Cautare

222 de rezultate pentru "brigitta bulgari" (2.54 secunde)
Acesta a explicat ca în total exista trei proiecte românesti si cinci propuse de bulgari. Potrivit coordonatorului proiectului, „E-Environment“ este o etapa în activitatea pe care si-a propus-o.
"Aproximativ 50% dintre antreprenorii români si bulgari participanti la actiunile desfasurate în cadrul proiectului au avut informatii despre politicile de mediu", a precizat Gheorghe Dumitru, coordonatorul proiectului, directorul Directiei Activitati Bursiere din cadrul CCI Oltenia.
"Potrivit statisticilor europene, atunci cand trimit sms-uri de pe telefonul mobil din strainatate, romanii platesc mai mult decat vecinii bulgari, iar cand navigheaza pe internet sau trimit emailuri din strainatate, preturile sunt peste media UE.
In ultima vreme a devenit o moda printre oamenii de afaceri romani sa isi deschida firme in Bulgaria, majoritatea firmelor bulgare deschise de romani avand ca domenii de activitate comertul cu alimente, dar si in agricultura, adica diverse utilaje folosite in agricultura.
Pana acum au fost aprobate 18 proiecte in valoare de cinci milioane de euro, cele mai multe avand ca lider reprezentanti bulgari.
"La ora actuala nu mai au nevoie de cadeti ucraineni, rusi, bulgari sau romani. Cand cererea va fi mai slaba, la ei, decat capacitatea de cazare, atunci vor importa si cadeti romani", a mai adaugat Sorin Simionov.
"Conform traditiei, in aceasta perioada organizam Ziua Intreprinzatorului care va avea loc in acest an intr-un cadru inedit alaturi de intreprinzatori bulgari", a declarat Iulian Groposila, presedintele Patronatului IMM (PIMM) Constanta.
De asemenea, tot ieri, la Valu au poposit si partenerii bulgari din localitatea Kainardja. Dupa aceasta prima intalnire de lucru mai urmeaza alte patru seminarii in Valu lui Traian, precum si doua - in Kainardja.
"Este o delegatie mai mare, ne intalnim cu omologi bulgari, cu ministri si secretari de stat din Bulgaria", a precizat secretarul de stat in Ministerul Economiei, Tudor Serban.
La randul sau, premierul Emil Boc a afirmat ca partea romana nu este vinovata de intarzierea lucrarilor de executie a podului, raspunzand astfel unei intrebari venite din partea jurnalistilor bulgari.
In plus, dupa ce au aparut si zvonuri despre inasprirea conditiilor de efectuare a ITP-ului la vecinii bulgari, dar si despre cresterea taxelor si impozitelor in tara vecina, doljenii care au "bulgaroaice"
Cel mai probabil lucrarile vor demara la inceputul anului 2012, spune Liviu Costache.Dupa ce va fi construita, traficul pe autostrada va ajunge pana la Burgas pe tronsonul Varna-Burgas construit de bulgari.
Nu stim cum arata infrastructura feroviara la bulgari si unguri, insa la romani aceasta nu este de lauda. Linia Calafat - Craiova, cea mai mare ca intindere in Dolj, este neelectrificata si nu poate suporta viteze mari din cauza liniilor invechite si a curbelor stranse.
Te deplasezi la bulgari, platesti taxa si masina e trecuta in proprietatea unei firme sau persoane fizice de acolo. Asadar, trebuie sa ai o cunostinta care are o firma in Bulgaria si sa fii de acord ca masina e proprietatea firmei respective.
In acest sens, una dintre cele mai mari linii low cost este dispusa sa construiasca un aeroport care va fi amplasat in sudul Capitalei, in speranta ca ii va atrage si pe bulgari.
Iar daca politicienii bulgari s-au certat pe paternitatea realizarii acestui proiect, premierul roman, Victor Ponta, va fi prezent la inaugurare, spre a inchide un arc politic peste timp:
In felul acesta, costurile privind incalzirea si pretul combustibilului folosit pentru gatit vor scadea cu aproximativ 40%, conform unor calcule facute de reprezentantii Primariei Mangalia, care sunt primii beneficiari ai magistralei de gaz ce vine de la bulgari si care a fost extinsa catre localitatile romanesti la insistentele senatorului Nicolae Moga.
Patru dintre luptatorii de la LPS "Petrache Triscu" Craiova, insotiti de antrenorii Aurel si Marius Cimpoieru, au participat zilele trecute la un puternic concurs international desfasurat la Ruse, in Bulgaria, cu participarea unor sportivi din sase tari (Macedonia, Polonia, Germania, Ucraina, Romania si Bulgaria).
Dupa inca 17 ani, acum fix 10, eram arestat la bulgari. E o decada de la momentul care mi-a rasturnat lumea pe dos.
bulgari, nemti din Frankfurt, francezi, belgieni si italieni", spune Mihai Tanase. Din pacate, targurile colectionarilor din Romania organizate de Mihai Tanase in Parcul Kiseleff au fost interzise din anul 2010.
google-analytics.com