Cautare

2218 de rezultate pentru "carnagiu in sediul" (2.64 secunde)
Patronatul Intreprinderilor Mici si Mijlocii Constanta a inaugurat in cursul zilei de vineri IMM Business Center.
Functionarii publici din administratia locala ar putea sa sarbatoreasca sfirsitul de an in greva generala, a declarat, ieri, Valer Suciu, presedintele Federatiei Nationale a Sindicatelor din Administratia Publica Locala.
Zeci de milioane de lei din buzunarele unor craioveni au ajuns in punga unui presedinte de asociatie care n-a putut dovedi ca a fost numit in functie de adunarea generala a acesteia.
In functie de importanta, specificul si valoarea bunurilor pe care le detin, directorii unitatilor pot opta pentru un sistem de paza organizat sau pentru mijloace de protectie mai putin costisitoare. ... "De la inceputul anului si pana in prezent, pentru constatarea de nereguli prevazute de Legea nr.
S-a constatat astfel ca in perioada iulie-septembrie 2005, SC Proximo Market SRL, cu sediul in Constanta, a efectuat livrari de cereale (floarea-soarelui, ovaz, rapita si orzoaica) in valoare totala de 1.878.435,71 RON.
In urma unei sesizari adresate Inspectoratului Teritorial de Munca Constanta, de catre un grup de salariate care solicitau efectuarea unor verificari la societatea comerciala SA.VI.
Ioana Polat, de 31 de ani, asociat al firmei Primul Polat, cu sediul in Constanta, este cercetata de politistii din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor.
Descinzand la sediul declarat pe facturi al societatii oradene care a eliberat marfa, reprezentantii GF Bihor nu au gasit pe nimeni.
Ministerul Finantelor Publice a stabilit, printr-un ordin recent, o noua procedura de atribuire a codului de inregistrare fiscala pentru persoanele fizice care desfasoara activitati economice in mod independent sau exercita profesii libere.
Domiciliul fiscal nu va mai fi domiciliul reprezentantului asocierii, ci sediul acestora sau locul unde se desfasoara efectiv activitatea principala.
Motivul acestei sesizari il constituie faptul ca societatea mentionata nu functioneaza la sediul declarat, a precizat ec.
Astfel, in urma verificarilor efectuate la SC Turta Com SRL din Constanta, s-a constatat ca Mihai Turta, administratorul firmei, a achizitionat 300 tone de rapita in valoare de 265.000 RON pe baza de borderouri de achizitie, fara ca persoanele trecute in aceste acte sa poata fi identificate.
Pe de alta parte, regiunea orasului Bruxelles, unde se afla sediul Comisiei Europene, este cea mai competitiva zona europeana.
In cursul zilei de luni, 4 decembrie a.c., la sediul din Bucuresti al Organizatiei Internationale a Muncii va avea loc un seminar dedicat imbunatatirii dialogului social intre actorii Portului Constanta.
Romanii vor putea sa beneficieze de asistenta medicala in statele Uniunii Europene doar pe baza cardului european de asigurat care va costa 2,166 RON.
Depozitele bancare ale persoanelor fizice si juridice la sucursalele din Romania ale institutiilor de credit cu sediul in statele membre ale UE sunt garantate de la 1 ianuarie 2007 de sistemul din tara unde isi are sediul banca-mama, potrivit Fondului de Garantare a Depozitelor in Sistemul Bancar (FGDB).
Actiunile Garzii Financiare Constanta continua in forta, zeci de firme fantoma fiind descoperite in fiecare luna, prejudiciul produs bugetului de stat ridicandu-se de fiecare data la ordinul milioanelor de euro.
Angajatorii sint obligati sa transmita Inspectoratului Teritorial de Munca (ITM), pina la 31 martie, registrul general de evidenta a salariatilor in format electronic. Noua obligatie pe care o au agentii economici este prevazuta in Hotarirea de Guvern nr.
Din cauza aceluiasi principiu de selectie, cam primitiv s-o recunoastem, fondurile puse la dispozitie pentru aceasta etapa s-au epuizat in numai o zi. Termenul-limita de depunere a cererilor de finantare este nelimitat, in limita fondurilor disponibile.
La sediul din Constanta al companiei Cefin Romania- dealer national autorizat Iveco- s-a desfasurat ieri evenimentul lansarii pe piata locala a noului model de camion Iveco Stralis.
google-analytics.com