "Autobuzul ".
Primaria din Husi a ajuns in situatia jalnica de a-si vinde bunurile din patrimoniu, pentru a-si putea achita uriasele datorii acumulate fata de furnizorii de utilitati si de materiale.
In ceea ce priveste Uniunea PSD+PUR, cel care va reprezenta Constanta in Senat este Cristian Diaconescu, actualul ministru al Justitiei, iar din partea PRM, prin distribuirea voturilor - Dorel Onaca.
Chestionat pe tema, Adrian Nastase a spus un "Nu” raspicat in ceea ce-i priveste pe maghiarii din Romania.
Liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, a declarat ieri ca l-ar prefera invingator pe Traian Basescu, desi recomanda electoratului PRM sa boicoteze turul doi.
çn ceea ce priveste formarea majoritatii parlamentare, Adrian Nastase a afirmat ca, pe ansamblu, votul de investitura la nivelul Parlamentului poate fi obtinut, insa la Senat ramane o problema care trebuie rezolvata, intrucat PSD si PUR nu intrunesc jumatate plus unu din numarul senatorilor.
Supusa la vot, cererea era cat pe ce sa fie acceptata. Tariceanu a anuntat ca votul pentru punctul din rezolutie privitor la colaborarea cu PSD este de 28 pentru, 16 impotriva si 11 abtineri.
Scapati de grija alegerilor parlamentare, sefii Consiliului Judetean (CJ) au plecat in strainatate. Vicepresedintele Dorin Ciustea se afla in Marea Britanie, la Inverness, unde participa la o intilnire pe probleme sociale legata de o finantare PHARE.
Imi pare rau de colegi ca n-au stiut ce voteaza. Ba chiar m-au sunat dupa, sa ma intrebe despre ce a fost vorba”, a adaugat Strutinsky. ... "Nu este exclus sa revin in PNL, dar dupa ce pleaca Hasotti”, a conchis Strutinsky.
PD baga strambe in ograda Uniunii PSD+PUR Dupa ce a reusit sa o dea cotita in privinta aliantelor, Basescu nu a ratat ocazia de a mai face un scurt pomelnic al pacatelor PSD - "a fraudat alegerile la fel ca predecesorul sau comunist in 1946", "o noua guvernare PSD, profund corupta, risca sa blocheze aderarea noastra la 1 decembrie 2007", "stenogramele PSD au smuls masca de pe fata partidului de guvernamant si au provocat ingrijorare in mediile politice europene” etc.
In plus, Vadim Tudor a precizat ca PRM nu va participa, in vreun fel, la formarea unui Guvern, deoarece considera noul Parlament unul "al fraudei”, ceea ce inseamna ca nu reprezinta vointa electoratului roman.
google-analytics.com