Cautare

222 de rezultate pentru "brigitta bulgari" (2.88 secunde)
In legatura cu accesul muncitorilor romani pe piata de munca din Germania, Merkel a declarat ca masurile luate recent pentru restrictionarea accesului muncitorilor romani si bulgari pe piata muncii din Germania sunt similare celor impuse statelor care au aderat la Uniunea Europeana, in 2004.
In acest context, presedintele a criticat decizia "discriminatorie" a Marii Britanii si Irlandei de a impune restrictii pe pietele lor de munca pentru cetatenii romani si bulgari.
Odata cu aderarea Romaniei si Bulgariei, Uniunea Europeana va avea 27 de membri, iar datele statistice se vor schimba dupa acest moment, arata Reuters, citat de NewsIn.
Cei 35 de euroobservatori romani si cei 18 colegi ai lor bulgari au devenit membri ai Parlamentului European (PE) la inceputul acestui an, odata cu aderarea celor doua tari la Uniunea Europeana.
Peste o saptamana, in prima sedinta plenara din anul 2007 a Parlamentului European, cei 35 de europarlamentari romani si cei 18 colegi ai lor bulgari vor fi primiti oficial in forul legislativ european.
Ceremonia include si o fotografie de familie cu noii membri ai Parlamentului European - 35 de romani si 18 bulgari.
Astfel, ieri 35 de parlamentari romani si 18 bulgari au fost primiti in PE, urmand ca azi sa se aleaga un nou presedinte, al carui mandat va dura pana la mijlocul anului 2009.
Cei 35 de parlamentari romani si cei 18 bulgari s-au alaturat celor 732 de eurodeputati existenti in plenul PE. Printre romanii aflati in Parlamentul European se numara si senatorul social-democrat galatean Adriana Ticau.
Ca urmare, cetatenii romani si bulgari sunt nevoiti in continuare sa obtina vize pentru o calatorie pe teritoriul ucrainean, desi cetatenii celorlalte state membre nu au nevoie de aceste vize.
Constantenii au aflat ca centrul istoric al Varnei este o mandrie nationala pentru bulgari, in timp ce la Constanta acestea sunt acoperite de gunoaie.
Geoana a criticat Guvernul pentru ca a facut "greseala strategica" de a amana finantarea constructiei reactorelor 3 si 4 de la Cernavoda, ceea ce le-a permis vecinilor bulgari sa recupereze avantajul pe care Romania il avea fata de aceasta tara din punct de vedere energetic.
Discutiile pe care mai multi primari PD-L le-au avut peste granita - mai exact la bulgari, dupa cum a relatat cotidianul nostru acum o saptamana - i-au dat castig de cauza lui Claudiu Palaz (foto).
"O singura atributie din cele ale domnului Ciobotea mi-a fost data mie, si anume aceea de secretar al Comisiei judetene de fond funciar, al carei presedinte este prefectul", a precizat noul subprefect.Cristian Sovaila a avut marti si prima sa misiune de reprezentare, fiind gazda intalnirii de la Calafat a ministrilor transporturilor din Romania si Bulgaria, unde a trebuit sa-i primeasca pe oaspetii bulgari pana la sosirea delegatiei romane, iar zilele urmatoare se va intalni cu sefii serviciilor deconcentrate din Dolj, pentru "analiza activitatii si consultarea lor cu privire la programul de guvernare".
Mai mult, cea de-a doua sesiune a Adunarii Generale a BSER a fost dedicata unor prezentari sustinute de experti bulgari in domeniul energetic, care au adus in atentia participantilor propuneri de solutii pentru un management eficient al resurselor energetice si sporirea eficientei energetice.
, la vecinii nostri bulgari, in vederea achizitionarii unui delfin din Marea Neagra. Cu toate acestea, se pare ca, pana la urma, tot varianta achizitionarii unui delfin din China este mai viabila.
• Problema tiganilor romi Anul 2010 a fost anul expulzarilor "voluntare" care au declansat un imens scandal - dupa ce Franta i-a platit pe tiganii romani si bulgari ca sa accepte sa revina in tarile de origine.
In primavara acestui an, oficiali bulgari anuntau varianta unei negocieri intre Romania, Bulgaria, Croatia si Turcia pentru un program comun de achizitie de astfel de avioane.
Rezultatele slabe inregistrate pana in 2011 la acest capitol ne claseaza pe pozitii inferioare altor tari din Estul Europei, Romania fiind depasita la absorbtie chiar si de vecinii bulgari, care la final de 2010, cheltuisera 10,2% din alocarea totala de 6,67 de miliarde de euro disponibila pana in 2013.
Acestea au fost reactiile la cald, potrivit semnatarei articolului, Daniela Mogavero, ale noului ministru roman al afacerilor europene, Leonard Orban, ce reprezinta si gandurile vecinilor bulgari.
Si iata ca Romania si Ungaria (plus Bulgaria lui Borisov, cel care direct si fara menajamente a batut palma cu toti interlopii bulgari si s-a asigurat ca nu mai misca nimeni in tara vecina) se afunda tot mai mult intr-o prapastie tot mai adanca (datorii mai mari, locuri de munca mai putine, austeritate care produce doar saracie, sistemele de sanatate si educatie distruse, tinerii plecati din tara si batranii lasati sa moara aici!).
google-analytics.com