Cautare

2804 de rezultate pentru "campania stop violenta unifight" (3.88 secunde)
Un hipermarket din centrul Capitalei va fi deschis non-stop Un important retailer de pe piata locala a anuntat ca magazinul amplasat in centrul Capitalei va fi deschis non-stop. Hipermarketul retailerului francez Carrefour de la Piata Unirii va fi deschis non-stop pe perioada verii, potrivit anuntului facut de companie.
Medicul mai explica si faptul ca cea mai buna metoda de a opri sau de a diminua raspandirea coronavirusului ar fi un stop joc, o oprire a intregii economii si toata lumea sa stea acasa timp de minimum 6 saptamani, sau maximum 10.
nimeni nu si-a dorit o schimbare violenta. ... Fara violenta!. Nu ma gandesc doar la violenta fizica. Trebuie sa recunoastem ca exista un mare potential de violenta in societate si in politica. Or, violenta nu rezolva nimic.
Corina Cretu, europarlamentar, scrie pe blog despre violenta politica. ... Europarlamentarul Viorica Dancila impartea materiale electorale pentru PSD, ceea ce a provocat reactia violenta a reprezentantilor PD-L, unul dintre acestia lovind-o cu salbaticie.
Violenta in familie, un subiect absent pe agenda MMFPS. 'Violenta in familie este o problema universala care afecteaza toate tarile lumii indiferent de gradul lor de dezvoltare.
Conform statisticilor Autoritatii Nationale pentru Protectia Drepturilor Copiilor si Adoptie (ANPDCA), in 2013, peste 12.000 de copii au fost victime ale unei forme de abuz, mergand pana la violenta extrema, din care doar 45 au fost semnalate in institutii de protectie a copilului.
Organizatia Femeilor Social Democrate a pus bazele Pactului pentru protejarea femeilor de violenta domestica si viol si a decis infiintarea unei Comisii de lucru care va fi condusa de senatoarea PSD, Gabriela Firea.
Constantin Gheorghe) Actul gratuit de violenta de vineri seara, de la Munchen, obliga, mai mult ca oricand, la o noua abordare a motivatiilor atacurilor teroriste, care sa treaca dincolo de obisnuitul cliseu al ciocnirii civilizatiilor, cu varianta sa razboiul musulmanilor impotriva crestinilor.
Cert este ca motivul odioasei fapte poate si trebuie sa fie cautat mult mai adanc, in valul de violenta care a pus stapanire pe Romania ultimilor ani.
Recentul scandal din cartierul bucurestean Ferentari este o noua dovada ca in Romania s-a acumulat, treptat, un capital de violenta considerabil. ... In ciuda a ceea ce ne place sa credem despre noi, Romania este o tara in care vezi violenta mustind in aproape orice manifestare sociala.
Multi dintre candidatii la Primaria Municipiului Bucuresti si la primariile de sector au depasit plafoanele impuse prin lege in ceea ce priveste sumele cheltuite in campania electorala pentru alegerile locale, potrivit unui raport facut public, marti, de Institutul de Politici Publice (IPP).
Cine era si cum a ajuns in avion studenta moarta in accidentul aviatic Studenta decedata in accidentul aviatic din Apuseni, care initial a fost gasita in stop cardio-respirator si in hipotermie severa, se numeste Aurelia Ion si era din Bucuresti.
"Faptul ca temperatura generala a colegi nostre era de 18, deci nu temperatura pielii, in conditiile de acolo, arata ca, probabil, studenta a fost intr-un stop cardiac foarte prelungit si de acolo a coborat temperatura. Nu era in stop cardiac din cauza hipotermiei.
Chiar campania PUIE MONTA, o gluma totusi de doi lei, a fost gustata de tot poporul cu obraz subtire, urbanmare, ca doar asa se face bullyingul eficient cu mult neaos si europenism.
Stop violentei domestice in Romania! ... Din pacate, in ultimul deceniu, violenta domestica a devenit un fenomen social in crestere in tara noastra, iar statisticile arata ca in Romania aproximativ 70% din cazuri se rasfrang asupra femeilor.
Conform definitiei din DEX, aceasta inseamna - Razvratire, revolta care consta in acte de violenta sau de amenintare cu forta indreptate impotriva organelor puterii de stat, ale administratiei de stat ori ale reprezentantilor acestora cu scopul de a impiedica in orice mod exercitiul liber al mandatului sau functiei lor.
Legea prevede minimum 6 luni de inchisoare si o amenda de 845 de euro pentru toate persoanele care se fac vinovate de acte de violenta impotriva femeilor sau copiilor, alti membri ai familiei sau angajati. "Violenta impotriva femeilor nu era considerata o crima in societatea noastra.
a gazduit ieri simpozionul judetean "Violenta domestica poate fi oprita", organizat de Departamentul pentru Egalitate de Sanse si Familie si de femeile social-democrate din judet cu prilejul "Zilei internationale pentru eliminarea violentei impotriva femeii".
REACTIE LA ATACUL IMPOTRIVA REGELUI MIHAI Am ramas surprins de violenta atacului verbal al presedintelui Traian Basescu impotriva Regelui Mihai, atac de nimic justificat.
Si, ceea ce mi se pare cel mai grav, este faptul ca se introduce violenta in viata politica. ... Legionarii au folosit violenta, inclusiv asasinatul, atat in perioada de afirmare, cat si in scurta perioada cat s-au aflat la guvernare. ... De fapt, a si facut-o, sustinand manifestatiile si violenta.
google-analytics.com