Cautare

222 de rezultate pentru "brigitta bulgari" (4.80 secunde)
Prin targ se vorbea, se pare ca nu fara justificare, despre gasirea unor comori fabuloase, tezaure monetare, bulgari de aur si bijuterii in aceste tuneluri.
Pe cand Balcicul era romanesc, multi bulgari nu vorbeau romaneste. Nu-i nimic, invata acum. Cel putin cei care lucreaza in hoteluri, restaurante si magazine cu suveniruri.
Pentru romani multe dintre traditiile vecinilor nostri bulgari, rusi sau greci pot parea cunoscute, exista, insa, anumite obiceiuri care sunt diferite, scrie libertatea.ro.
In momentul de fata, doi medici bulgari fac garzi pe Anestezie- Terapie Intensiva la Spitalul Judetean de Urgenta Dr. Pompei Samarian Calarasi.
In perioada comunista, toate tunelurile din Calarasi au fost inchise si sigilate, mai ales dupa ce unii cautatori de comori au gasit tezaure monetare, bulgari de aur si bijuterii.
Visul in care va bateti cu bulgari de zapada inseamna ca sunteti inconjurati de oameni buni. S-ar putea sa mai insemne ca va luptati cu unele probleme, probabil o rivalitate de natura erotica in anturaj.
Fratele si sora Hanului Legenda Martisorului este foarte veche, datand pentru Bulgari din perioada primului han. Pe cand sora sa si fratele sau se aflau in prizonierat, hanul le-a trimis un soim care avea legat un fir de ata alba pentru a-i instiinta ca ii va ajuta sa evadeze.
Pe 6 aprilie, Poliția Romana a transmis informari omologilor bulgari, care au demarat o operațiune similara. In Bulgaria, polițistii au descoperit 150 de pachete cu droguri, astfel ca pana in acest moment, in Romania si Bulgaria au fost gasite 310 astfel de pachete.
Cica 60% dintre bulgari sunt sarmani, in timp ce numai 40% dintre romani sunt saraci. Parca iti si vine sa-i bati pe astia care spun asa ceva.
Cica 60% dintre bulgari sunt sarmani, in timp ce numai 40% dintre romani sunt saraci. Parca iti si vine sa-i bati pe astia care spun asa ceva.
Calafat, judetul Dolj, au depistat doi cetateni bulgari care conduceau un autoturism marca Opel, respectiv o rulota marca Chateau, care aveau aplicate numere de inmatriculare bulgaresti provizorii expirate.
Lui Basescu ii place sa fie in centrul atentiei, sa faca declaratii socante pentru a obtine ceea ce vrea. Pentru ca a spus ca va fi un presedinte activ, Basescu nu vrea sa se dezminta si, mai nou, l-a bagat pe premierul Tariceanu in ceata.
Compania Tonnies, care detine cele mai mari abatoare din Germania, respinge acuzatiile de sclavie moderna aduse de jurnalistii germani si bulgari.
La fel cum exista si americani, bulgari, albanezi, rusi si cite alte natii. Pentru ei exista tratate de readmisie sau inchisori.
Cand posturile de televiziune nemtesti nu arata cersetorii de la coltul strazii (care pot fi si bulgari, nu conteaza, cersetori sa fie, ca Romania vine de la sine), sau copiii bolnavi, Romania apare cu lacrimile inundatiilor pe obraji.
„Nu mai dati, bre, cu promisiuni in noi, ca nu suntem nici bulgari, nici sarbi, nici ucraineni si nici unguri, ci, vai de pacatele noastre, romani de-ai vostri!”.
Tot in acele vremuri, timp de citeva decenii, doi antrenori, Belu si Bitang, au indurat toate mizeriile, raminind pe baricade si transformind in bulgari de aur orice copila care trecea pragul salii lor.
ura fata de pensionarii care stateau la cozi si ne luau ratiile de alimente, ura fata de taranii care puneau preturi mari la produsele vandute in piete, ura fata de unguri, rusi, bulgari si tigani, ura fata de cei de o alta credinta sau convingere.
pe plaja, adica pe plaja aia imputita de iti vine sa fugi la bulgari, era un nene. Nu un nene venit strict cu scopul de a face baie si plaja, in nici un caz.
s-o taie la Bulgari... Nu de alta, dar Guvernul de acolo, au ajuns la concluzia aceiasi hoteliri, e mai bun si are grija, iar al nostru...
google-analytics.com