Cautare

2853 de rezultate pentru "campania stop violenta unifight" (3.41 secunde)
Insa, foarte putin au fost aceia care ieri in contextul zilei femeii au vorbit despre violenta domestica si cum putem sa oprim acest fenomen.
Violenta asupra femeii. ... Desi violenta asupra femeii este nejustificata si de neacceptat, ea este o realitate des intalnita, pe care datele statistice o prezinta la cote alarmante.
Andrei Radu) - Crestinii sunt tinte predilecte, aproape generic simbolice ale Islamismului inteles ca arma militanta, violenta a Islamului, a spus, pentru B1 TV, Emil Hurezeanu, ambasadorul Romaniei la Berlin.
Violenta la romani Cred ca asistam, in ultima vreme, la o crestere simtitoare a nelinistii omului de rand fata de siguranta vietii sale de fiecare zi.
Plingerile cu pricina vin pe fondul declaratiilor anterioare ale conducerii colosului siderurgic care daduse asigurari ca nimeni nu va avea de suferit pentru actele de violenta si distrugerile provocate nu cu mult timp in urma la turnul administrativ de pe platforma siderurgica.
Violenta este la ordinea zilei in timpurile noastre. ... Nauciti de atita violenta, cita vad zilnic, pustii isi aleg calea si este ingrozitor faptul ca sint convinsi de faptul ca alegerea lor este una cit se poate de "cool".
Teoretic, toate problemele noastre cu violenta din salile de sport si de pe stadioane au disparut ori, daca nu au facut-o, cu siguranta o vor face in perioada urmatoare.
Numarul cazurilor de violenta in scoli a crescut cu aproximativ 2000 fata de anul precedent. Este vorba de atacul la persoana, violenta sau distrugere de bunuri care apartin unitatilor de invatamant.
Campania electorala s-a apropiat de sfarsit. Anemica si fara vlaga, campania nu a reusit sa dea un raspuns intrebarii esentiale:
Campania electorala, ridiculizata de sociologi si analisti:
Campania nu a fost o experienta placuta Presedintele Klaus Iohannis a lansat sambata, la Bookfest, cel de-al doilea volum autobiografic PRIMUL PAS. In noua carte, presedintele vorbeste despre campania electorala pentru Presedintie si despre primele zile in aceasta functie.
Campania de regenerare a padurilor de anul acesta, campanie aprobata de catre Consiliul de Administratie al Regiei Nationale a Padurilor - ROMSILVA, a prevazut efectuarea de lucrari de regenerare a padurilor pe o suprafata de 21.500 hectare, dintre care, prin regenerari naturale pe o suprafata de 7.800 hectare, respectiv 36,6% din total, iar prin impaduriri pe o suprafata de 13.700 hectare, adica 63,7% din suprafata destinata regenerarii.
Impreuna pentru prevenirea riscurilor Campania pentru locuri de munca sanatoase "Impreuna pentru prevenirea riscurilor" organizata de Agentia Europena pentru Securitate si Sanatate in Munca, in perioada 2012 - 2013, a fost implemetata prin toate Punctele Focale din cele 28 de State Membre UE precum si din tarile EFTA.
Incepe campania electorala: Ce pot face candidatii si ce reguli trebuie sa respecte Campania electorala pentru primul tur al prezidentialelor din 2 noiembrie incepe vineri, 3 octombrie, la ora 00.00, va dura 30 de zile si se va incheia sambata, 1 noiembrie, la ora 7.00.
In contexul in care Primaria nu a autorizat mitingul PC, Codrin Stefanescu a mai tinut sa arate ca, pana acum, conservatorii nu au pierdut nicio batalie de strada in campania electorala chiar daca a primit "amenintari".
1.2 S-a pronuntat impotriva sa o hotarare judecatoreasca de condamnare pentru fapte de coruptie, evaziune fiscala sau fapte comise cu violenta;
Era un om din provincie, cu un aer usor desuet, care lasase sa se creada in campania prezidentiala ca are o legatura cu biserica evanghelica si ca profeseaza un conservatorism moderat. ... Se afla aici o violenta de ton regretabila.
Asociatia Pro Democratia a realizat o evaluare a cheltuielilor in campania electorala luand in considerare tarife ale institutelor media.
Desi, pentru prima oara in viata mea postdecembrista, nu mai urmaresc campania electorala cu deosebita atentie, multumindu-ma doar sa arunc un ochi la mersul confruntarii, asemenea unei gospodine care se ocupa cu altceva in bucatarie cat timp oala cu ciorba isi vede de treaba ei pe aragaz, am acceptat sa fiu secund la interviurile luate de moderator lui Traian Basescu, Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu.
"În campanie pastram sloganul de la nivel national 'Mai bine pentru mai multi', însa mai avem unul pentru campania la presedintia CJ - 'Presedintele care construieste'", a comentat ieri Prioteasa strategia de campanie.  Solomon merge pe continuitate Primarul Antonie Solomon (PD-L) pare sa fi punctat însa din plin la capitolul reclamei tip city-light.
google-analytics.com