PSD a avut si are platite la zi obligatiile convenite in toate contractele de inchiriere cu RAAPPS, deci nu este in pericol de a fi evacuat din sediul central. "PSD are toate platile la zi, obligatiile convenite in toate contractele de inchiriere cu RAAPPS fiind achitate. Nu mai vorbesc ca nu este nici o cerere de executare silita. Nu avem nici un sediu pus in vreo situatie dificila din punct de vedere financiar. Probabil ca in august va fi prelungit contractul de inchiriere a sediului din Kiseleff", a declarat purtatorul de cuvant al partidului, senatorul Cristian Diaconescu.
PSD are de achitat lunar 50 de milioane de lei pentru sediul central si alte 40 de milioane de lei pentru sediul din Baneasa. In august contractul de inchiriere cu RAAPPS pentru sediul din Kiseleff se incheie, astfel incat conducerea trebuie sa decida daca-l va cumpara sau il va inchiria in continuare.
Mai multe cotidiane centrale au relatat ca PSD este in situatia de a fi evacuat din sediul central al partidului, din Bulevardul Kiseleff, intrucat nu si-a platit chiria pe ultimul an. (D.P.)