Cautare

1238 de rezultate pentru "brasov" (3.54 secunde)
25 februarie - Craiova - Teatrul National "Marin Sorescu" 26 februarie - Ramnicu Valcea - Casa de Cultura a Sindicatelor 28 februarie - Ploiesti - Casa de Cultura a Sindicatelor 1 martie - Targoviste - Casa de Cultura a Sindicatelor 3 martie - Pitesti - Casa de Cultura a Sindicatelor 5 martie - Constanta - Casa de Cultura a Sindicatelor 7 martie - Tulcea - Teatrul de Stat 8 martie - Galati - Casa de Cultura a Sindicatelor 10 martie - Piatra Neamt - Casa de Cultura a Sindicatelor 11 martie - Iasi - Teatrul National " Vasile Alecsandri" 13 martie - Suceava - Casa de Cultura a Sindicatelor 14 martie - Bacau - Gradina de Vara "Radu Beligan" 15 martie - Ramnicu Sarat - Casa de Cultura 18 martie - Craiova - Teatrul National "Marin Sorescu" 19 martie - Brasov - Sala Reduta 21 martie -Cluj - Casa de Cultura a Studentilor 22 martie - Oradea - Teatrul de Stat 24 martie - Arad - Filarmonica de Stat 25 martie - Timisoara - Opera Nationala 28 martie - Petrosani - Casa de Cultura a Sindicatelor 1 aprilie - Bucuresti - Sala Palatului 2 aprilie - Calarasi - Casa de Cultura 4 aprilie - Slobozia - Casa de Cultura a Sindicatelor 5 aprilie - Braila - Casa de Cultura 7 aprilie - Buzau - Sala Consiliului Judetean 8 aprilie - Brasov - Sala Reduta 10 aprilie - Sibiu - Casa de Cultura a Sindicatelor 11 aprilie - Deva - Teatrul de Stat 12 aprilie - Alba - Casa de Cultura a Sindicatelor 14 aprilie - Zalau - Casa de Cultura a Sindicatelor 15 aprilie - Satu Mare - Filarmonica 17 aprilie - Baia Mare - Teatrul de Stat 18 aprilie - Dej - Centrul Cultural 19 aprilie - Reghin - Casa de Cultura 21 aprilie - Curtea de Arges - Casa de Cultura 22 aprilie - Campulung - Casa de Cultura 24 aprilie - Giurgiu - Teatrul de Stat 25 aprilie - Alexandria - Casa de Cultura Biletele pentru concertul "Ce-am avut si ce-am pierdut" pot fi achizitionate de la casele de bilete ale salilor de spectacol si prin intermediul distribuitorilor autorizati.Pretul unui bilet variaza in functie de locatie si de categoria de loc.
Ilfov), Piata Primariei Luni, 27 mai 2013, ora 19:00, BRASOV ( Jud. Brasov), Centrul Cultural Reduta Miercuri, 29 mai 2013, ora 20:00, HUNEDOARA (Jud.
Romanian Music Awards este un eveniment organizat de Music Channel si Utv, cu sprijinul Primariei Brasov si al Consiliului Local al Municipiului Brasov.
Cand am venit pentru prima data in Romania a fost la Brasov, la Cerbul de Aur, in 1993. ... "La Brasov, la Cerbul de Aur, in 1993, am cantat Ciobanas cu 300 de oi.
CEA MAI VECHE HARTA A ROMANIEI A FOST TIPARITA IN ANUL 1542 Ea a fost lucrata la Brasov, in anul 1542, si este opera sasului Ioan Honterus, care a desenat-o, a gravat-o pe o placa de lemn si apoi a tiparit-o in atlasul sau personal denumit "Rudimenta Cosmographica".
Daca la venirea sa in scaunul vladicesc putem spune ca invatamantul romanesc era cvasi-inexistent, la trecerea sa la Domnul a lasat functionale aproape 800 de scoli, un liceu cu 8 clase la Brasov, o scoala real-comerciala, tot la Brasov, si un gimnaziu cu 4 clase la Brad, totodata fiind tiparite peste 25 de manuale scolare.
- Insa "patriarhul" scrierii creatoare este considerat Alexandru Musina, cel care ii invata "meserie" pe studentii de la Universitatea din Brasov de peste 14 ani. ... - La Brasov ii avem pe Romulus Bucur, Caius Dobrescu, Andrei Bodiu si Mihai Ignat.
Turneul Rhythm Of The Dance ajunge in tara noastra in data de 24 aprilie la Constanta, urmand apoi sa sustina spectacole la Suceava (25 Aprilie), Iasi (26 Aprilie), Brasov (28 Aprilie), Cluj (29 Aprilie), Timisoara (30 Aprilie), bucurestenii putand urmari live spectacolul in data de 27 Aprilie, la Sala Mare a Teatrului National.
Constanta (5 octombrie), Bucuresti (6 octombrie), Brasov (7 octombrie), Cluj-Napoca (10 octombrie).
Constanta (5 octombrie), Bucuresti (6 octombrie), Brasov (7 octombrie), Cluj-Napoca (10 octombrie).
Am venit cu un tren personal de la Brasov la Busteni, unde locuieste Medeea Marinescu. ... Chiar nu puteai sa nu fumezi o tigara de la Brasov la Busteni?
Cursuri de aviatie de 3 luni in timp de iarna, dupa care urmau scolile de pilotaj, planorism, parasutism la Brasov, Ghimbav, Dudesti-Cioplea. ... Fiul meu castigase si el cateva concursuri, insusi ministrul aviatiei i-a inmanat o cupa in 1951, dupa trei zile de concurs tinut la Brasov.
Cu trei saptamani inaintea inceperii Turneului National Confesiune, concertele Smiley din Constanta si Brasov sunt deja sold out.
O Iosif Brasov, retelele de chioscuri si magazine de presa Octagon, Calioppe Prahova, Dambovita si Brasov, Desteptarea Bacau si din librariile online:
Iubitorii sporturilor de iarna se pot bucura de zapada din belsug, stratul masoara 72 de cm la Sinaia, 55 cm la Predeal, 26 cm la Arieseni, 48 cm la Straja, 30 cm la Poiana Brasov si 50 cm la Paltinis.
Magda Marincovici) 76 de copii bolnavi de cu diverse forme de cancer si leucemie din judetele Brasov, Covasna si Harghita incep noul an scolar.
Bucuresti, Brasov, Ploiesti, Constanta, Iasi, Galati, Cluj, Braila, Suceava, Pitesti, Focsani, Oradea, Sibiu, Buzau, Drobeta si Botosani.
Tulcea), Fundata si Sirnea (Brasov), Sibiel (Sibiu), Leresti si Rucar (Arges), Vaideeni (Valcea), Tismana (Gorj), Rasinari (Sibiu), Halmagiu (Arad), Bogdan Voda (Maramures) si Vatra Moldovitei (Suceava) care au functionat doar un singur an, pana cand a fost interzisa cazarea turistilor straini in locuintele particulare.
Toate fondurile stranse in urma actiunii ei au mers catre Asociatia Copiii de Cristal din Brasov si Asociatia Trebuie!
Si cand spun speram, ma refer la absolut toate destinatiile care conteaza in turismul romanesc, fie ca vorbim de Litoral, Delta, Maramures, Brasov, Sibiu sau Bucovina.
google-analytics.com