Cautare

94 de rezultate pentru "britanicii" (3.45 secunde)
Britanicii sunt avertizati asupra pericolului rabiei, din cauza numarului mare de caini vagabonzi din orasele din tara noastra. • Turistii americani si canadieni sunt avertizati ca Romania este considerata raiul fraudelor cu carduri de credit si ale celor pe internet.
Au francezii, ungurii, austriecii, nemtii sau britanicii alegeri? Ia hai sa mai luam noi la misto tara aia cu capitala la Bucuresti.
De mai bine de 10 ani, britanicii si americanii incearca se dezlege miracolul francez. Desi francezii au o dieta bogata in grasimi, unt, branza, carne, foie gras si toate deliciile grase pe care inima le cere, tot ei sunt cei care sufera cel mai putin de boli de inima.
Si britanicii au o statuie similara, Britannia, care a existat inaintea Statuii Libertatii. Britannia intruchipeaza valorile democratice britanice si a fost cunoscuta mai ales atunci cand ascensiunea Imperiului Britanic era la apogeu.
Daca bate dinspre vest aduce bunastare, daca bate dinspre est, britanicii vor domina politica. Madeira - 12 smochine Insula Madeira din Portugalia detine recordul pentru cea mai fastuoasa petrecere de Anul Nou.
In egala masura au acelasi tip de probleme si britanicii, germanii, francezii, italienii, spaniolii si oricine din UE, care vine in Romania.
' Britanicii ar trebui sa fie mai ingrijorati de bancherii care fura miliarde de lire decat de romii care cersesc monede pe strazi.
Traditiile Transilvaniei Viscri, satul din inima Transilvaniei preferat de britanicii care viziteaza Romania, este o desinatie in care vei regasi intacte traditiile sasilor, o savuroasa bucatarie cu influente germanice, paduri cu trasee pentru bicicleta si alte aventuri in aer liber, precum vanatoarea de trufe.
Un alt motiv era ca britanicii nu voiau sa se lase mai prejos de francezii care facusera acelasi lucru cu un an mai devreme.
Asa cum spuneam, cei mai putin preocupati de calitate sunt americanii, rusii si britanicii, abordeaza ceva mai optimist chestiunea legata de calitate.
Nu bem ceaiuri precum britanicii, dar ne-am facut un obicei din a ne trata afectiunile folosind plante medicinale. Ceea ce nu stim este ca acestea ne pot face mai mult rau decat bine, daca le consumam in exces.
Grecia a fost ajutata economic, dupa razboi, de catre americani, prin Planul Marshall, atunci cand britanicii nu au mai putut sa o faca.
mariustuca.ro / Un joc pe Ipad poate imbunatati viata bolnavilor de schizofrenie (Autoare: Magda Marincovici) Un joc pe Ipad poate imbunatati viata bolnavilor de schizofrenie Un joc pe Ipad ar putea sa imbunatateasca viata persoanelor afectate de schizofrenie.
Ati vazut, la orice razboi, vin intai americanii si britanicii, iar europenii apoi, ca o garnitura de tren. Cand o tara a vrut sa-si retraga armata, a fost cumva pedepsita.
Partidul republican irlandez Sinn Fein, fosta vitrina politica a Armatei Republicane Irlandeze (IRA), a facut vineri dimineata apel la un referendum privind o Irlanda unificata, dupa ce britanicii au votat pentru iesirea Regatului Unit din Uniunea Europeana, conform proiectiilor media, transmite AFP.
Nucleul dur al UE vrea sa tranteasca rapid usa in urma Marii Britanii /6 ministri importanti de externe sunt sambata la Berlin /Si celelalte 27 de state trebuie respectate Britanicii au decis ca vor sa plece, UE le spune:
De cealalta parte, britanicii de 10-12 ani sunt nemultumiti de viata lor in ansamblu si au probleme atunci cand vine vorba de increderea in propriul aspect fizic, relateaza adevsrul.ro.
Bunavointa pe care ar dori-o britanicii de la Bruxelles lipseste, sansele ca o noua formula sa poata fi acceptata si trimisa spre Parlamentul britanic nu exista, deci foarte probabil acordul va fi respins si ne-am putea indrepta spre asa numitul hard Brexit.
In plus, britanicii de stinga nu inteleg deloc de ce Tony Blair a mintit in legatura cu dotarea armatei irakiene a lui Hussein.
In plus, britanicii de stinga nu inteleg deloc de ce Tony Blair a mintit in legatura cu dotarea armatei irakiene a lui Hussein.
google-analytics.com