Cautare

222 de rezultate pentru "brigitta bulgari" (2.89 secunde)
Au fost organizate anul trecut sedinte comune de guvern cu vecinii bulgari si cu Republica Moldova. Nu am trecut cu vederea recentul incident din Transnistria caruia i-a cazut victima un cetatean al Republicii Moldova.
Avem 14 parlamentari ai minoritatilor nationale, altele decat cea maghiara, care reprezinta, cel putin teoretic, mici comunitati de turci si tatari, de italieni, de bulgari si asa mai departe.
Ii injuri pe bulgari ca ne fura turistii, pe unguri ca-s iredentisti, pe evrei pentru orice. In general ii cam bagi in pizda mamilor lor pe toti, dar o dai vag si amintesti ca avem nevoie de investitori si e bine sa le luam banii la toti.
Ii injuri pe bulgari ca ne fura turistii, pe unguri ca-s iredentisti, pe evrei pentru orice. In general ii cam bagi in pizda mamilor lor pe toti, dar o dai vag si amintesti ca avem nevoie de investitori si e bine sa le luam banii la toti.
El a explicat, la postul B1 TV, ca argumentul oficial va fi legat de Mecanismul de Cooperare si Verificare (MCV) pe justitie, dar ca exista si temerea ca, dupa aderarea la Schengen, foarte multi cetateni romani si bulgari vor emigra spre alte state.
romani si bulgari, dintre aceia despre care s-a dus buhul ca nu pot fi setati si standardizati la criterii cu aevarat europene.
Am ramas doar noi si prietenii bulgari. In urma caror experiente concrete si personale comisarul european isi permite sa declare ca Romania este un stat neguvernabil?
- Am primit asigurari ca, la nivel guvernamental, vecinii nostri bulgari agreeaza doar varianta Calarasi-Silistra pentru constructia viitorului pod. Impreuna cu Consiliul Local Calarasi voi face, in continuare, toate demersurile ce ne sunt la indemana pentru ca si Guvernul Romaniei sa aleaga aceeasi solutie, a declarat primarul Daniel Stefan Dragulin.
Si nici macar modesta brigada multinationala, din care urmau sa faca parte, alaturi de militarii romani, militari polonezi, turci si eventual bulgari, nu va mai putea fi un proiect viabil.
Astfel, 47% dintre familiile turce spun ca o duc prost si 50% dintre bulgari afirma acelasi lucru. Studiul, realizat in 2003, acopera 28 de tari si ia in calcul rata somajului, veniturile, educatia, locuintele, sanatatea, echilibrul intre munca si timpul liber, satisfactia vietii si calitatea perceputa a societatii.
“Muncitorii romani si bulgari nu trebuie sa faca presiuni asupra pietei muncii din tara noastra, care are deja cinci milioane de someri“, insista secretarul general al partidului, Volker Kauder, intr-un interviu, citat de Agentia de presa DPA.
Desi reprezentantii Agentiei Nationale de Turism declarau de curand ca vom avea in jur de 80.000 de turisti straini pe litoralul Marii Negre, se pare ca vecinii nostri bulgari sunt cu mult inaintea noastra.
In ceea ce priveste romanii care aleg destinatii externe, foarte multi isi petrec concediul pe Litoralul vecinilor nostri bulgari sau in Grecia.
„Noi am obtinut anul acesta circa un miliard de euro din turism, iar vecinii bulgari 4,3 miliarde de euro.
Vasilescu este totusi optimist si spera ca pe viitor turismul ramanesc sa fie promovat eficient in strainatate si sa ajungem si noi la nivelul vecinilor nostri bulgari.
Bulgaria plateste 183 de dolari pentru mia de metri cubi, insa Gazprom are acum pretentia sa incaseze de la bulgari un pret mai mare, adica 258 de dolari.
Soferii romani si bulgari suplinesc in buna parte lipsa fortei de munca din Spania intr-un moment in care transportul de marfuri si rutele internationale sint sinonime cu lungi perioade petrecute departe de casa, dupa cum au explicat transportatori si reprezentanti ai scolilor auto din provincia spaniola Albacete - potrivit editiei de ieri a cotidianului spaniol "La Verdad ".
In plus, pe langa "luxul" dusurilor, al cabinelor de schimb si al toaletelor, obligatorii dar inexistente, ministrul a mai anuntat si instalarea unor camere video de supraveghere a plajelor, dupa modelul mult mai evoluatilor vecini bulgari.
El crede ca turistii au fost bombardati cu informatii nu tocmai adevarate si dau fuga la vecinii nostri bulgari. a€žMi-am cumparat deja bilet cu destinatia Bulgaria.
Ca simplu cetatean al acestei tari, daca ti-ai propus sa faci o plimbare pana la bulgari, automat cand treci granita prezinti pasaportul la frontiera.
google-analytics.com