Cautare

94 de rezultate pentru "britanicii" (2.59 secunde)
Britanicii de la Arctic Monkeys canta vara viitoare la Summer Well. Festivalul te asteapta intre 12 si 14 august pe Domeniul Stirbey.
Britanicii, austriecii, portughezii, belgienii, francezii au acceptat cu greu si trecind prin crize politice majore faptul ca nu mai sint imperii.
Britanicii, austriecii, portughezii, belgienii, francezii au acceptat cu greu si trecind prin crize politice majore faptul ca nu mai sint imperii.
e de inteles cum britanicii isi iau masuri de precautie si se gandesc sa ceara permise de munca si dovezi ale aptitudinilor.
Mi se pare ok, poate asa isi mai schimba si britanicii parerea despre tara noastra, in conflictul deschis la nivel de declaratii care se tot poarta de la o vreme incoace.
Cum sa nu spuna britanicii ca Romania este "Curtea Miracolelor", cand securisti cu vechi state de plata intra in malaxorul instantei morale cu numele de CNSAS cu statut de ofiteri de Securitate si ies spalati de toate pacatele, cu patalama la mana ca sunt curati precum dero alb dalb?!
Incepand cu 2 iunie, britanicii sarbatoresc 4 zile Jubileul Reginei. Activitatea Elisabetei a II-a e aprobata de 86% dintre britanici.
Nu vreau sa cred ca am devenit mai europeni decat britanicii, germanii, olandezii, mai dispusi sa ne topim in magma.
Britanicii boicoteaza facturile de energie si gaze. Peste 100.000 de oameni s-au alaturat pana acum, in doar cateva saptamani, unei campanii de neplata in masa, initiate luna trecuta.
Putin nu ar fi multumit de ministrul rus al Apararii. Ministerul britanic al Apararii: Serghei Soigu dezinformeaza. Britanicii afirma ca rusii bat pasul pe loc.
Tot ea mai spune ca britanicii ar fi luat-o cu forta si ar fi sechestrat-o tot drumul catre adapostul din Pitesti, unde urma sa fie internata.
Britanicii vor primi indicatii in cazul unei pene de curent. Guvernul din UK spune ca nu crede ca va fi o criza de energie la iarna.
Norma intreaga de lucru este de 8 ore pe zi si 40 de ore pe saptamana. Britanicii care au testat saptamana de lucru de 4 zile nu revin la 5.
Pe de alta parte, Prima Doamna a Ucrainei, Olena Zelenska, a transmis ca impactul economic al razboiului din Ucraina este greu de indurat pentru aliatii tarii, insa daca britanicii sunt in situatia de a-si numara banii ramasi dupa ce au platit facturi uriase, ucrainenii sunt in situatia si mai grava in care trebuie sa-si numere mortii in fiecare zi.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
Candidatii la Presedintie din partea principalelor doua formatiuni politice, PSD+ PUR si Alianta PNL-PD, Adrian Nastase si Traian Basescu, sunt acuzati de lasitate pentru ca refuza sa se confrunte, in vazul tarii, cu contracandidatul lor de la PRM, Corneliu Vadim Tudor.
In urma cu doua seri, candidatul Aliantei D.A. la functia suprema in stat, Traian Basescu, a fost prezent in Constanta pentru a-si sustine colegii care vor deveni, in numar mai mic sau mai mare, parlamentari.
l Adrian Nastase a ridiculizat ieri Alianta D.A., careia i-a spus Alianta P.A.
google-analytics.com