Cautare

2182 de rezultate pentru "carnagiu in sediul" (9.89 secunde)
Beizadeaua Radu Babus, ajuns in fotoliul de director al RAEDPP gratie nepotismului practicat cu ardoare de familia odraslei protejate, se dovedeste a fi campionul abuzurilor savarsite de Administratia Domeniului Public si Privat a Municipiului Constanta.
Sediul Biroului Electoral Judetean de Circumscriptie (BEJC) va fi la parterul Prefecturii Valcea, in vederea referendumului national de demitere a presedintelui Romaniei, care va avea loc pe 19 mai 2007.
Sediul Biroului Electoral Judetean de Circumscriptie (BEJC) va fi la parterul Prefecturii Valcea, in vederea referendumului national de demitere a presedintelui Romaniei, care va avea loc pe 19 mai 2007.
Sediul Biroului Electoral Judetean de Circumscriptie (BEJC) va fi la parterul Prefecturii Valcea, in vederea referendumului national de demitere a presedintelui Romaniei, care va avea loc pe 19 mai 2007.
In cursul zilei de ieri, la sediul Agentiei de Protectie a Mediului Constanta a fost programata intrunirea unui Consiliu de Autorizare Tehnica, consiliu la care au participat atat reprezentantii APM, cat si ai Regiei Autonome Judetene de Apa, ai Prefecturii judetului, Consiliului Judetean si nu numai.
Adrian Nastase a fost nevoit, ieri, sa stea fata-n fata cu toti vicepresedintii PSD maziliti tot de el in vara.
Conducerea PSD Ilfov si-a vandut sediul din Bucuresti catre Institutul Ovidiu Sincai. De altfel, presedintele organizatiei, Robert Negoita, a declarat ca filiala are un un alt sediu, in orasul Popesti-Leordeni.
Serviciul intern de securitate al Senatului, in razboi cu sindicatul angajatilor ZIUAnews a aflat de la surse parlamentare, dar si din documente obtinute de redactie, dedesubturile unui incredibil razboi care se poarta in aceste zile chiar in inima Senatului Romaniei.
Deputatul PSD de Prahova, Mihai Apostolache, a fost dat afara din sediul unde se afla biroul sau parlamentar, presedintele organizatiei judetene PSD, Marian Saniuta, reprosandu-i printre altele neimplicarea in activitatile filialei si faptul ca si-a deschis un alt birou parlamentar in Ploiesti.
La polul opus sunt situate sediile partidelor, care par, in marea lor majoritate, ca duc lipsa de vizitatori. ... Nu mare ne-a fost mirarea cand am ajuns in "cuibul" taranistilor si am constatat ca nu era nici tipenie de om.
Partidul Democrat, prin Fundatia "Catunul", ofera zilele acestea tuturor pensionarilor cu venituri mici, de sub 300 de lei, precum si familiilor fara venituri si persoanelor cu handicap, pachete cu alimente, la sediul formatiunii.
Cei aflati la sediul PNL erau aseara cuprinsi de febra alegerilor, chiar daca nu erau foarte multi membri care sa tina evidenta situatiei la nivelul municipiului si al judetului.
O macara ale carei contragreutati s-au rupt a cazut, luni dimineata, peste sediul Ministerului Transporturilor si Infrastructurii, distrugand o parte a cladirii si o masina parcata pe bulevardul Dinicu Golescu din Capitala. Nu exista victime umane in urma incidentului.
Presedintele PSD, Victor Ponta, va oferi, pe 2 Mai, de Ziua Tineretului, la sediul central al partidului, carduri de membru nou inscrisilor in PSD, cu care acestia pot obtine reduceri la teatre, filme, restaurante, magazine, evenimente organizate pe litoral.
"Partidul lui Dan Diaconescu ar putea intra in Parlament", pe care o puteti citi in continuare.
'Urat scandal au urmarit romanii, in direct la TV, de la sediul central al PRM, cu prilejul evacuarii partidului din cladire. ... Contestand decizia judecatoreasca de evacuare a partidului sau dintr-un imobil castigat de fostul proprietar in instanta, Vadim Tudor a recurs la gesturi mai mult decat reprobabile:
Politistii Serviciului de Investigare a Fraudelor au finalizat cercetarile privind activitatea Society Club si l-au inaintat Parchetului de pe linga Tribunalul Satu Mare, in acest dosar fiind cercetate 11 persoane.
Mediul romanesc de afaceri este bintuit in acest moment de sute de mii de firme-fantoma.
La sfirsitul anului 2003, SC UNIVERSITATEA CLUB FOTBAL SA Craiova, una dintre societatile care au gestionat de-a lungul ultimilor ani destinele clubului fanion al Olteniei, a intrat in procedura de faliment.
Pare greu de crezut, dar CNE Cernavoda si-a pierdut pana si sediul, de pe strada Valea Cismelei nr.1, scos la vanzare pentru o suma care depaseste cu putin 1,65 miliarde lei.
google-analytics.com