Cautare

4444 de rezultate pentru "caz" (2.78 secunde)
Cei care doresc sa obtina un act de identitate trebuie sa completeze o cerere si sa o depuna impreuna cu documentele necesare dupa caz.
"PNL va vota categoric in favoarea ideii ca primul-ministru sa reprezinte Romania, la acest Consiliu European (Consiliul European din 28 iunie - n.r.) in orice caz. (...) Pentru ca acolo tematica discutata este in principal economica, sau in orice caz tine de deciziile Guvernului.
CJ - Horia Teodorescu (Tulcea), Catalin Nechifor (Suceava), Ioan Cindrea (Sibiu), Adrian Duicu (Mehedinti), Adrian Tutuianu (Dambovita), Radu Moldovan (Bistrita) PNL - 10 parlamentari Primarii - Calin Potor (Alba-Iulia), Marius Nicoara (Cluj-Napoca), Nicolae Robu (Timisoara) CJ - Teodor Atanasiu (Alba), Cristian Adomnitei (Iasi), Horea Uioreanu (Cluj), Cornel Popa (Bihor), Ciprian Dobre (Mures), Florin Turcanu (Botosani), Cristinel Bigiu (Buzau) UNPR - 5 parlamentari Primarii - Anghel Iordanescu (PGMB), Tudor Ciuhodaru (Iasi) CJ - Liviu Campanu (Botosani), Culita Tarata (Neamt), Ion Tabugan (Caras-Severin) PDL - 12 parlamentari Primarii - Silviu Prigoana (PGMB), Sulfina Barbu (Sectorul 4), Theodor Paleologu (Sectorul 1), Marius Necula (Galati), Alin Trasculescu (Focsani), Nicusor Paduraru (Iasi) CJ - Stelian Fuia (Calarasi), Mihai Stanisoara (Mehedinti), Dan Marian (Vaslui), Cornel Stirbet (Sibiu), Cezar Preda (Buzau), Petru Movila (Iasi) UDMR - 2 parlamentari Primarii - Gyorgy Frunda (Targu-Mures), Cseke Attila (Oradea) Legea 161/2003 privind transparenta in functiile publice prevede ca postul de parlamentar este incompatibil cu cel de ales local si stipuleaza ca deputatul sau senatorul aflat in acest caz are la dispozitie 15 zile pentru a informa Biroul permanent al Camerei din care face parte.
Potrivit acestei noi inregistrari, Ghita recunoaste ca inregistrarea discutiei dintre el si Vintu, care a dus la condamnarea acestuia din urma, in prima instanta, la 6 luni de inchisoare, este o "facatura", un aranjament pe care l-a facut cu procurorii, aranjament care contine, de altfel, si "flagrantul" realizat in acelasi caz.
Senatorii din Comisia juridica au intocmit, astazi, cu larga majoritate, un raport de respingere pentru proiectul de lege care propunea sanctionarea cersetoriei cu amenda sau cu inchisoare, dupa caz, informeaza HotNews.
Ministrul Apararii Nationale, Corneliu Dobritoiu, a declarat, astazi, intr-o conferinta de presa, ca, in perioada 2010-2012, au fost inaintati in grad 2.767 de ofiteri in rezerva si a anuntat ca o comisie va analiza fiecare caz in parte, informeaza Agerpres.
Cireasa pe tort ar putea fi, in acest caz, anularea de catre Curtea Constitutionala a inlocuirii lui Vasile Blaga si a Robertei Anastase din fruntea parlamentului, ceea ce l-ar transforma pe primul in presedinte interimar, in locul lui Antonescu.
Politicienii - de la caz la caz... insa majoritatea se pare ca au obosit sa joace dupa cum le canta Jucatorul.
In niciun caz nu o vad ca pe o solutie. ... Problemele le rezolvam cu calm si responsabilitate, in niciun caz cu actiuni impulsive si decizii luate la nervi" a spus Catalin Ivan pentru DeCe News.
A intrat in polemici politice, si-a spus pareri, a caracterizat oameni care trebuie sa fie sefi, care nu trebuie sa fie sefi, a polemizat cu oamenii politici. Or, un procuror sef in niciun caz nu trebuie sa faca politica. ... Prea rar, in niciun caz.
"Sorin Rosca Stanescu este doar un caz de renegociere in cadrul USL" Sociologul Vasile Dancu este de parere ca institutia coabitarii este o chestiune artificiala ce nu se regaseste in Constitutie dar care a avut efecte pozitive in cazul presedintelui Basescu si a premierului Ponta.
Pentru a putea conta pe un astfel de sprijin, in caz de nevoie, Antonescu are nevoie ca din timp sa se distanteze de actualii aliati, facandu-se cel putin suportabil moftangiilor dreptei unite.
Din fericire, EBA este caz inchis, asa ca revin la mai devreme pomenitele stelute verzi. ... Este un caz unic in istoria Parlamentului European si tare ma tem ca, data fiind memoria de scurta durata a oamenilor, am putea-o repeta.
In caz contrar, prin acceptarea tacita a acestui gen de comportament devenim chiar partasi la o mascarada ieftina lasata sa devina un flagel in spatiul public.
• Criza din Ucraina in niciun caz nu este finalizata si in niciun caz nu in bine. • In Moldova, bine ca avem un guvern democratic, legitim.
In seria nesfarsita de balbe si critici fara logica si obiect, sa notam reaparitia sclipitoare in peisaj, dupa un Paste in orice caz mai lung decat minivacanta parlamentara, a domnului Catalin Predoiu, premier desemnat al guvernului alternativ al PNL.
(2)Camera Deputatilor sau Senatul poate adopta o motiune simpla prin care sa-si exprime pozitia cu privire la o problema de politica interna sau externa ori, dupa caz, cu privire la o problema care a facut obiectul unei interpelari Totodata, potrivit art.
Mai mult, sper ca abuzul va fi oprit si totul va reintra in limita si spiritul legii, care nu trebuie, in niciun caz, sa permita limitarea libertatii de expresie, a concluzionat dl Mihai Fifor.
In cel mai bun caz. ... Eu unul imi imaginam ca acest Guvern Ciolos va fi unul de tranzitie si ca, in cel mai bun caz, va fi capabil sa administreze, in conditii rezonabile, tara si sa pregateasca, tot in conditii rezonabile, alegeri libere.
In acest caz, statul acreditant va rechema persoana in cauza sau va pune capat functiilor sale in cadrul misiunii, dupa caz.
google-analytics.com