Inpolitics publica un articol intitulat 'Bogdan Teodorescu: "Anticipatele sunt ucigatoare pentru PDL"', pe care il puteti citi in continuare.
'Alegerile anticipate ar fi "ucigatoare" pentru PD-L, partid care ar putea ajunge, intr-o astfel de confruntare, la doar 12-13% din sufragiile electoratului, avertizeaza analistul politic Bogdan Teodorescu, in exclusivitate pentru Inpolitics.

"Nici Basescu nu vrea anticipate"

"Anticipatele ar fi o gluma. Pentru PD-L, anticipatele ar fi ucigatoare. Acum, in cel mai bun caz, PD-L se apropie de 20%, in sondajele de opinie. In cel mai bun caz... In eventualitatea anticipatelor, daca partidele de opozitie promit ca nu scad pensiile si salariile bugetarilor, ca nu se ating de alocatii si de indemnizatiile pentru cresterea copilului, PD-L ajunge la 12-13%. Peste doi ani, insa, nu stim cum va arata Romania. Poate vom avea doua grupari in PD-L si, dupa o scindare, ni se vor arata cu degetul cativa vinovati.
Poate, pana atunci, un alt prim-ministru decat Emil Boc, tot un pedelist, va face lucruri mai bune. Nu stim daca PD-L strange, deja, fonduri pentru alegerile din 2012 pentru a-si permite o campanie electorala foarte buna. Anticipatele sunt o gluma! PD-L e la putere si are 52% majoritate in Parlament, cu UDMR si UNPR.
Nici Basescu nu doreste anticipate. Ce va spune dupa ce opozitia ii va propune un premier? Va spune "nu ma intereseaza majoritatea voastra, eu il pun pe Boc premier?" Exclus. Anticipatele sunt ucigatoare pentru PD-L", a explicat Bogdan Teodorescu.'