Cautare

4444 de rezultate pentru "caz" (3.38 secunde)
Sursele noastre nu si-au dat seama daca propunerea sefului statului a fost facuta doar ca o amenintare la adresa PDL, in caz ca nu reuseste sa gaseasca rapid o solutie la aceasta criza autoprovocata, sau daca Basescu chiar tine la numirea lui Vacaroiu.
• Partidul are posibilitatea ca un om, odata trimis in judecata, sa se stranga conducerea si, daca este cazul, sa-l excluda sau sa-l suspende de la caz la caz pe cel care a lezat fie imaginea partidului fie a incalcat normele morale.
In nici un caz cu scrupule democratice. ... In caz contrar, e o iluzie sa visati la voturi din oficiu. De la prostii de serviciu, pe a caror inteligenta electorala mizati necinstit sufleteste, ca sa va faca jocurile neconditionat, prin votul negativ.
Un caz aproape similar, cel al suspendarii ministrului de interne Dan Nica s-a soldat, in 2009, cu un astfel de efect. ... Cat despre posibilitatea unei simple actiuni profesionale a DNA in acest caz, i se pare exclusa.
Liderul liberal a mai mentionat ca USL asteapta o schimbare a atitudinii UDMR pana in prima decada a lunii septembrie curent si ca in acest caz nu ar fi exclusa chiar o colaborare la guvernare.
"In niciun caz nu se poate face asa cum a gandit-o colegul deputat", a opinat acesta. ... "In niciun caz nu se poate face asa cum a gandit-o colegul deputat", a opinat acesta.
80/2010 a fost introdus pe ordinea de zi a plenului Camerei Deputaților la solicitarea liderului deputaților PDL, Mircea Toader, desi opoziția a criticat acest demers, susținand ca in acest caz forul se "descalifica".
In acest caz, situatia s-ar putea complica teribil din punct de vedere juridic, pentru ca Geoana a punctat, deja, faptul ca decizia e nestatutara.
Iar in acest caz, partidul care are cele mai mari sanse sa impuna primarul general al Bucurestiului, in mod surprinzator, este UNPR, care are deja doi primari de sector foarte populari, "Piedone" si Ontanu", spune Cozmin Gusa, pentru ziarul Ziua de Cluj, citat de Realitatea.NET "As face chiar si o previziune:
In caz contrar, risca sa fie cercetati penal. ... Nerespectarea ei este caz penal. Intrare noua la spital Pe langa avertismentul dat primarilor, Prioteasa a anuntat o serie de investitii prioritare pe anul in curs care pot sau nu sa fie si puse in practica.
80/2010 a fost introdus pe ordinea de zi a plenului Camerei Deputatilor la solicitarea liderului deputatilor PDL, Mircea Toader, desi opozitia a criticat acest demers, sustinand ca in acest caz forul se "descalifica".
El subliniaza ca nu exista posibilitatea sa "se inghesuie" ambulantele private la acelasi caz cu cele apartinand statului - scenariu avansat de Raed Arafat - deoarece dispeceratul este cel care face trimiterile la caz, iar acesta este in continuare in coordonarea stricta a statului.
Solutia politica nu este in nici un caz sa-l schimbi pe Boc cu Ponta", a aratat ea. ... In cel mai bun caz, la o participare ceva mai mare la scrutin decat in prezent, un avantaj cert pentru opoziție.
Solutia politica nu este in nici un caz sa-l schimbi pe Boc cu Ponta", a aratat ea. ... In cel mai bun caz, la o participare ceva mai mare la scrutin decat in prezent, un avantaj cert pentru opoziție.
In cel mai bun caz se poate ajunge la o negociere precum in 1999, cind premierul Radu Vasile a conditionat demisia sa de obtinerea functiei de secretar general al PNTCD.
Guvernul Mihai Razvan Ungureanu nu aduce nimic nici lui Traian Basescu, nici PDL-ului si in niciun caz Romaniei. ... Noul Guvern nu e in niciun caz mai legitim decat fostul.
14 parlamentari ai altor nationalitati decat cea maghiara, care, in cel mai bun caz, reprezinta ceva sub 1 la suta din electoratul Romaniei. Deputati si senatori UDMR, care, in cel mai bun caz, reprezinta 5 la suta din electoratul Romaniei.
Ca atare, specialistii de la Directia de Investitii si Servicii Publice a primariei au propus si in acest caz reabilitarea acestui pod, cu o lungime totala de 57 m si o latime a carosabilului de 21 m.
Cel mai recent caz, aparut in contextul socantului caz de impuscaturi in plina strada la un coafor din Bucuresti, se refera la numirile din Politia Romana, care sufera de acelasi pacat al politizarii.
Cine vrea sa intre in PSD s-o ia de jos Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, vineri, ca intrarea in USL a fostului prim-vicepresedinte al PDL Sorin Frunzaverde este "un caz atipic, particular intr-o situatie data", care nu poate fi amplificat.
google-analytics.com