Cautare

2853 de rezultate pentru "campania stop violenta unifight" (4.06 secunde)
In momentul in care echipa de salvare a ajuns la locul accidentului Aurelia Ion a fost gasita in stop cardio-respirator, in hipotermie severa.
Bucharest Craft Beer Festival isi deschide portile vineri, 2 septembrie, la Verde Stop din Bucuresti, incepand cu ora 17.00.
Aceste realitati au deteminat Societatea Romana de Boli Infectioase si HIV/SIDA, Societatea Romana de Gastroenterologie si Hepatologie, impreuna cu Fundatia Renasterea, sa sustina programul national "Stop hepatita". ... Principaul obiectiv al programului "Stop hepatita" este informarea, educarea si preventia "patologiei hepatice de cauza virala".
Vineri seara, Szabi - unul dintre cei mai dedicati tineri din SMURD Targu Mures - a suferit un stop cardiac si, on pofida incercarilor colegilor sai de a-l resuscita, tanarul nu a mai putut fi salvat.
Deschise intre orele 10-18 Magazine NON-STOP 1. ... Program NON-STOP 24 decembrie: ... Program NON-STOP 31 decembrie: Deschise pana la ora 19.00 01 ianuarie:
ZAIAFEST, primul festival dedicat cramelor mici romanesti se tine la finele acestei saptamani, pe 1 si 2 iulie, la Verde Stop (pe strada Barbu Vacarescu nr.
Omul de radio si televiziune Andrei Gheorghe a murit din cauza unui stop cardio-respirator, au constatat legistii prezenti luni seara la locuinta acestuia, conform unor surse judiciare.
Acesta a studiat constienta dupa moarte si a examinat cazurile pacientilor care au intrat in stop cardiac din Europa si SUA, afirmand ca persoanele aflate in prima faza a mortii pot experimenta anumite forme de constienta.
"Este o noua actiune inscrisa in programul national Stop accidentelor rutiere - Viata are prioritate!, pe care o desfasuram impreuna cu unii dintre cei mai tineri participanti la trafic.
Totul e sa stim cand sa spunem stop, pentru a nu atinge faza critica, faza in care ne simtim storsi de energie, incapabili de a mai lua decizii ce pot duce la schimbari in bine.
Desigur, la randul lor, unele grupuri de mineri au savarsit acte reprobabile de violenta, care au fost la fel de daunatoare pentru imaginea tarii ca si cele savarsite in seara zilei de 13 iunie.
Cei care vad in actul de demnitate nationala de la 23 august 1944 inceputul "comunizarii" Romaniei interpreteaza incorect si abuziv faptele Fostul presedinte Ion Iliescu se declara surprins, intr-o postare pe blogul sau, de "violenta atacului verbal al presedintelui Traian Basescu impotriva Regelui Mihai", el apreciind ca presedintele si-a facut "un obicei penibil" din a-i ataca pe fostii sefi de stat ai Romaniei.
Acesta si-a schimbat numele din Gheorghe in George, avea dosare penale pentru violenta, fusese angajat la Baza centrala pentru Asigurarea tehnica a Misiunilor, apoi fusese soferul unor demnitari din cadrul MAI, printre care fostul subsecretar de stat MAI Florin Mecliu.
"Incercare a unui grup politic militar de a rasturna prin violenta un regim politic, o ordine statala/lovitura de stat violenta, provocata de un grup de complotisti nesustinuti de mase".
Potrivit uneia dintre ele puciul este "o lovitura de stat violenta provocata de un grup de complotisti".
Nu sunt o persoana violenta, iar eu cand ma refer la violenta, ma refer la cea fizica. Cea verbala nu este violenta, eu plec tot timpul de la premisa Nu dau in nimeni atat timp cat stiu sa injur.
Pentru unii violenta in strada a compensat slabiciunea in plan politic. Pentru altii violenta a fost considerata un instrument legitim, folosit impotriva unei puteri ilegitime, desi rezultatele alegerilor de la 20 mai 1990 erau clare si fara echivoc.
In context european, violenta in familie a devenit un subiect de dezbatere publica in Romania abia dupa anul 1995. ... Violenta in familie poate sa imbrace forme diverse, mai mult sau mai putin vizibile, precum violenta fizica, psihologica, sexuala, economica si sociala.
Ii consiliez pe tinerii unui liceu din Targu-Mures, unde ii ajut sa depaseasca problemele emotionale, consumul de droguri, violenta, dar si probleme legate de sexualitatea lor. ... O problema extrem de importanta cu care se confrunta psihologii din Targu-Mures este si violenta in licee.
Conform statisticilor care au aparut in ultima perioada, peste zece mii de copii din Romania au fost victimele unei forme de violenta, iar 2.300 dintre ei au fost luati de urgenta din familiile unde erau abuzati fizic, emotional sau chiar sexual.
google-analytics.com