Cautare

94 de rezultate pentru "britanicii" (2.74 secunde)
HEXAVALENT) Americanii s-au inteles cu britanicii! Cercetatorii americani au ajuns sa le dea dreptate colegilor lor britanici, contrazicandu-si propriile studii anterioare!
Daud a fost numit guvernator la mijlocul acestui an in locul unei persoane pe care britanicii au acuzat-o de implicare in traficul cu opiu.
Britanicii sunt foarte sceptici cu privire la extinderea UE, iar ultimul eurobarometru arata ca peste jumatate dintre cetatenii europeni sustin procesul de extindere, in timp ce 13 la suta sunt indecisi.
Pe ordinea de zi mai figureaza si o informare despre contractul incheiat de statul roman cu britanicii de la BAE Systems privind suportul logistic al fregatelor achizitionate de marina militara, dar si prioritatile de politica externa ale Romaniei ca membra a Uniunii Europene.
Reamintim ca cei care au facut primii publica rapirea vasului Saldanha sunt britanicii de la BBC, care si-au trimis pana si un corespondent pe nava de razboi HMS Northumberland, pentru a relata cat mai detaliat cazul.
Britanicii sunt asteptati joi sa voteze pentru alegerile europene si locale. Potrivit presei, si ministrul de finante Alistair Darling va fi printre cei care nu vor mai face parte din guvern dupa remaniere.
Cele mai mari contributii la grupul sau sunt liberalii germani, cu 12 alesi, si britanicii, cu 11. Insa el este foarte rezervat pe tema modului in care Barroso a gestionat situatia.
Britanicii intentioneaza sa-i invite pe omologii olteni la Wakefield, la sfarsitul acestui an. Antreprenoriat in comun Wakefield are deja ceva in comun cu Craiova, capitala olteana urmand sa devina polul unui proiect comun al Agentiei pentru Dezvoltare Regionala Sud Vest Oltenia si al Agentiei de Dezvoltare Wakefield - first.
Faptul ca asta nu a ajutat la nimic dovedeste ca nu sistemul este cel care trebuie modificat in permanenta, ci mentalitatile, sau, cum spun britanicii "mai bine o lege proasta aplicata de oameni capabili, decat o lege buna aplicata prost".
Asta inseamna ca mult-asteptatul ajutor de la FMI ar putea ramane in suspans, scrie Financial Times. "Pietelor nu le-a placut ce au auzit" - adauga britanicii, prezentand scaderea brusca a leului si a burselor.
Sigur, la figurat, pentru ca britanicii nici acum n-au aflat de existenta axei cu pricina. Poate nici domnia voastra, ceea ce este de inteles.
Ceva de genul asta spun si britanicii, care vor sa introduca un soi de cautiune, de cateva mii de lire, pe care o depui la intrarea in Marea Britanie, ca semn ca vei pleca de acolo dupa cele trei luni legale de sedere.
In pofida aparitiilor din presa potrivit carora britanicii nu ne-ar vrea, Bonciu explica cum ca acestia se tem in general de straini din cauza atacurilor teroriste si ca nu au nimic personal cu romanii.
Autoritatile britanice adopta azi o serie de masuri care vor restrictiona accesul imigrantilor romani si bulgari pe piata muncii din Marea Britanie, dupa aderarea tarilor lor la Uniunea Europeana, anunta NewsIn.
De asemenea, numarul mai mare de specialisti pe care il au britanicii face posibila efectuarea unor controale mai amanuntite, existand personal pentru fiecare departament al mediului.
Impozitarea la sursa versus ilegalitate In timp ce noi si americanii vrem sa le interzicem, britanicii au hotarat sa impoziteze la sursa pariurile online.
Britanicii cred in profitabilitatea pietei imobiliare romanesti In acest context, potrivit sitelului www.bloombiz.ro, specialistii imobiliari britanici considera ca investitorii care isi vor plasa banii in proprietati imobiliare romanesti ar putea inregistra, in mai putin de cinci ani, un castig dublu fata de cat au investit.
Britanicii se reorienteaza catre noi destinatii turistice, precum Romania, Bulgaria, Slovenia si Slovacia, intrucat cotatia ridicata a lirei sterline fata de valutele acestor tari si preturile mai mici decat in tarile consacrate ca atractii turistice asigura un concediu mai ieftin.
Doua vehicule de investitii controlate de Cheyne Capital, fondul britanic care a preluat Tractorul Brasov, au intrat in incetare de plati, iar agentia de evaluare financiara Standard & Poor's (S&P) a revizuit ratingul acestora la "D", treapta cea mai de jos a calificativelor.
Chiar daca danezii sau britanicii prefera inca sa-si pastreze valutele, liderii europeni nu si-au pierdut speranta ca intregul continent va fi unit, candva, prin aceeasi moneda.
google-analytics.com