Cautare

2218 de rezultate pentru "carnagiu in sediul" (3.63 secunde)
Cu piciorul in ghips, Tariceanu a urcat singur treptele Palatului Victoria, ajutandu-se de un cadru metalic. Desi intarziase o jumatate de ora, a intrat surazator in sala de sedinta si i-a asigurat pe membrii Cabinetului ca este OK.
Presedintele PD, Emil Boc, a refuzat ieri sa spuna daca il va exclude din partid, asa cum se angajase in urma cu cateva luni, pe Ionel Mantog, liderul PD Gorj, cercetat penal de Directia Nationala Anticoruptie (DNA).
Unul dintre punctele in care social-democratii tin audiente cu cetatenii a fost spart de catre o persoana necunoscuta.
In Tecuci a inceput un adevarat razboi intre o parte a presei locale si primarul orasului, Eduard Finkelstain. ... "Primarul, care este membru PD, a sustinut in Consiliul Local doua proiecte care au si fost votate prin care se limiteaza accesul presei la informatiile de interes public.
Omul de afaceri Clement Mocanu (foto) este considerat de Eugen Valceanu, vicepresedintele organizatiei judetene PSD Gorj, cel mai mare escroc care a ajuns pe meleagurile Gorjului, in conditiile in care afaceristul a modernizat unul dintre sediile PSD Gorj din municipiul Targu Jiu si a construit vilele mai multor pesedisti de marca.
Aleodor Francu a petrecut aproape o ora si jumatate in sediul CNSAS, timp in care a explicat membrilor Colegiului in ce a constat colaborarea sa cu Securitatea.
Membrii Coalitiei pentru un Parlament Curat - Alegeri Europene au prezentat ieri, la sediul Grupului de Dialog Social, criteriile de integritate pentru candidatii la alegerile parlamentare europene, din perspectiva societatii civile. ... Mungiu a precizat ca "acest efort sustinut de Parlamentul European se va desfasura simultan si in Bulgaria".
Marti dimineata, la sediul CNSAS a avut loc o intalnire intre membrii colegiului institutiei, presedintele Traian Basescu si noii sefi ai SRI si SIE, George Maior si Claudiu Saftoiu.
Fost prim-vicepresedinte al PRM, Corneliu Ciontu este in prezent prim-vicepresedinte al PNG-CD. In aceasta calitate, deputatul a facut, in cursul zilei de ieri, o vizita la sediul Organizatiei Judetene a PNG, pentru a verifica "cum se misca" partidul in teritoriu.
Depuatul PNL Andrian Mihei a declarat ieri ca autoritatile romane trebuie sa profite de iminenta integrare in Uniunea Europeana pentru a demara constituirea unei Euroregiuni a Marii Negre, al carei cartier general sa fie stabilit la Constanta.
La aceasta concluzie au ajuns nu numai miile de pensionari care vin cu jalba-n protap in fiecare luna la institutia condusa de fostul ofiter de artilerie Oscar Benes, ci si majoritatea reprezentantilor presei constantene care doar printr-un noroc chior pot accede la persoana mult prea ocupatului director al Casei Judetene de Pensii Constanta.
Fostul presedinte Ion Iliescu a parasit luni sediul Parchetului instantei supreme fara sa faca niciun fel de declaratie, dupa ce a fost chemat la audieri in dosarul mineriadei din iunie 1990, in care este acuzat alaturi de mai multe persoane.
Directia Nationala Anticoruptie i-a trimis in judecata pe Adrian Nastase - pentru luare de mita in forma continuata, santaj si trafic de influenta, pe Dana Nastase - pentru complicitate la luare de mita si alte doua infractiuni, pe Irina Jianu, fost inspector general la Inspectoratul de Stat in Constructii - pentru dare de mita, si pe Cristian Mihail Vasile, administrator Eurografica.
Restul - "cantitate importanta" - ar trebui sa se afle inca in posesia actualelor Servicii secrete, in arhivele acestora, a declarat Ticu Dumitrescu, membru al Colegiului. ... Mi-a ramas in minte numele conspirativ al unuia dintre turnatorii sai:
Adica, dupa ce o persoana anume a transmis pe mail ce presa nu trebuia sa stie despre Biroul Municipal al PLD Constanta - lucruri catalogate drept incorecte (tot pe mail, de catre Iustian!) -, iata ca "un cetatean onest" (asa cum si-a intitulat adresa de e-mail cineva care clar nu iubeste PLD) s-a decis ieri sa anunte presa constanteana in legatura cu urmatoarele:
O parte din primariile doljene ar putea lasa asistatii social fara drepturi banesti in acest an pentru ca fondurile virate de Directia Generala a Finantelor Publice nu sunt suficiente.
Cu ocazia protestului organizat de pensionarii galateni la Bucuresti, alesii neamului au demonstrat inca o data ca nu le pasa in ce conditii sint obligati sa traiasca cei mai multi dintre alegatori.
Pensionarii galateni si-au propus sa stimuleze noul guvern in sensul indreptarii greselilor facute de ministrii democrati. Mai exact, Alianta Pensionarilor din Galati va organiza o noua actiune de protest in orasul nostru. Pensionarii si-au propus sa picheteze sediul Partidului National Liberal.
Imaginea este insotita de texte care fac trimitere la legaturile presedintelui suspendat cu "oligarhii", in special cu Sorin-Ovidiu Vantu, la "baietii destepti" din energie, precum si la dosarele "Flota" si "Casa din strada Mihaileanu".
Comisia Tehnica Centrala a avut vineri prima sedinta, in cadrul careia Victor Paul Dobre, secretar de stat al Ministerului Internelor si Reformei Administrative (MIRA), a anuntat ca sediul Biroului Electoral Central pentru alegerile europarlamentare va fi la Sala Palatului din Capitala.
google-analytics.com