Cautare

4444 de rezultate pentru "caz" (3.94 secunde)
Potrivit liberalului Radu Stroe, presedinte al comisiei, eventualele sanctiuni in acest caz se vor discuta in Birourile Permanente ale Senatului si Camerei Deputatilor, in prezenta directorului SRI si a membrilor Comisiei SRI.
La fel, potrivit lui Stelian Dutu, in orasul Eforie PD ar obtine in caz de alegeri 60% din voturi, in timp ce candidatul PD, Gigi Chiru, a iesit in sondaje ca avand 49%.
astfel, daca in Occident, dintr-o 100 de litri de apa irigate, la radacina plantelor ajung 80-90 de litri, in Romania, din 100 de litri, in cel mai bun caz ajung la radacina 30 de litri de apa.
"In cel mai rau caz, voi fi vicepresedintele acestei comisii", a spus Frunda.
Chiar daca, sa spunem, prin reducere la absurd, ca cineva ar fi spus ca l-a suspendat Durbaca, probabil daca il suspendam era pentru o seama de greseli pe care le-a facut, nici intr-un caz nu are legatura procesul lui Ion Stefan cu cazul acesta.
De la caz la caz, cetatenii sunt indrumati catre autoritatea sau organismul (la nivel local, national sau european) ce poate rezolva problemele specifice intalnite.
"Trebuie sa avem grija ca pentru anumite cazuri sociale, persoane care sunt in varsta, cu venituri foarte reduse, sa asiguram o solutie de depanare, fie ii mutam in spatii mai mici care sa le acopere necesitatile de locuire, fie le putem asigura in continuare acest spatiu, dar numai pentru acele cazuri sociale care vor trebui examinate de la caz la caz", a adaugat Tariceanu.
Total invers La randul sau Marian Popa spune ca tot ceea ce aminteste Telegan nu ar avea nicio urma de adevar, presedintele partidului cerandu-i cei 5.000 de lei pentru stampila pe motiv ca ar avea nevoie de acesti bani intr-un cont in caz ca va fi dat in judecata de democrat-liberali pentru contestarea candidaturii lui Andrei Lisinschi la Primarie.
Personalul politiei comunitare va putea face uz de arma in caz de legitima aparare sau in stare de necesitate, armele letale urmand sa fie folosite numai dupa somatia 'Politia - stai'.
Presedintele PNL, Calin Popescu Tariceanu, i-a acuzat pe actualii guvernanti de incompetenta, lipsa de profesionalism, de luarea unor masuri "pompieristice" si i-a cerut premierului Emil Boc sa prezinte un plan anti-criza, in caz contrar PNL urmand sa ceara sesiune extraordinara a Parlamentului.
Un atare caz clar de politie politica ar incrimina atat de grav statul roman in intregul sau incat nu poate fi ignorat de Parlament", se mai arata in scrisoarea semnata de fostul sf al statului, Emil Constantinescu.
Vizita de sambata a presedintelui PSD la Craiova nu a avut darul de a limpezi situatia deosebit de tensionata care exista in Consiliul Judetean Dolj, unde social-democratii nu s-au hotarat daca sa renunte la alianta cu liberalii, pentru a face o noua majoritate cu pedelistii.Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat sambata ca PSD nu este obligat sa se alieze cu PD-L si in teritoriu, asa cum este la nivel central, ci, „de la caz la caz“, se poate alia si cu alte partide.
Suma ar putea fi insa diferita de la caz la caz, organizatiile care nu au candidatii in prima parte a eurolistei nefiind dispuse sa cotizeze la fel cu cei eligibili.
Presedintele PNL Crin Antonescu (foto), desemnat candidat la presedintie, a declarat ieri, la Baia Mare, ca in turul al doilea al alegerilor prezidentiale nu trebuie sa se ajunga in nici un caz la o competitie intre Traian Basescu si Mircea Geoana.
"In momentul in care bancile vor avea riscuri de executie in caz de neplata, atunci apar probleme suplimentare. ... schema simpla, numai ca trebuie sa aveti garantat faptul ca, in caz de neplata, garantia functioneaza imediat si trebuie sa executati garantia.
In acest caz, Administratia Finantelor Publice Navodari va repeta procedura de valorificare a unor bunuri sechestrate ce apartin respectivei societati. ... In acest caz se vor oferi la licitatie mai multe autoturisme, autoutilitare, autotractoare, remorci si semiremorci.
Cercetarea prealabila nu inseamna, in nici un caz demiterea sau suspendarea din functie a sefilor IJPF, ne-a mai precizat purtatorul de cuvant al Politiei Romane de Fronitera.
Nu a fost realizat flagrant in acest caz", a precizat Adina Florea. ... Potrivit sefului SPR Constanta, comisarul sef Constantin Dancu, deocamdata, nu exista ofiteri cercetati in acest caz de coruptie, ci doar agenti de politie care, in cazul in care vor fi trimisi in judecata, vor fi suspendati.
Acceptam cu totii ca traversam un moment greu, ca efectele crizei sunt tot mai pronuntate, dar, in niciun caz de aceasta data, PD-L nu mai poate sa apara in fata oamenilor ca "fetita nevinovata" care, dupa ce a comis greseala, arunca vina pe partenerul in care avea incredere", a spus Ilie Sarbu.
Bratianu ia bani de cazare si pentru Bucuresti, si pentru ConstantaUn caz aparte este cel al deputatului PSD Matei Bratianu, caruia i se plateste din bani publici cazarea atat in Bucuresti (peste 9. ... 100 (Iorgus si Lupu fiind, in acest caz, cei mai stransi la punga) si 6.
google-analytics.com