Cautare

4444 de rezultate pentru "caz" (6.24 secunde)
E adevarat, ministerul are si in primarii reprezentanti, iar in unele primarii schemele sunt prea mari, dar nu trebuie generalizat. Depinde de la caz la caz". (Alexandra ANTON)
Ministrul Turismului, Elena Udrea, a declarat joi, intr-o conferinta de presa, ca cei din comisie nu cunosc legea, deoarece chiar daca ar fi incalcat Constitutia, fapta sa nu intra sub incidenta penala iar sanctiunile nu sunt nici intr-un caz de natura penala.
Numele Mircea Basescu nici macar nu a fost amintit in audierile de astazi ale Comisiei de Aparare din Senat, a spus Mihai Stanisoara, Ministrul Apararii, si asta deoarece, "in opinia tuturor celor prezenti acolo, nu exista nicio legatura intre asa-zisul caz Babeni si Mircea Basescu".
Dupa ce era sa ii cada macaraua in cap, la sediul ministerului pe care inca il pastoreste, ministrul interimar Radu Berceanu a aparut zimbitor - la propriu - pe micile ecrane si s-a declarat "o victima" a incidentului de azi dimineata si in niciun caz un factor responsabil.
Sesizarile formulate de presedintele Senatului vizeaza, intr-un caz, decretul privind numirea democrat-liberalului Vasile Blaga in functia de ministru interimar la Ministerul Administratiei si Internelor si in functia de vicepremier, ca urmare a revocarii din functie a social-democratului Dan Nica, iar, in al doilea caz, decretele unor membri ai Guvernului ca ministri interimari, dupa demisiile ministrilor social-democrati, toate decretele fiind emise pe 1 octombrie.
Sesizarile formulate de presedintele Senatului vizeaza, intr-un caz, decretul privind numirea democrat-liberalului Vasile Blaga in functia de ministru interimar la Ministerul Administratiei si Internelor si in functia de vicepremier, ca urmare a revocarii din functie a social-democratului Dan Nica, iar, in al doilea caz, decretele unor membri ai Guvernului ca ministri interimari, dupa demisiile ministrilor social-democrati, toate decretele fiind emise pe 1 octombrie.
Si mai ingrijorator este faptul ca acest caz nu este o exceptie. Un alt caz de violenta politica, asupra caruia se opreste Corina Cretu:
Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, ca, in cazul in care Klaus Iohannis va discuta cu toate partidele, atunci se poate avea in vedere orice solutie, "dar in niciun caz solutia Grivco".
De la caz la caz... 2. Ii este frica lui Adrian Nastase sa candideze? Ma indoiesc ca este vorba de frica.
In momentul de fata functia de presedinte al Senatului avantajeaza PSD - Geoana fiind al doilea om in stat, in caz de urgenta presedintele Senatului devenind automat presedinte interimar. ... In orice caz, ii uram lui Traian Basescu sanatate, ca-i mai buna decat toate.
E si interesul partidului, si interesul domnului Voicu sa nu se ascunda in spatele partidului in acest caz", a spus Ponta. ... Voicu va fi audiat marti de Comisia juridica in acest caz.
Valoarea punctului de pensie - Indiferent de modul de calcul, valoarea punctului de pensie "nu poate reprezenta mai putin de 45% din salariul mediu brut, utilizat la fundamentarea bugetului Asigurarilor Sociale de Stat" - Acest lucru este necesar tocmai pentru pastrarea puterii de cumparare a pensionarilor, in caz contrar, potrivit unor simulari in urmatorii ani, punctul de pensie ar putea ajunge sub 20% din salariu mediu brut pe economie.
Acum, in cel mai bun caz, PD-L se apropie de 20%, in sondajele de opinie. In cel mai bun caz...
Iata cum vor scadea veniturile principalelor categorii profesionale sau sociale de la caz la caz. • Politist 2000 lei - 25% = 1500 lei;
Daca putem admite ca intentia ordonantei de a stopa inflatia de drepturi de autor si cohorta de privilegii pe care o presupunea era una benefica, implementarea legii, absolut defectuoasa, prin niste norme metodologice de-a dreptul aberante, demonstreaza ca nu s-a facut in niciun caz o analiza atenta premergatoare acestei decizii.
Livia Jaroka, din Ungaria, a reamintit ca firesc este ca decizia privitoare la expulzare sa se faca "de la caz la caz" si a subliniat ca "nimeni nu poate fi expulzat din simplul motiv ca este rom.
Dincolo de faptul ca schimba o lege pentru un caz particular, pe buna dreptate ne putem indoi si de legalitatea actului in cazul particular mentionat: ... Practic, in acest caz, guvernul a actionat ca un afacerist evazionist care vrea sa scape de creditori.
Adrian Sobaru va fi audiat de anchetatori cand starea de sanatate ii va permite acest lucru, declaratia lui ajutand la explicarea motivatiei gestului suicidar si la cercetarea inceputa in acest caz, dupa cum a precizat, pentru agentia citata, purtatorul de cuvant al Parchetului Judecatoriei Sectorului 5, Adriana Florea Stoian.
Liderul PNL Crin Antonescu a declarat, sambata, ca ii cere lui Traian Basescu ca in 48 de ore sa aduca clarificari sau probe legate de eventuala colaborare a actualului presedinte al liberalilor cu Securitatea, mentionand ca in caz contrar devine clar ca seful statului este "las ca un turnator".
Victor Ponta, fost procuror care in calitate de coordonator al Biroului de combatere a spalarii banilor a facut pierdut dosarul Danei Nastase, Adrian Nastase cu deja celebrul dosar, Ecaterina Andronescu, unul dintre rectorii care isi pierd privilegiile, Marian Vanghelie, prietenul apropiat al lui Catalin Voicu, Robert Negoita si Nicolae Banicioiu, implicati intr-un caz neelucidat cu minore.Acestia sunt cei care pretind ca apara legea in Romania si ni se prezinta drept garanti ai statului de drept.
google-analytics.com