Cautare

2218 de rezultate pentru "carnagiu in sediul" (3.70 secunde)
Garii, impartita de Alianta Pensionarilor pentru Conciliere si Organizatia Judeteana a Partidului National Taranist Crestin Democrat, care este la ora actuala in litigiu cu Primaria, reprezinta in ultima perioada un subiect de disputa intre cele doua vecine.
Sediul Organizatiei PC Sector 4 a fost vandalizat miercuri spre joi noaptea, a declarat presedintele PC Sector 4, Cristian Popescu "Piedone", care a sustinut ca de acest lucru se fac vinovati "cei din lumea politica".
Primarul Tudorel Calapod vrea sa dea afara Partidul Romania Mare din sediul pe care acesta il ocupa de ani de zile in Navodari, potrivit legislatiei in vigoare privind partidele politice.
Reprezentanti ai revolutionarilor au protestat, luni dimineata, in fata sediului central al PNL. La ora 10.00, la sediul PNL urma sa aiba loc sedinta conducerii partidului, care a fost insa amanata pentru ora 18.00.
Spatiul în care îsi desfasoara activitatea organizatia judeteana a PSD va fi delimitat de un expert desemnat de magistrati.
Candidatul PDL la Primaria Sectorului 5 a venit, vineri dimineata, la sediul acestei institutii, pentru a-i face primarului Marian Vanghelie "un cadou".
Aproximativ 20 de persoane, intre care un afro-american ti un cubanez, apartinand Asociatiei Victimelor Mineriadelor din 1990-1991, au protestat, marti, in fata sediului central al PSD, solicitand arestarea lui Ion Iliescu, pentru "sangele varsat" la Revolutie ti mineriade.
Bucurestenii dovedesc din nou ca alcatuiesc cea mai stranie comunitate din Romania si l-au ales ieri pe pupilul lui Ion Iliescu, "independentul" Sorin Oprescu, in calitatea de primar al Capitalei.
Mai multi tineri din PD-L Constanta au organizat, ieri, in fata sediului de partid, o conferinta de presa pentru a protesta fata de practicile actualului presedinte interimar al organizatiei judetene, Ion Popescu, practici considerate drept "militie politica".
Primarul Constantei, Radu Mazare, s-a prezentat ieri la sediul central al Directiei Nationale Anticoruptie imbracat in militar, la volanul celebrului sau Jeep provenit din armata americana.
Popescu a invocat faptul ca nu mai face fata presiunilor la care este supus, disputele politice afectandu-i in mod grav activitatea profesionala, el fiind si decan al Baroului de Avocati Constanta.
Premierul Emil Boc, care s-a aflat, vineri, la sediul Primariei Cluj-Napoca, a declarat ca niciodata nu va uita Clujul si ca va ajuta din pozitia de prim-ministru la realizarea prioritatilor municipiului.
Presedintele Senatului, Mircea Geoana a declarat joi, la Craiova, despre absenta sefului statului de la investirea ministrului Liviu Dragnea, ca acesta are libertatea totala sa aleaga la ce evenimente participa si ca nu a simtit sa fie vreun dezechilibru in privinta invitatilor la acest eveniment.
Conducerea directiei constantene a Arhivelor Nationale a tot atras atentia, in ultimii ani, asupra necesitatii atribuirii unui alt spatiu in care sa-si desfasoare activitatea si mai ales unde sa fie depozitate documentele aflate in grija institutiei.
Serviciile ucrainene de securitate, SBU, au anuntat ieri ca fortele lor au patruns in sediul companiei energetice Naftogaz al carui director adjunct este Igor Didenko (foto). ... Tot ce se intampla este in cadrul legii", a declarat Marina Ostapenko.
Presedintele PNL Mangalia, Viorel Oleniuc (foto), a cerut ieri demisia primarului Mihai Claudiu Tusac in eventualitatea in care se ajunge la concluzia ca un angajat de-al sau a batut un cetatean care a vrut sa intre in sediul primariei.
Peretii cladirii in care isi au sediul Primaria si Consiliul Local Municipal Craiova se degradeaza pe zi ce trece. Imobil de patrimoniu, sediul din strada A.I.
In timp ce echipele de negociere ale PSD si PD-L discutau despre numiri pe posturi sau proiecte de legi comune, la sediul judetean de partid al democrat-liberalilor se adunasera aproape toti cei care-si vad sansele de a accede pe functiile promise din ce in ce mai mici.
O parte din Sediul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Constanta, a fost inundat ieri, 14 aprilie a. ... , din cauza refularii apei dintr-o gura de canalizare amplasata langa sediul institutiei.
In orasul Eforie, buna colaborare dintre PSD si PD-L are cateva limite: ... Desi vremurile in care pedelistii boicotau sistematic aprobarea, in Consiliul Local Eforie, a proiectelor initiate de primarul Ovidiu Brailoiu par a fi apuse, exista anumite lucruri peste care nu se poate trece nici acum cu vederea.
google-analytics.com