Cautare

2218 de rezultate pentru "carnagiu in sediul" (5.79 secunde)
Incepand cu 1 ianuarie, sunt deductibile cheltuielile de transport si cazare, precum si cele cu indemnizatia de deplasari in Romania si strainatate in limita a 2,5 ori nivelul legal stabilit pentru institutii publice, fara conditia realizarii profitului in exercitiul curent si/sau in anii precedenti;
Ii uram "La multi ani!", sa faca numai afaceri profitabile si sa transfere, ca si pana acum, o parte a castigului in cele care tin de spirit. Dan Costache Patriciu (mai cunoscut sub numele de Dinu Patriciu) activeaza in domeniul petrolier.
Intalnirea a avut loc la sediul ministerului Agriculturii. Potrivit agendei intalnirii, discutiile au vizat probleme ridicate de bancheri in privinta finantarilor din agricultura si posibile solutii pentru accelerarea acestora.
Dupa cum afirma, ieri, in cadrul unei conferinte de presa, deputatul PNL de Salaj, Catalin Micula, principala activitate a parlamentarilor se concentreaza, in aceste zile, pe marginea proiectului privind bugetul de stat pe anul 2006.
Dupa problemele Organizatiei Tinerilor Democrati Constanta, scandalul declansat in sanul filialei Mangalia a Partidului Democrat incepe sa isi contureze un final.
Cei 32 de membri prezenti la sediul partidului au decis ca presedintia organizatiei sa revina lui Lucian Negrea, in timp ce vicepresedinti au fost desemnati Beghin Levent, Ahmed Levian, Maria Traistaru si Costel Viziteu, iar secretar general Cosmin Vasilescu.
O intamplare iesita din comun a avut loc aseara in sediul unei institutii statale din Bucuresti, acolo unde un demnitar a fost injunghiat in spate de un dezaxat.
Asadar, intre 1 si 8 octombrie sunteti asteptati cu mic cu mare sa pasiti in lumea povestilor, a spectacolelor pentru copii aduse de 23 de teatre si companii teatrale din 9 tari.
O istorie a Calarasiului in imagini fotografice de ieri si de azi, si pe care il puteti citi in continuare.
Conform acestuia, Eminescu ar fi fost o fiinta labila, neadaptata, pierduta in lumea sa de poet si ar fi murit nebun, bolnav de sifilis si alcoolic.
O bomba a explodat joi in capitala Siriei, intr-o zona sensibila, in apropiere de Ambasada Rusiei la Damasc si sediul central al partidului Baath, al presedintelui Bashar al-Assad, anunta Russia Today.
Mai multi presedinti si vicepresedinti de consilii judetene s-au prezentat ieri la sediul CNSAS, pentru a-si depune actele de identitate in vederea reverificarilor privind colaborarea lor cu Securitatea.
Cei trei consilieri ai primarului, carora craiovenii le-au platit din 2005 salarii de aproape 300 de milioane de lei, nu au realizat mare lucru din functiile in care au fost numiti.
Noapte dramatica in Turcia. ... Guvernul e in control Turcia a trecut vineri noaptea printr-o tentativa de stat esuata. ... Militari turci au ocupat vineri seara zone strategice din Ankara si Istanbul, inclusiv aeroportul Ataturk, podurile din Istanbul si parlamentul din Ankara si au anuntat ca au preluat puterea in tara.
Gabriela Antoniu) Fostul premier Victor Ponta prezinta pe pagina sa de Facebook ceea ce numeste ADEVARUL DESPRE SCANDALUL BLAIR, SITUATIA ASA CUM A FOST IN REALITATE, dupa ce judecatorii de la instanta suprema au decis sa-i ridice interdictia de a vorbi in public despre acuzatiile aduse de procurorii DNA Ploiesti.
Protocolul de colaborare prevede mai multe directii de cooperare, printre care dezvoltarea programelor comune intre cetatenii celor doua orase, celor de colaborare in domeniul cultural, economic, social, turistic si educativ, organizarea unor evenimente cultural-sportive si educationale comune, destinate copiilor si tinerilor, organizarea de manifestari privind colaborarea internationala si accesul la programele financiare ale Uniunii Europene, dezvoltarea de programe comune privind infrastructura, activitati economice, calitatea serviciilor, sistemul educational si protectia mediului, schimburi de experienta intre reprezentantii administratiilor si institutiilor din cele doua localitati.
Gheorghe Caralicea Marculescu, presedintele PNG Gorj, a parasit ieri dupa-amiaza sediul partidului. ... Contactat telefonic, Gheorghe Caralicea Marculescu a refuzat sa ofere informatii legate de mutarea de la sediul partidului pe care il conduce.
Publicam in continuare cea de-a doua parte a unui extraordinar studiu scris de Augustin Ioan, si publicat pe site-ul Centrului Cultural META, studiu intitulat Centrul civic absolut: ... Augustin Ioan) (continuare) Din motive evidente, capitala Romaniei trece din vreme in vreme prin transformari chirurgicale, care sunt aproape intotdeauna radicale.
FARCAS) Oficialitatile, in particular cele americane, au depus, inca din anii 1950, eforturi sustinute pentru a convinge marele public asupra faptului ca nu exista OZN-uri.
Avocatul lui Dan Voiculescu, deputatul PC Sergiu Andon, nu a fost primit ieri in sedinta Colegiului CNSAS. El a fost acuzat de un membru al Colegiului ca "ar da buzna" si ca a reusit sa intre in institutie doar pentru ca este parlamentar.
google-analytics.com