Vineri seara, Szabi - unul dintre cei mai dedicati tineri din SMURD Targu Mures - a suferit un stop cardiac si, on pofida incercarilor colegilor sai de a-l resuscita, tanarul nu a mai putut fi salvat. Avea doar 33 de ani.
El devenise voluntar SMURD pe cand avea doar 14 ani si de atunci a ramas alaturi de echipa de la Targu Mures, scrie voceatransilvaniei.ro.
Secretarul de stat Raed Arafat a transmis un mesaj de condoleante, prin intermediul paginii sale de Facebook:
Am aflat cu mare tristete faptul ca am pierdut unul dintre cei mai dedicati oameni cu care am lucrat in SMURD Targu Mures. Szabi a devenit voluntar la SMURD cand avea doar 14 ani. A studiat si a devenit asistent medical ramanand alaturi de noi in continuare. In aceasta seara, doar la varsta de 33 ani, a suferit un stop cardiac si in pofida incercarilor colegilor din Targu Mures de a-l salva, din pacate Szabi ne-a parasit! Nu am cuvinte sa descriu ce simt si ce pierdere este plecarea lui dintre noi! Sa-l odihneasca Dumnezeu si condoleantele mele familiei, prietenilor si colegilor lui. Sunt convins ca el nu va fi uitat niciodata! Este trist cand salvatorii nu pot fi salvati!.
Noi, colegii si prietenii lui Szabi suntem alaturi de familia greu incercata in aceste momente. Dumnezeu sa te ierte si sa te odihneasca in pace, coleg drag!, au transmis si colegii sai de la ISU Mures.