Cautare

94 de rezultate pentru "britanicii" (2.81 secunde)
Britanici in pierdere Lux, o agentie imobiliara bulgareasca, sustine ca britanicii care au achizitionat apartamente in statiunea turistica Sunny Beach cu 1.000- 1.100 euro metrul patrat le scot acum la vanzare la preturi de 850- 900 euro metrul patrat.
Pozitionarea "aripii" fata reprezinta semnatura masinilor din familia Arash.Britanicii au folosit ca unitate de propulsie un 7.0 l, de fabricatie GM, a carei putere este estimata la 550 CP la 6.000 de rotatii pe minut, iar Grazianno Transmissioni a fost ales drept furnizorul cutiilor de viteze.Sasiul este fabricat din carbon si otel si a fost proiectat special pentru a face loc discurilor de frâna AP, din material compozit carbon-ceramic.
Britanicii luau in calcul alocarea acestui contract, a carui valoare este intre 250 si 400 de milioane de lire sterline, companiei britanice Augusta Westland, dar pentru modernizarea aparatelor Sea King ale Marinei regale, nu a celor de tip Puma.
Inainte de a incepe filmarile, britanicii se asteptau ca Romania sa fie o tara in care oamenii arunca cu pietre in tigani, dar la final toti se arata incantati dupa ce conduc masini sport de lux (Ferrari, Lamborghini si Aston Martin) pe virajele Transfagarasanului.
Austriecii de la Volksbank vor sa renunte la toate operatiunile din regiune, iar britanicii de la RBS au un program de vanzare a mai multor active "non-core".
Tot pe bulevardul Barbu Vacarescu s-au mutat recent britanicii de la RBS Bank (in cladirea Lake View, la intersectia cu strada Fabrica de Glucoza), dar si austriecii de la Volksbank (in Nusco Tower, mai aproape de statia de metrou Aurel Vlaicu).
Incepand cu luna octombrie 2012, britanicii vor plati mai mult pentru produsele de patiserie, puiul la rotisor si carnatii inveliti in foietaj.
O suma colosala, pe care britanicii au cheltuit-o pentru a organiza o festivitate grandioasa. • 80.000 de spectatori au fost prezenti la ceremonia de deschidere a JO 2012.
"Rusoaica a castigat pentru ca a utilizat trucuri murdare, iar arbitrul pare-se ca a fost de partea ei", scriu britanicii.
Britanicii au reusit o lovitura de maestru in 2012, investind mai degraba in partea de est a orasului, mai putin atragatoare.
Britanicii au fost aproape sa dea lovitura pe o contra a lui Laffertty (45), care a incercat sa-l surprinda pe Tatarusanu la coltul scurt, dar portarul nostru a fost atent si a acordat corner.
Britanicii au un parcurs surprinzator in actualele preliminarii si ocupa locul al doilea in grupa. Au jucat doar doua partide pe teren propriu si pe ambele le-au castigat, 2-0 cu Feroe si 2-1 cu Finlanda.
Britanicii au ratat alte trei bune oportunitati cap peste din 8 metri (minutul 66), sut putin alaturi de la 17 metri (68), si o interventie excelenta a lui Pascanu, care a respins in pozitie de ultim aparator (69).
Britanicii au primit insa mult mai multe console, dar acestea nu au fost suficiente. Dintr-un prim stoc oferit in prima zi, de 50.000 de unitati, Nintendo UK spune ca nu a mai ramas nimic.
Cercetarile recente arata ca nu doar britanicii risca toate aceste boli din cauza ca petrec prea multe ore in fata calculatorului, ci populatia din toate tarile industrializate.
Britanicii folosesc telefoanele si tabletele pentru a intra pe internet mai mult decat oricare alt popor, potrivit unui raport Ofcom, prezentat de Mashable.
Acest film este insa unul controversat, caci britanicii au desfiintat deja productia cu Naomi Watts, pe motiv ca "Watts a facut tot ce-a putut lucrand cu un scenariu rusinos", dupa cum scriu cei de la The Times si ca actrita nu are absolut nimic in comun cu printesa, conform criticilor de film.
Trupa britanica de melancholic rock ANTIMATTER va canta anul viitor la cea de-a patra editie a festivalului METALHEAD Meeting, intre 12 si 14 iunie, la Bucuresti.
In deschiderea show-ului Queen + Adam Lambert, pe scena vor urca britanicii Electric Pyramid, bulgarii Jeremy si romanii de la Grimus, concertele fiind programate sa inceapa in jurul orei 17:30.
In cea de-a doua zi a festivalului Rock The City, pe scena din Piata Constitutiei urca britanicii de la Iron Maiden.
google-analytics.com