Cautare

1238 de rezultate pentru "brasov" (2.70 secunde)
Serviciul Roman de Informatii anunta un exercitiu antiterorist marti, care va avea loc in mai multe locuri din Bucuresti si judetele Giurgiu si Brasov.
Soprana Felicia Filip si sotul ei, regizorul Cristian Mihailescu, director al Operei Nationale din Brasov, formeaza un cuplu fericit.
Cel mai lung tunel propus, traseul Ploiesti - Brasov va avea 12,7 kilometri. O varianta a proiectantului propune 31 de tuneluri clasice si cut and cover.
Mai multe persoane au fost ranite intr-un accident grav, in localitatea Cristian din judetul Brasov. Un autobuz cu calatori a fost lovit de tren.
La data de 22.03.2011, ora 06.00, politisti din cadrul Serviciului Furturi de Autovehicule, spjiniti de echipe din cadrul Politiei Capitalei - Serviciul Special de Interventie Rapida, Serviciul de Investigatii Criminale si din cadrul IGPR - Directia de Investigatii Criminale, in baza a 11 autorizatii de perchezitie emise de Judecatoria Sectorului 1, pentru punerea in executare a 14 mandate de aducere emise de Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 1 au efectuat o actiune pe raza sectorului 1 al Capitalei, ocazie cu care au depistat si condus la sediul Serviciul Furturi de Autovehicule, un număr de 12 persoane suspecte de comiterea unor furturi de autoturisme de provenienta straina, autohtona, dar si de furturi de oglinzi de la autoturisme de fabricatie straina, marci de lux, comise atat pe raza capitalei cat si pe raza judetelor Brasov, Salaj, Arad, Cluj, Satu-Mare si Iasi, dupa cum urmeaza:
Matei Dima, regizorul filmului Teambuilding, a fost prins in 2021 de politistii din Brasov conducand sub influenta alcoolului si a drogurilor. Acesta a incheiat un acord de recunoastere a vinovatiei cu procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Zarnesti (Brasov).
Este alerta sanitara in judetul Brasov dupa ce autoritatile au descoperit 3 focare de gripa aviara la fermele celui mai mare producator de carne de curcan din Romania. In total, 224.000 de pasari vor fi sacrificate la fermele din Codlea, anunta Brasov.net
Frig de crapa pietrele in toata Romania. A fost cea mai geroasa noapte in marile orase. In Brasov, s-a inregistrat -24 de grade
Se desfasoara perchezitii in judetele Brasov, Iasi si Neamt. Anchetatoriii au descins si la Spitalului Militar Regina Maria din municipiul Brasov si Spitalul de Urgenta "Sfantul Spiridon" din Iasi.
Primaria Brasov a cumparat sase toalete publice inteligente cu sistem de auto-curatare si dezinfectare. Desi o astfel de constructie costa aproape cat un apartament, oficialii se lauda ca le-au luat la un pret mai mic decat cei din Cluj-Napoca si pregatesc deja achizitia altor opt.
Pentru cei care cauta un loc de cazare unic in care sa-si petreaca vacanta de Paste si nu numai, mai multi antreprenori din Brasov vin cu o propunere inedita cazare...
Problema ursilor care coboara in orasul Brasov sau ataca prin localitatile invecinate devine din ce in ce mai acuta. ... De altfel, Primaria Brasov a montat trei custi, in speranta ca va reusi sa prinda o parte dintre ursii care coboara pe strazi.
Accident controversat la Zizin, Brasov, unde un copil care a vrut sa traverseze strada a fost surprins si lovit de catre conducatorul unui autoturism care efectua o manevra de dat cu spatele.
Delta din Carpati, aria protejata din judetul Brasov si unica pentru centrul Romaniei, va fi reamenajata. Adaposteste peste 200 de specii de pasari, unele rare, care sufera din cauza apei tot mai putine din lacurile din zona localitatilor Dumbravita si Rotbav.
Fumatul in parcurile din Brasov va fi interzis, potrivit unui proiect Tigara electronica va fi interzisa inclusiv la locul de munca
Politia face ancheta la Spitalului Judetean Brasov, dupa ce din unitatea medicala au disparut 10 fiole care contin fentanil, un drog de 50 de ori mai puternic decat heroina.
Misiune dificila pentru anchetatorii din Brasov in cazul celor 10 fiole de fentanil care au disparut din seiful Spitalului Clinic Judetean.
Gradina Zoologica din Brasov a cheltuit pentru amenajarea spatiilor pentru pinguini, foci si lei de mare, mai mult decat este pregatita sa dea Regia Autonoma a Protocolului de Stat pentru reabilitarea vilei din Aviatorilor.
Indicatorul trilingv cu inscriptia “Tinutul Secuiesc“, pus ieri de reprezentanti ai UDMR la granita dintre judetele Covasna si Brasov, a fost indepartat la doar cateva minute dupa amplasare de catre politisti.
Astfel, pe locuri fruntase se situeaza Ilie Merce, fost ofiter de Securitate, Nicolae Iorga, devenit celebru dupa faptele antisociale comise de fiul sau in Brasov, Danut Saulea, caruia i s-a ridicat imunitatea parlamentara pentru ca a sustinut ca in Romania au fost antrenati luptatori palestinieni, fratele liderului PRM, Marcu Tudor, care a fost impus pe liste in ciuda opozitiei aprige a filialei Prahova, si lista ar putea continua.
google-analytics.com