Cautare

2172 de rezultate pentru "carnagiu in sediul" (3.05 secunde)
La sediul PSD se lucreaza, de la sfirsitul saptaminii trecute, ca in fabrica.
Prim-vicepresedintele PD-L Theodor Stolojan a declarat joi, pentru Mediafax, ca liderul PNL, premierul Calin Popescu-Tariceanu, trebuie sa inceteze campania electorala facuta din sediul Guvernului. ... "Calin Popescu-Tariceanu trebuie sa inceteze sa faca campanie electorala folosind sediul Guvernului".
Vicepresedintele PSD Ion Solcanu si purtatorul de cuvant al partidului, deputatul Titus Corlatean, au infirmat ieri informatia lansata de ministrul Codrut Seres, potrivit caruia social-democratii ar putea pierde sediul din Ion Ionescu de la Brad nr.
In contabilitatea firmei SMANIC, care apartine familiei Mischie, au fost gasite facturi pentru lucrari care nu au fost executate, dupa cum a precizat prim- procurorul Gheorghe Emil Mota, seful Parchetului de pe linga Tribunalul Gorj • Documentele au fost incheiate intre SMANIC si ROVIMCON, firma lui Ion Raitaru, constructorul blocurilor ANL din Tirgu Jiu • Raitaru i-a modernizat lui Mischie tipografia SANDANIC si bazinele de pastravi de la Runcu • Prieten cu Mischie, prieten si cu Florin Circiumaru, primarul din Tirgu Jiu, caruia i-a construit casa • ROVIMCON a cistigat lucrari de zeci de miliarde de la Primaria Tirgu Jiu Procurorii gorjeni care se ocupa de dosarul "SMANIC", in care Nicolae Mischie este acuzat de contrabanda cu masini, au descoperit ca societatea fara activitate patronata de fostul presedinte al Consiliului Judetean Gorj a avut relatii contractuale cu SC ROVIMCON SA Rovinari, administrata de Ion Raitaru.
Vadim Tudor arunca in aer PPRM. Dupa ce acum aproape trei luni l-a instalat in locul sau pe Corneliu Ciontu, acum s-a razgindit si il da jos pe acesta din functia de presedinte al partidului. Cele doua tabere din razboiul fratricid declansat in PPRM au dreptate intr-un singur punct:
Un SRL din Bucuresti, mutat recent în Alexandria, intermediaza recuperarea creantelor între Societatea Nationala a Lignitului Oltenia (SNLO) si câteva societati de stat, în schimbul unor onorarii astronomice, care, în anumite cazuri, ating chiar valoarea creantei, fara penalizari.
Traian Basescu a atacat si a jignit cu sarg jurnalistii si trusturile de presa timp de cinci ani, dar a continuat sa se declare un aparator al libertatii presei, ajungand ca, in 2009, ziarele, televiziunile si mogulii sa fie principalul subiect de campanie pentru un nou mandat la Cotroceni.
Amintind lungul sir al evenimentelor in care membrii ai partidului Actiunea Populara au suferit represalii pentru a „li se inchide gura”, Max Badin, presedintele AP Constanta, a subliniat in cadrul unei conferinte de presa de vineri, 7 octombrie a.c., ca furtul de acum trei zile din sediul AP a fost in fapt o noua incercare de intimidare.
PD Covasna il va sesiza pe premier in legatura cu fosta stema a judetului Trei Scaune, amplasata in urma cu doua saptamani pe frontispiciul Consiliului Judetean Covasna, sustinand ca insemnul este ilegal si cerand un control in acest sens.
CALOMNIA CA DIVERSIUNE, pe care il puteti citi in continuare.
Prima conferinta de presa a Biroului Permanent Municipal (BPM) Zalau al PNL, intrunit in noua sa formula, a avut loc ieri, dupa cateva peripetii demne de semnalat in revista "Urzica".
O istorie a Calarasiului in imagini fotografice de ieri si de azi (I). ... una in zona centrala de astazi, consolidata in jurul Bisericii Sfantul Nicolae al Mirei Lichiei, de unde avea sa-si traga si numele de Lichiresti;
ßapte revolutionari au intrat ieri in sediul PSD Bucuresti, solicitand zgomotos scoaterea lui Ion Iliescu din viata publica si politica. Ei au declarat ca vor intra in greva foamei si ca nu vor iesi din sediu pana cand nu vor discuta cu liderii partidului.
Procurorii si politistii valceni au in lucru un amplu dosar legat de defrisarile masive din zona Voineasa, in care principalul suspect este tocmai fostul sef al Ocolului Silvic, Gheorghe Deaconeasa.
O vizita la "Sediul Federatiei Galactice" (Autor: ... FARCAS) Experientele de clarviziune efectuate, incepand din 1972, la Stanford Research Institute (SRI) si finantate de CIA, continuate apoi, din 1975 pana in 1995, in cadrul U.S.
Condamnatii care au primit pedepse cu executare in dosarul privatizarii ICA vor sta in urmatoarele 21 de zile in perioada de carantina, pe durata careia le vor fi studiate comportamentul si personalitatea, iar apoi se va stabili regimul de incarcerare.
Sase societati s-au inscris in cursa pentru contractul de salubrizare al orasului Otopeni. ... Societatile au, fiecare, un istoric in afacerile cu gunoi ce va fi analizat in cadrul selectiei finale a ofertelor.
Farcas) (continuare) Joe McMoneagle Unul dintre cei ce au contribuit la explorarea presupuselor baze extraterestre despre care vorbea Pat Price a fost si Joseph McMoneagle (n.1946), numit clarvazatorul nr.1 al unitatii de spionaj militar prin vedere la distanta, unitate avand sediul la Fort Meade, Maryland.
La Moscova, cu prilejul intalnirii la nivel inalt a conducatorilor statelor membre ale Tratatului de la Varsovia, intre Nicolae Ceausescu si Mihail Gorbaciov are loc un schimb dur de replici, presedintele roman insistand pentru organizarea unei intalniri a reprezentantilor partidelor comuniste, cu participare sovietica, si pentru sporirea de catre Uniunea Sovietica a livrarilor de materii prime, in special petrol si gaz metan.
Liderul social-democratilor, Mircea Geoana, si-a aniversat ieri la sediul PSD implinirea a 48 de ani, alaturi de cativa deputati si demnitari ai partidului, iar pe seara a organizat o petrecere la care a invitat peste 150 de persoane.
google-analytics.com