Cautare

2038 de rezultate pentru "biroul" (4.73 secunde)
In Constanta, Basescu - 67%, Nastase - 33% Ca si in Bucuresti sau alte orase mari ale Romaniei, si la Constanta, Biroul Electoral Judetean a decis infiintarea a noua sectii de votare speciale pentru cei aflati in tranzit.
Conducerea PUR va decide daca partidul va participa sau nu la guvernare Biroul Permanent al Partidului Umanist (PUR) va decide in cursul acestei saptamani daca va participa sau nu la guvernare, a declarat ieri, pentru Rompres, purtatorul de cuvant al PUR, Bogdan Pitigoi.
Uniunea Nationala PSD + PUR Suceava a depus la Politie si la Biroul Electoral Judetean mai multe plangeri impotriva Aliantei D.A., acuzand reprezentatii PNL-PD de coruperea electoratului si de distrugerea unor afise electorale.
Membrii PSD din Biroul Permanent au asteptat, in aceeasi sala, aproape zece minute dupa care s-au dus la biroul lui Adrian Nastase, anuntand ca sedinta va incepe intr-un sfert de ora.
Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a facut publice listele cu parlamentarii care au absentat nemotivat lunile septembrie si octombrie. ... Retinerile din indemnizatia lunara se aproba de catre Biroul Permanent pe baza examinarii lunare a situatiei prezentei.
Conform datelor centralizate de Biroul Electoral Judetean (BEJ) de la doua treimi din sectii, candidatul la Presedentie al PSD^PUR, premierul Adrian Nastase, a fost votat de 58,50% din cei prezenti la urne. ... O parte a liderilor PSD s-au strins in biroul prefectului de la Palatul Administrativ.
Biroul Electoral Judetean (BEJ) a finalizat ieri centralizarea datelor primite de la toate cele 403 sectii de votare din judet si, conform calculelor efectuate atit la nivel national cit si local, Uniunea PSD^PUR a obtinut, fara sa se apeleze la redistribuire, un senator si patru deputati, Alianta D.A.
In cursul zilei de ieri, Biroul Electoral Judetean Constanta a stabilit atribuirea mandatelor pentru Senat, respectiv Camera Deputatilor, la nivel judetean, in functie de voturile obtinute la alegerile din data de 28 noiembrie a.c.
n-a fost sa fie, nu mai face parte din Biroul Permanent al PSD. Explicatia faptului ca nu i-au ajuns voturile sa intre in Biroul Permanent?
Dupa mai bine de patru ore de negocieri intre liderii de grupuri parlamentare, algoritmul reprezentarii partidelor in Biroul Permanent al Camerei pe intreaga legislatura a favorizat spre final Alianta D.A.
astazi) avem biroul politic, simbata avem biroul permanent si cred ca hotarirea organului colectiv de conducere a Partidului Umanist va fi sa ne retragem de la guvernareā€, a spus Voiculescu.
Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a cerut grupurilor politice sa deblocheze prin negocieri, pana pe 20 mai, impasul in care se afla dezbaterile la proiectul de lege privind statutul minoritatilor nationale. Presedintii comisiilor au fost convocati ieri la Biroul Permanent.
Facem precizarea ca aceste persoane care au votat pe listele suplimentare au fost aduse cu microbuze inmatriculate in judetul Olt si municipiul Bucuresti si au fost cazate la complexul Briza Marii apartinand consilierului local PD Gigi Chiru", se arata in comunicatul transmis de social-democratii constanteni, care precizeaza ca au transmis pe aceasta tema si o contestatie catre Biroul Electoral.
Dupa ce anuntau, cu numai doua zile in urma, repunerea Delegatiei Permanente in drepturi dupa ce, pe 31 ianuarie, Biroul Executiv va desemna noii membri ai acesteia, Titus Corlatean a declarat ieri ca vechea Delegatie Permanenta se va intruni deja, luni, in prima ei sedinta dupa masacrul din vara.
Adrian Nastase a aratat ca fosta structura, Biroul Coordonator, a avut un rol foarte bine determinat, de pregatire a alegerilor si de derulare a campaniei electorale.
Liderul PC, Dan Voiculescu, a anuntat marti Biroul Permanent al Senatului ca se retrage din functia de senator. ... Conservatorii au mai anuntat Biroul Permanent al Senatului ca, in urma demisiei lui Dan Voiculescu, noul lider al grupului PC va fi Sabin Cutas.
Chestorul Senatului, Ioan Chelaru, a declarat marti ca, in acest sens, Biroul Permanent si-a insusit punctul de vedere al Comisiei juridice.
Potrivit rezultatelor finale difuzate de Biroul Electoral Central, Basescu a castigat cu 6.059.315 de voturi (74,48%), pentru demiterea sa fiind inregistrate 2.013.099 de voturi (24,75%).
Din pacate pentru el, se pare ca Biroul Permanent al PD nu a acordat prea mult credit dezmintirii si chiar l-a debarcat pe Gusa din fruntea grupului deputatilor democrati, desi acesta fusese reconfirmat, de majoritatea parlamentarilor PD, in functia de lider al grupului cu doar o seara in urma.
Inalta Curte de Casatie si Justitie a anuntat ca sambata, de la ora 10.00, la sediul institutiei vor fi desemnati, prin tragere la sorti, in sedinta publica, judecatorii care vor face parte din Biroul Electoral Central pentru alegerea autoritatilor administratiei publice locale din data de 1 iunie.
google-analytics.com