Cautare

2804 de rezultate pentru "campania stop violenta unifight" (7.92 secunde)
Situatie in care ar trebui sa discutam despre violenta, atitudinea fata de violenta si fenomenele paranormale care ne-au adus in situatia de a avea ca ministru al culturii un personagiu precum Daniel Barbu. ... - Oricat de enervant ar fi Barbu, antipatic, dezgustator si insuportabil, recursul la violenta e inacceptabil.
De la 1 iunie, televiziunile vor putea difuza reality show-uri cu scene de violenta fizica, limbaj obscen sau conotatie sexuala numai intre orele 23.
Violenta indreptata asupra femeilor este un flagel impotriva caruia trebuie sa luptam cu hotarare si in Romania, si in Marea Britanie, si in Afganistan, India, Nigeria sau oriunde altundeva in lume.
In cadrul Conferintei Mondiale a Drepturilor Omului de la Viena (1993), ca rezultat al campaniei intinse pe mai multi ani (Drepturile femeii sunt drepturi ale omului), miscarea pentru drepturile femeii a reusit sa aduca subiectul violenta pe agenda evenimentului.
E inacceptabil sa incurajam in acest hal violenta si toleranta fata de violenta intr-o tara in care femeile mor batute de partenerii lor.) Sincer, eu credeam ca doar oamenii aia putin educati, care traiesc izolati si nu stiu sa citeasca mai pot vedea bataia ca fiind normala.
Uitam ca de fapt gesturile sunt cele care fac diferenta, civilizarea populatiei putandu-se realiza nu doar cu pulanul in tribunele ce asista la o competitie sportiva, pe motiv ca acolo violenta fizica si verbala ajunge la apogeul nesimtirii.
Campania de imagine (caci asta a fost) e si o lectie pentru initatorii ei: ... - Campania pentru Cumintenia Pamintului a fost un mare succes. ... Iar primul responsabil de acest esec e fostul ministru al Culturii, Vlad Alexandrescu, care a si initiat campania.
Prim-vicepresedintele PDL Theodor Stolojan a declarat, luni, la finalul sedintei BPN, ca formatiunea democrat-liberala face un apel catre toate partidele politice pentru stoparea violentelor in campania electorala.
Tineau la piept sau in aer foile cu mesajul principal "STOP ACTA! ... Sub supravegherea camerei video instalate vizavi de Piata Prefecturii, protestatarii au pus picior de la picior si au desenat un frumos, dar prea mic "STOP ACTA". ... Mesajul "STOP ACTA"
Cei care vin pe Stefan cel Mare trebuie sa opreasca la indicatorul "Stop", amplasat pe un stalp in dreptul benzinariei Petrom.
Concret, critica legea prin care profesorii si academicienii pot lucra pana dupa 70 de ani, fara a fi scosi fortat la pensie, la 65, ca niste masele stricate, ca sa faca loc unor lupi tineri si imberbi - Acuma, stand stramb si judecand drept, nu ne dam seama cu ce ii impiedica Sorin Oprescu sau Serban Bradisteanu pe doctorii purii, care iau calea bejeniei, sa se angajeze, de exemplu, la Spitalul din Radauti, care tocmai a inchis sectia de Pediatrie pentru ca cei doi medici existenti si-au luat concediu legal, ca sa nu crape de epuizare dupa cinci ani de lucrat non-stop - Digi 24 anunta ca 98% dintre oameni sufera din cauza bolii secolului:
Real a deschis in Bucuresti primul hipermarket cu program Non-Stop din Romania, urmand ca celelalte trei magazine care vor fi inaugurate in capitala sa aiba acelasi program de functionare. Pe viitor, este posibil ca programul Non-Stop sa fie extins si in alte hipermarketuri Real din afara capitalei.
Mega Fun, cel mai mare centru comercial de distractii deschis non-stop in Estul Europei, anunta semnarea unui nou contract de inchiriere, extrem de important, cu cel mai mare distribuitor de haine din Franta, Camaieu.
Mega Fun, cel mai mare centru comercial si de distractii deschis non-stop in Estul Europei, cel mai mare nu doar din perspectiva dimensiunilor sale si a numarului de atractii, dar si din cea a cifrei de afaceri obtinute in urma inchirierii spatiilor comerciale, anunta ca cifra sa de afaceri in luna decembrie 2009 a inregistrat aproximativ 19 milioane euro.
Mega Fun, cel mai mare centru comercial si de distracti deschis non-stop in Estul Europei, anunta lansarea uneia dintre cele mai atractive facilitati de distractie care se adreseaza in egala masura adultilor si copiilor:
Mega Fun, cel mai mare centru comercial si de distractii deschis non-stop in Estul Europei, anunta deschiderea restaurantului Tapioka. ... Timisoara, Mega Fun ofera non-stop un mix de brand-uri si activitati de petrecere a timpului liber, adaptate dorintelor fiecarui consumator:
Orar Magazine Sarbatori 2015 Magazine Standard / City Program Craciun 19-23 decembrie pana la ora 24 24 decembrie - magazinele se vor inchide la ora 19 25 decembrie - INCHIS 26 decembrie 10-18 Program Anul Nou 27-30 decembrie pana la ora 24 31 decembrie - magazinele se vor inchide la ora 19 01 ianuarie - INCHIS 02 ianuarie 10-18 Magazine LOCO Program Craciun 21-23 decembrie - 24 decembrie - pana la ora 18 25 decembrie - INCHIS 26 decembrie 10-18 Program Anul Nou 28-30 decembrie pana la ora 22 31 decembrie - pana la ora 18 01 ianuarie - INCHIS 02 ianuarie 10-18 Magazine NON STOP Program Craciun 19-23 decembrie program NON STOP 24 decembrie - magazinele se vor inchide la ora 19 25 decembrie - INCHIS 26 decembrie 10-18 Program Anul Nou 27-30 decembrie program NON STOP 31 decembrie - magazinele se vor inchide la ora 19 01 ianuarie - INCHIS 02 ianuarie 10-18 Magazine din Centre Comerciale 2.
In momentul in care echipa de salvare a ajuns la locul accidentului Aurelia Ion a fost gasita in stop cardio-respirator, in hipotermie severa.
Bucharest Craft Beer Festival isi deschide portile vineri, 2 septembrie, la Verde Stop din Bucuresti, incepand cu ora 17.00.
Aceste realitati au deteminat Societatea Romana de Boli Infectioase si HIV/SIDA, Societatea Romana de Gastroenterologie si Hepatologie, impreuna cu Fundatia Renasterea, sa sustina programul national "Stop hepatita". ... Principaul obiectiv al programului "Stop hepatita" este informarea, educarea si preventia "patologiei hepatice de cauza virala".
google-analytics.com