Cautare

2172 de rezultate pentru "carnagiu in sediul" (2.57 secunde)
Micii intreprinzatori s-au inghesuit, luni, la sediul ANIMMC pentru depunerea dosarului in urma caruia pot spera sa primeasca pana la 50.000 de euro pentru derularea proiectelor de investitii.
Inspectoratul pentru Concurenta Constanta a organizat ieri la sediul Primariei Orasului Ovidiu o intalnire cu agentii economici care isi desfasoara activitatea in zona acestei localitati constantene.
Craiovenii care si-au cumparat masini in leasing si nu le-au declarat la Directia de Impozite si Taxe nu se vor mai putea ascunde, inspectorii demarand din 2 aprilie o adevarata vanatoare.
SC Termoelectrica SA, in calitate de vanzator, cu sediul in bdul Lacul Tei, nr. ... Aceasta actiune vine dupa ce, in luna septembrie, la precedenta licitatie, nu s-a prezentat nimeni. ... Actiunea se face in conformitate cu prevederile HG nr.
SC Termoelectrica SA, in calitate de vanzator, cu sediul in bdul Lacul Tei, nr. ... Actiunea se face in baza HG nr. ... Pentru participarea la licitatie este obligatorie achizitionarea dosarului de prezentare, acesta putand fi procurat in zilele lucratoare de la sediul vanzatorului, intre orele 9:00 si 15:00.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor a anuntat ca pana pe 31 august va efectua controale pe Litoral si in Delta Dunarii. Anuntul a fost facut de catre presedintele ANPC, Dan Vlaicu, in cadrul unei conferinte de presa sustinuta vineri, 4 iulie in statiunea Olimp.
Administratia Finantelor Publice a Municipiului Marghita anunta ca, pe 14 noiembrie, ora 10:00, la sediul Administratiei, se va vinde prin licitatie publica bunuri imobile ale debitoarei SC SMO SRL, CUI 12534550, cu sediul in Oradea, bdul Decebal, nr.
Lichidatorul ROVIGO Bucuresti a evaluat pentru a scoate la vanzare sediul Societatii Comerciale pentru Închiderea si Conservarea Minelor (ICM) SA  Targu Jiu, aflat in aceeasi cladire cu SNLO.
Impozitul pe cladiri si taxele locale nu pot creste in 2009, sunt de parere finantistii craioveni. Craiovenii au dat buzna la ghiseele Directiei Taxe si Impozite Locale a primariei, speriati ca vor fi obligati sa plateasca dari majorate chiar in 2009.
Dupa miezul noptii RTV intra in grila in locul Realitatea TV. ... In aceste momente putem urmari buletinul de stiri al Realitatii TV. • UPDATE Vanzarile de publicitate ale Realitatea TV se vor face in continuare prin Media Consulta, firma lui Mihai Craiu, au confirmat pentru paginademedia.ro oficialii postului.
Problema Antenelor nu este doar sediul, ci una mult mai grava care poate duce, in cel mai rau scenariu, la insolventa Grivco SA si TV Antena 1 SA au imprumutat prin doua credite, luate in 2008, 46 milioane euro pentru care au fost gajate terenuri si cladiri, cele mai valoroase fiind sediul Grivco - acelasi cu al Antena TV Group SA - si cel al Antena 3 SA.
Guvernul a aprobat o hotarare privind trecerea unei parti din Palatul Parlamentului in administrarea Ministerului Justitiei Guvernul a aprobat transmiterea a unei parti din Palatul Parlamentului din administrarea Regiei Autonome Administratia Patrimoniului Protocolului de Stat (RAAPPS) in cea a Ministerului Justitiei, potrivit unei hotarari a Executivului publicata marti in Monitorul Oficial.
In tratamente, medicina chineza ia in calcul si factorul suflet. Spun chinezii ca in vindecare trebuie sa participe sufletul bun. ... Chinezii sustin ca inima este sediul sufletului. ... Se spune ca in acel punct a patruns primul cui in trupul lui Iisus, atunci cand a fost rastignit.
Descinderi, in aceasta dimineata, la Primaria Sectorului 5, la Administratia Domeniului Public din acelasi sector, dar si la locuinta edilului Marian Vanghelie. ... Este vorba de fapte comise din 2007 pana in prezent, iar prejudiciul s-ar ridica la suma de 2 miliarde de lei.
Analiza specialistilor arata ca, in ultimii ani, piata muncii se afla intr-o continua transformare, fiind nevoie sa dobandesti tot mai multe si variate competente indiferent daca urmaresti sa iti consolidezi pozitia intr-o companie, sa promovezi sau in cazul in care te afli in cautarea unui loc de munca.
Sorin Oprescu, primarul general al Capitalei, a postat ope Facebook un text pe care il puteti citi in continuare:
Numeroase semnale de alarma au fost trase in acest sens de marile companii care activeaza in domenii diverse.
La data de 5 ianuarie 2011, in jurul orei 12:45, Sectia 9 Politie a fost sesizata de administratorul unei societati comerciale cu sediul in bd.
La sfarsitul saptamanii trecute, conducerea Inspectoratului de Politie al Judetului Constanta a facut publica demararea verificarilor privind legalitatea incheierii contractului de asociere in participatiune intre televiziunea locala constanteana MTC (Maritime Training Centre Television) si CN CFR, CN APMC, SN CFR MARFA si CN Aeroportul International Otopeni, precum si a contractului de asociere pentru coproductii de televiziune, campanii de marketing si publicitate semnat de acelasi post local de televiziune si GLOBAL MEDIA, firma magnatului media Cristian Ionel Burci, unul dintre actionarii importanti ai canalului PRIMA TV.
Ceea ce inseamna ca PSD isi merita locul in opozitie. ... Veniti pe litoral, liderii PSD (Mircea Geoana, presedinte PSD si Adrian Nastase, presedinte executiv PSD) au sustinut o - hai sa-i zicem totusi - conferinta de presa, la sediul Organizatiei Judetene Constanta.
google-analytics.com