Cautare

741 de rezultate pentru "carmen dinca" (3.16 secunde)
Potrivit directorului de vanzari al unicului distribuitor Kodak in Romania, Carmen David, „ieftinirea preturilor filmelor foto este asociata scaderii cererii pentru acest produs si s-a produs in momentul in care „jucatorii“ traditionali (Kodak, Fuji, Konica, Agfa) au inteles ca nu le ramane decat sa-si dispute o piata in care avantajul competitiv este dictat de pretul mic.“ Ea spune ca firma pe care o reprezinta a scazut in ultimii doi ani cu 20% preturile, iar de la inceputul anului si pana acum Kodak a ieftinit filmele cu inca 5%.
Presupun ca, o data cu integrarea in UE, pretul terenurilor va creste foarte mult", a declarat Carmen Radulescu, directorul agentiei imobiliare Carmen.
TAROM a scazut insa comisionul la 7% si toate companiile aeriene l-au scazut", a declarat Carmen Ciurea, agent ticketing la Touropa. ... In general, clientii prefera companiile Low Cost, de tipul Blue Air sau My Air", a afirmat Carmen Ciurea.
La Hotel "Carmen" din statiunea Venus, unitate de asemenea de patru "stele", pachetul promotional este de doua zile de cazare - 109 euro, pretul cuprinzand mic dejun varianta bufet, cina si dejun barbeque, cu program folcloric.
In ceea ce priveste clientii din alte localitati sau din alte tari, majoritatea se intereseaza la noi dupa ce au vazut ofertele de pe site", a declarat Carmen Radulescu, directorul agentiei imobiliare Carmen.
"Daca ne referim la studenti, majoritatea lor (70-80%) inchiriaza locuintele din septembrie pana in iulie", a declarat Carmen Radulescu, directorul agentiei imobiliare Carmen.
Apoi, trebuie sa ai bani de dotari si un minim stoc de marfa, dupa care incepi sa cauti clientii", a spus Carmen Costache, managerul unei firme care se ocupa cu comercializarea mobilei.
Ce s-a facut pana acum, cate un bloc, doua cu 20 de apartamente, nu rezolva problema, iar acestea sunt cu mult mai scumpe decat locuintele vechi", a declarat Carmen Radulescu, directoarea unei agentii imobiliare din Craiova.
Potrivit directorului executiv adjunct al AJOFM Galati, Carmen Tofan, informatiile vor fi oferite prin intermediul Internetului, in localitatile respective urmind sa fie infiintate infocentre.
Preturile sunt insa deja greu de suportat intrucat au crescut foarte mult", a declarat Carmen Radulescu, directorul agentiei imobiliare Carmen.
Hotelul Rex din Mamaia se va afilia la una dintre cele mai luxoase organizatii hoteliere din lume, The Leading Hotels of the World, fiind prima unitate hoteliera din Romania care intra in acest sistem, potrivit proprietarei Carmen Adamescu.
"Cei care-si permit sa cumpere o casa veche, intr-o zona buna, cheltuiesc mai putin s-o consolideze, decat sa-si construiasca una si sa suporte utilitatile (sa obtina avizele si sa faca investitiile necesare pentru apa, canal, gaze, electricitate etc.)", a declarat Carmen Radulescu, directoarea agentiei imobiliare Carmen.
Din dorinta de a obtine mai mult, proprietarii le anunta la preturi foarte mari“, a explicat Carmen Radulescu, directoarea agentiei imobiliare Carmen.„Nu avem cum sa stim evolutia preturilor în timp“Potrivit www.infonews.ro, presedintele Asociatiei Române a Agentiilor Imobiliare (ARAI) a declarat ca abia peste aproximativ cinci ani vom asista la o stabilizare a pretului locuintelor.
Potrivit purtatorului de cuvant al ITM, Carmen Corodeanu, pe lista societatilor sanctionate s-au aflat Pearl Textil SRL, Gold Fashion, Quantex SRL.
Cum însa acestea se dau mai greu în ultima perioada, au scazut si vânzarile la apartamente", a declarat Carmen Radulescu, reprezentanta agentiei Carmen.
"Vând doar cei care lasa sub acest procent", a precizat recent Carmen Radulescu, directoarea agentiei imobiliare Carmen."Bancile au impus conditii restrictive"Aceasta tendinta nu s-a lasat prea mult aseptata nici pe segmentul terenuri.
"Vând doar cei care lasa sub acest procent", a precizat recent Carmen Radulescu, directoarea agentiei imobiliare Carmen."Bancile au impus conditii restrictive"Aceasta tendinta nu s-a lasat prea mult aseptata nici pe segmentul terenuri.
Aceasta demonstreaza gradul ridicat de ocupare in randul persoanelor cu studii medii si superioare si importanta pe care o are gradul de instruire in gasirea si ocuparea unui loc de munca", ne-a declarat directorul executiv al AJOFM Galati, Carmen Tofan.
Directorul AJOFM Galati, Carmen Tofan, a anuntat, luni, ca in ultima perioada a crescut numarul persoanelor disponibilizate in judet, iar majoritatea problemelor apar la societatile aflate in relatii comerciale cu ArcelorMittal Galati si care isi restrang activitatile.
Potrivit purtatoarei de cuvant a Primariei Craiova, Carmen Licu, ieri, cu doua zile inainte de sedinta extraordinara a consiliului local, nu se stia cine ar trebui sa intocmeasca raportul de specialitate pentru sustinerea proiectului.
google-analytics.com