Cautare

2182 de rezultate pentru "carnagiu in sediul" (2.87 secunde)
El a precizat ca, din cauza situatiei unice in care se afla membrii BPC ai PNL Sector 2, s-a decis amanarea luarii unei decizii in privinta recomandarii de excludere a lui Stolojan din partid, facuta de PNL Bucuresti.
Democratii galateni sint convinsi ca pensionarii din orasul nostru, care la sfirsitul lunii februarie au pichetat sediul Ministerului Muncii, nu erau reprezentanti ai batrinilor cu venituri foarte mici, ci niste pioni ai Organizatiei Judetene PC Galati.
Liderul PNL Bucuresti, Ludovic Orban, a declarat ca sediul organizatiei bucurestene a PNL a fost spart miercuri noapte, mentionand totodata ca este o "spargere ciudata", intrucat nu au fost furate computerele, ci au fost ravasite sertarele cu documente.
Ieri, la iesirea din sediul de campanie, Traian Basescu a declarat, din autoturismul personal, ca parlamentarii care au votat hotararea privind referendumul privind demiterea sa sunt parte "a acelui lot de 322, care va deveni un numar rau pentru Romania", referindu-se la numarul celor care au votat suspendarea sa.
Ieri-dimineata la sediul de campanie a lui Traian Basescu din Strada Vasile Lascar nr. ... Seful grupului, Nicolae Banicioiu, a explicat in fata presei ca este vorba despre o actiune initiata de TSD, actiune care consta in oferirea unui cadou presedintelui suspendat Traian Basescu.
Astfel, Diaconescu a declarat ca parlamentarii comisiei au convenit sa initieze o serie de "ultime discutii" cu reprezentantii institutiilor cu atributii si responsabilitati in domeniul interceptarilor.
O basculanta in care erau incarcate 26 de cutii mari, albe a blocat ieri-dimineata intrarea in sediul PSD. ... Mai multi reprezentanti ai Asociatiei Pro Democratia (APD) au descarcat cele 26 de cutii goale inscriptionate cu cuvantul "promisiuni", blocand astfel intrarea in sediul central al PSD.
O banala "verificare de rutina" efectuata in trafic de Politia din Sibiu a fost adusa in atentia reprezentantilor bisericilor europene ca o adevarata amenintare la adresa drepturilor si libertatilor etnicilor maghiari din Transilvania.
In solicitare, presedintele Traian Basescu arata ca la data de 13 aprilie 2007 a transmis Parlamentului, spre reexaminare, Legea privind respingerea ordonantei de urgenta a Guvernului 105/2006, care avea ca obiect de reglementare modificarea Legii tinerilor nr.
Radu Sarbu, ales presedinte PNTCD la Congresul extraordinar din 24 august, a declarat marti ca "fosta conducere" a partidului "nu reprezinta o tabara, ci o pana" si ca asteapta o decizie a instantei judecatoresti pentru a prelua, cu ajutorul "portareilor", sediul central.
Oficialii comunisti s-au plans ca arborarea steagului Romaniei pe sediul presedintiei a fost cea mai mare umilinta si ca gestul este o provocare la adresa suveranitatii Moldovei.
35 de politisti de la Serviciul Politiei Rutiere Constanta si 4 civili sunt cercetati pentru luare si dare de mita, abuz in serviciu, trafic de influenta si fals intelectual. Au fost efectuate 50 de perchezitii, la birourile din sediul Politiei Rutiere, dar si la domiciliile suspectilor.
Numerosi membri de partid, prieteni si simpatizanti s-au aflat, marti, la sediul central al Partidului Social Democrat, pentru a-i ura "La multi ani" presedintelui partidului, Mircea Geoana, care a implinit 51 de ani.
In urma licitatiei desfasurate luna trecuta, societatea Interconstruct a fost desemnata sa se ocupe de noul sediul OCPI.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, alaturi de un grup numeros de senatori social-democrati s-a aflat miercuri timp de cateva ore in orasul de pe Tarnava Mare.
"Mircea Geoana si Klaus Johannis sunt niste perdele in spatele carora mogulii stabilesc viitorul tarii", a spus Basescu. "Ceea ce s-a intamplat in spatiul public in ultimele zile demonstreaza ca am avut dreptate atunci cand am afirmat ca sunt politicieni controlati de moguli, de grupuri de interese.
In acel moment o persoana neidentificata i-a dat femeii cu un spray paralizant in ochi si a intrat pe langa ea in casa de schimb valutar, de unde a furat banii.
Manifestatiile continua la Deva, in vreme ce la Suceava si Bistrita mitingurile s-au incheiat fara incidente. DEVA Peste 100 de membri PSD picheteaza sediul PDL Hunedoara din Deva, afisand doua bannere negre pe care scrie, cu portocaliu, "Opriti genocidul social".
Noul presedinte interimar al organizatiei PDL Bucuresti si-a inceput mandatol cu o curatenie generala la sediul partidului din Aleea Modrogan nr. ... Noul presedinte interimar al PDL Bucuresti, Elena Udrea, si-a luat functia in primire.
Dupa ce, in urma cu mai bine de doua luni, fostul presedinte al filialei mehedintene a PSD, Eugen Nicolicea, a stat inchis in sediul partidului o noapte intreaga, ieri, nimeni nu a mai putut sa intre in cele doua sedii, municipal si judetean.
google-analytics.com