Cautare

69829 de rezultate pentru "ce" (2.37 secunde)
Satisfacerea cererilor celor doua partide cu care PSD intra in coalitia ce-si doreste sa formeze majoritatea parlamentara ar avea drept consecinta o structura guvernamentala mamut.
Satisfacerea cererilor celor doua partide cu care PSD intra in coalitia ce-si doreste sa formeze majoritatea parlamentara ar avea drept consecinta o structura guvernamentala mamut.
Considerind ca zarurile nu sint inca aruncate in ceea ce priveste fortele politice care vor detine puterea in Romania in urmatorii patru ani, deputatul Aliantei D.A.
Indiferent de ce va fi, realitatea este ca, astazi, PSD-ului ii arde buza dupa niste aliati, situatie de care pot profita in voie atat UDMR cat si PUR.
Presedintele Organizatiei Judetene PUR Constanta, Andrian Mihei, nu isi va parasi actuala functie din cadrul partidului, in ciuda faptului ca a devenit parlamentar.
Premierul Adrian Nastase i-a transmis ieri o scrisoare presedintelui Statelor Unite ale Americii, George Bush, prin care ii adreseaza rugamintea de a se implica in solutionarea situatiei generate de tragicul accident rutier in care si-a pierdut viata basistul trupei Compact Teo Peter, a anuntat purtatorul de cuvant al Executivului.
Guvernul Romaniei constata cu ingrijorare ca, fara a avea nici o dovada, anumiti reprezentanti ai PNL si PD continua sa transmita in presa nationala si internationala mesaje despre o presupusa fraudare a alegerilor din Romania, afirma purtatorul de cuvant al Executivului, Despina Neagoe, intr-un comunicat dat publicitatii ieri.
Ministrul de Externe Mircea Geoana, care participa la reuniunea Consiliului Nord-Atlantic ce se desfasoara la Bruxelles, s-a intalnit ieri cu noul comisar pentru extindere, Ollie Rehn.
Ministrul de Externe luxemburghez, Jean Asselborn, a declarat, dupa o intrevedere cu omologul sau roman, ca Romania si Bulgaria vor avea o evolutie comuna atat in privinta incheierii negocierilor de aderare, cat si a semnarii Tratatului cu UE.
In urma deciziei BEC, Prefectura Cluj va amplasa la fiecare sectie de votare din judet extrase din lege cu pedepsele pentru cetatenii care voteaza de mai multe ori.
In plan parlamentar, PRM anunta ca va actiona asa cum a facut-o si pana in prezent, sustinand proiectele benefice pentru cetatenii romani, pentru diferitele ramuri economice sau categorii socio-profesionale si opunandu-se oricaror abuzuri savarsite de Guvern, indiferent ce culoare politica va avea acesta.
Referendumul de duminica din Ungaria privind acordarea dublei cetatenii pentru maghiarii din afara granitelor tarii nu a avut rezultatul scontat de etnicii de aceasta nationalitate din Romania.
Umanistii sibieni au declarat ieri ca se dezic de colegii de la PSD Sibiu, unicul lucru care ii mai leaga fiind protocolul semnat la nivel national.
Desi PSD a demarat recent negocierile cu PUR si UDMR pentru asigurarea unei majoritati parlamentare si pentru alcatuirea noului Guvern, primind in aceste sens asigurari ferme de sprijin din partea umanistilor si a udemeristilor, liderii Aliantei PNL-PD continua sa creada ca ei se vor instala la putere.
A fost numai un semnal de imagine cu ce mergem inainte, dar, altminteri, este si un element rational. ... Noul Parlament isi incepe activitatea luni Aceasta declaratie a fost facuta de presedintele Iliescu dupa ce a primit, la Biroul Electoral al Municipiului Bucuresti, certificatul de senator.
O situatie exacta asupra a ceea ce se va intimpla anul viitor se va sti numai dupa ce Guvernul va adopta regulamentul de aplicare a legii.
Acest transfer de actiuni se va realiza in cursul anului 2005, dupa ce va fi emisa o Hotarare de Guvern in acest sens, a precizat directorul Administratiei Porturilor Maritime Constanta.
Acesta a mai precizat ca noua echipa PRM Constanta s-a imbunatatit calitativ in mod vizibil, ceea ce reprezinta un nou inceput pentru Partidul Romania Mare.
"In cadrul perchezitiilor, am ridicat documente si acte falsificate care dovedesc clar activitatea infractionala, atit in ceea ce-l priveste pe Iosif Kovacs, cit si in cazul lui Sos Rolland, complicele sau”, sustine Tiberiu Sigartau.
Nastase a adaugat ca PSD are o relatie foarte buna si cu CNSRL Fratia, Confederatia Meridian, UDMR si spera sa obtina la turul al doilea de scrutin si o parte din voturile celor care la primul tur au votat cu PRM sau cu partidele din Alianta si stiu tot ce a facut Guvernul pentru reducerea nivelului de saracie, pentru IMM-uri, pentru interesul national.
google-analytics.com