Cautare

2218 de rezultate pentru "carnagiu in sediul" (2.79 secunde)
In jurul orei 11.30 (12.30, ora Romaniei), doi barbati inarmati cu un Kalasnikov si un lansator de rachete au patruns in sediul saptamanalului Charlie Hebdo, care ocupa alaturi de alte societati un imobil de pe strada Nicolas-Appert, din arondismentul XI. "Eram in cladire, in capatul culoarului.
Ministrul de interne, Dan Nica, a declarat ieri, dupa sedinta de guvern, ca a fost adoptata o ordonanta de urgenta in baza careia vor putea fi retrase permisele auto, daca exista „indicii temeinice“ ca acestea au fost obtinute prin fapte de coruptie.
"Numai niste minti bolnave pot face trimitere la asta" Viceprimarul Capitalei Marcel Nicolaescu face glume pe seama copilului ucis de caini maidanezi, in timp ce presedintele FRF Mircea Sandu le ofera parintilor si fratelui care a luat parte la carnagiu bilete la meciul Romania-Ungaria, "in semn de mangaiere".
In Catilinam Quarta - In Senatu habita. Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice. ... Am citat din discursul lui Marcus Tullio CICERO - Pro Cluentio, sustinut in anul 66 i.H.
Florilegiului impresionant de superlative care au insotit in ultimele zile plecarea din lumea vremelnica a Papei Ioan Paul al II-lea i se poate adauga si constatarea, pe cat de prozaica, pe atat de tulburatoare: iata, in sfarsit, un om politic care din clipa disparitiei sale devine sfant.
Bush a identificat noul carnagiu mondial in atacurile teroriste contra Americii. ... Iar autorul Michael Rathford, in cartea sa "Codul Nostradamus", care a interpretat texte descoperite recent ale celebrului prezicator de acum patru secole, trage concluzia ca anii 2006-2012 vor fi "vremea tulburarilor". ... Dar tot el adauga, in context:
Cu foarte mici exceptii, aceste sedii stau insa, in majoritatea zilelor din saptamana, incuiate "cu sapte lacate". Lider in acest sens este Partidul Conservator, care isi are sediul in buricul targului, la doi pasi de primarie si vizavi de sediul PSD.
Breaking news-uri pentru inselarea telespectatorilor Televiziunile de stiri ii fac campanie mascata lui Traian Basescu In ultimele zile asistam la o escaladare a pacalirii romanilor. In programele informative ale televiziunilor de stiri sunt prezentate declaratii politice electorale ale lui Traian Basescu sub forma unor stiri.
Directorul Directiei Judetene pentru Cultura, Culte si Patrimoniu Cultural National Dolj, Dan Lupescu, si Maria Popescu, contabil-sef din cadrul institutiei, au fost dati in judecata de Ministerul Culturii in vederea recuperarii chiriei platite de minister pentru actualul sediu.
Regulamentul de acces al contribuabilului in sediul Primariei Craiova este aplicat cu picioarele de unii politisti comunitari plantati la usa imobilului, care, bruiati si de incompetenta functionarilor publici, trimit presa la plimbare, incalcand legea.
Liberalii gorjeni nu sunt de acord cu infiintarea unei companii care sa cuprinda complexurile energetice din Oltenia si Societatea Nationala a Lignitului Oltenia, si care sa aiba sediul la Bucuresti.
Percheziții la sediul CSM. Demers fara precedent Percheziții la sediul CSM. ... Descinderea a avut loc vineri seara, la sediul Consiliului Superior al Magistraturii.
Candidatul PSD+PUR la Presedintie si-a exprimat convingerea ca sondajul la iesirea de la urne prezentat de CURS, care anunta initial (la ora 21.00 si valabil pentru ora 19.00) un avans de 160.000 de voturi in fata contracandidatului sau, Traian Basescu, se va consolida astazi.
Dupa 10 ani de tensiuni generate de refuzul fostului deputat PRM Vasalie Mois de a parasi sediul Vetrei Romanesti, ocupat abuziv, Consiliul Judetean Satu Mare a reusit, in sfirsit, in aceasta luna, evacuarea acestuia. ... a Consiliului Judetean, s-a stabilit ca in imobilul de pe str.
PSD a avut si are platite la zi obligatiile convenite in toate contractele de inchiriere cu RAAPPS, deci nu este in pericol de a fi evacuat din sediul central. "PSD are toate platile la zi, obligatiile convenite in toate contractele de inchiriere cu RAAPPS fiind achitate.
Sediul central al Partidului Social Democrat a fost luat ieri cu asalt de sute de membri ai Blocului National al Revolutionarilor, care au fortat intrarea in cladire, cerand excluderea din viata publica a senatorului Ion Iliescu, invinuit in dosarul Revolutiei si a mineriadelor.
In schimb, parlamentarul doljean intentioneaza sa infiinteze in judet o filiala a Partidului Liberal Democrat. ... Rezolutia a fost prezentata de conducerea PNL cu numai doua ore inainte ca deputatul Horatiu Buzatu sa-si anunte intentia de a infiinta in Dolj o filiala a PLD.
Presedintele PSD Mircea Geoana a declarat miercuri ca sediul PD-L din Aleea Modrogan si sediile PD-L din toata tara, sunt ale fostului FSN, iar PD-L a mostenit infrastructura PCR si nu are probleme cu spatiile in care activeaza, PSD neavand in proprietate nici un sediu in Bucuresti.
Sediul de campanie al Olgutei Vasilescu a fost vandalizat Candidatul USL la Primaria Craiova, Lia Olguta Vasilescu, a anuntat duminica, pe Facebook, faptul ca i-a fost vandalizat sediul de campanie, motiv pentru care si-a adus oameni de paza. "Azi noapte mi-a fost vandalizat sediul de campanie.
Consiliul Judetean Gorj plateste o chirie de peste 2.000 de dolari pentru sediul Bibliotecii pentru copii si tineret din Targu Jiu. Imobilul situat pe strada Siret a fost retrocedat in toamna anului trecut mostenitorilor fostilor proprietari. "Proprietarii actuali ai imobilului sunt trei persoane care locuiesc in Bucuresti.
google-analytics.com