Jurnalul de Calarasi : DELEGATIE BULGARA LA PRIMARIA MUNICIPIULUI CALARASI
Primarul Municipiului Calarasi, Daniel Stefan Dragulin, a primit, joi, 16 aprilie, vizita unei delegatii bulgare, condusa de prefectul Silistrei, Stoyan Bonev. Motivul prezentei oficialilor din Silistra a fost legat de demersurile transfrontaliere ce trebuie realizate pentru ca viitorul pod ce va lega Romania de Bulgaria sa se construiasca intre Calarasi si Silistra.
Oficialii din Silistra au dat asigurari ca Guvernul bulgar sprijina doar varianta locatiei Calarasi-Silistra pentru cel de-al treilea pod Romania-Bulgaria.
- Am primit asigurari ca, la nivel guvernamental, vecinii nostri bulgari agreeaza doar varianta Calarasi-Silistra pentru constructia viitorului pod. Impreuna cu Consiliul Local Calarasi voi face, in continuare, toate demersurile ce ne sunt la indemana pentru ca si Guvernul Romaniei sa aleaga aceeasi solutie, a declarat primarul Daniel Stefan Dragulin.
In cadrul intalnirii au mai fost prezenti Yanka Gospodinova, viceprefectul Silistrei, Podor Dinkov, director in cadrul Prefecturii Silistra, Marian Gheorghe, director tehnic al Primariei Calarasi si Luminita Trifu, directorul Directiei Programe si Dezvoltare Locala a Primariei Calarasi.