Cautare

2218 de rezultate pentru "carnagiu in sediul" (2.73 secunde)
In vizita de doua zile, efectuata in Franta, doua dintre prioritatile presedintelui Traian Basescu au fost: un portofoliu de comisar si respectiv o agentie UE cu sediul la Bucuresti.
Directorii coordonatori si adjunctii Garzii Financiare, ai directiilor vamale judeteana si regionala si ai Inspectoratului Teritorial de Munca (ITM) din judetul Dolj au fost numiti oficial in functii ieri, in cadrul unor festivitati de investire la care a participat prefectul Florin Stancu.
Angajatii Directiei Judetene a Arhivelor Nationale (DJAN) Constanta se vor muta in sediul Centrului Militar Zonal (CMZ), condus de cdor. ... Andrei Murineanu, in maximum o saptamana.
, in sedinta Consiliului Judetean Constanta, a fost aprobat, in unanimitate, proiectul prin care Directia Judeteana a Arhivelor Nationale (DJAN) si Centrul Judetean de Conducere si Coordonare Interventii din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) "Dobrogea", sa se mute in cladirea Centrului Militar Zonal (CMZ), condus de cdor.
La finalul sedintei,de la sediul central din Bd Kiseleff, presedintele PSD, Mircea Geoana, a facut o scurta declaratie presei. In esenta, Geoana spune ca ministrul Educatiei are termen pana marti pentru a gasi o solutie pentru problema de la Spiru Haret, fara ca studentii sa sufere.
Camera de Comert care activeaza in Craiova a functionat in ultimul an sub doua denumiri, au fost emise acte cu parafe diferite, cu nume diferite ale aceleiasi institutii.
Nu stiu cum or fi primariile din Occident, dar am gasit una in Oltenia care bate de departe toate suratele ei din aceasta zona a tarii: ... Aflasem ca ajunsesera in comuna niste belgieni care invatau sa serveasca masa pe plaiuri romanesti (ulterior mi-am corectat informatiile:
Garda Financiara Constanta a aplicat intr-o singura saptamana nu mai putin de 545 de sanctiuni, pentru firmele care nu aveau sau nu utilizau casele electronice de marcat, nu aveau documente de proveninta a marfurilor sau nu inregistrau veniturile in contabilitate.
Joi seara, la orele 18,00, la sediul PRM a avut loc o intrevedere de "protocol zero" intre Adriean Videanu, din partea PD-L, si Corneliu Vadim Tudor, discutiile fiind derulate la solicitarea expresa a democrat-liberalilor, din ordinul direct al lui Traian Basescu.
Fostul presedinte Ion Iliescu apreciaza ca afirmatia lui Traian Basescu referitoare "mijloacele propagandistice" utilizate la Revolutie pentru a scoate armata in strada si a ucide 1600 de oameni reprezinta "o adevarata ticalosie", fiind iresponsabila, mincinoasa si lipsita de elementar bun simt.
Reproducem partea a doua a unui articol senzational, publicat in Jurnalul National, despre cuplul politic "Elena Udrea-Traian Basescu". ... Relatia lor, intrata in legenda, a dat peste cap Romania.
Intr-un Post Scriptum la o postare pe blog, Adrian Nastase afirma ca actuala putere din Romania doreste sa mute Parlamentul in cladirea Bibliotecii Nationale.
In Jurnalul National a aparut un articol intitulat "Floriana Jucan: Crisitian Diaconescu a fost fortat sa nu mai candideze", pe care il puteti citi in continuare.
Cine va tine ritmul si pasul este binevenit alaturi de mine, dar nu am nici un fel de resentiment si nu cred ca pe un drum nou pornesti cu bagajul negativ din trecut", a spus Ponta, in prima sa conferinta de presa ca presedinte al PSD.
Octavian Stireanu a publicat pe Amos News articolul cu titlul "Fatele si Constitutia", pe care il puteti citi in continuare. 'In sediul din Modrogan al Partidului Democrat, cam dintotdeauna s-a facut politica cu parfum de femeie.
Traian Basescu, actualul presedinte al Romaniei, si Ion Iliescu, fostul presedinte, au semnat, luni, in cartea de condoleante deschisa la ambasada Republicii Polone la Bucuresti in memoria presedintelui Lech Kaczynski, decedat sambata intr-o catastrofa aeriana in Rusia.
Conducerea PNL se intalneste duminica, incepand cu ora 10:30, la sediul central al partidului, cu delegatia FMI-CE, potriviu unui comunicat de presa. "Duminica, 9 mai 2010, incepand cu ora 10.30, la sediul central al PNL din b-dul Aviatorilor nr.
Reprezentantii principalelor formatiuni politice se acuza de implicare excesiva ori dezinteres fata de cele 526 de familii ramase fara case in urma inundatiilor.
Liderul PRM ii acuza pe cei care au evacuat miercuri seara PRM din sediul pe care il ocupa in sediul din Emile Zola ca au lovit femei. El s-a ales cu bratul in ghips. "A fost o busculada teribila acolo care a bagat doi oameni in spital:
Este vorba de opt blocuri situate in vecinatatea institutiei administratiei locale, cuprinse intre aleea Aman si aleea Teatrului. Decizia a fost luata ca urmare a solicitarilor venite din partea Agentiei de Dezvoltare Regionala Sud -Vest Oltenia, care si-a mutat de curand sediul aici.
google-analytics.com