Cautare

2038 de rezultate pentru "biroul" (9.00 secunde)
Daca presedintele filialei sustine ca a demisionat, conducerea PC Bihor sustine ca a Biroul Executiv Judetean a hotarit excluderea acestuia.
De asemenea, Busu a mai subliniat ca institutia sa a primit spatiile de procesare a datelor si a dotat statia de prelucrare de pe langa Biroul Electoral Judetean cu o retea locala formata din 4-6 PC-uri, 2 imprimante lasere, 3-4 scanere, 4-6 UPS-uri.
BEC subliniaza ca, potrivit legii, in timpul operatiunilor de votare, de deschidere a urnelor, de numarare si centralizare a voturilor si de inregistrare a rezultatului votarii in procesele-verbale, se pot face intampinari cu privire la aceste operatiuni, biroul hotarand de indata asupra acestora.
Pe langa faptul ca in ziua alegerilor s-au oficiat si patru casatorii (in conditiile in care biroul electoral ar trebui sa fie o institutie de siguranta maxima, iar accesul ar trebui drastic limitat), proprietarii imobilului s-au gandit ca este bine ca toaleta de femei sa stea inchisa pe toata durata zilei.
Ion Serbina si-a mutat biroul la alt etaj, dupa ce Constantin Simirad a hotarat sa-si mareasca biroul. "Nu sunt de acord cu faptul ca Simirad a spart peretele la biroul lui.
Biroul Permanent Judetean (BPJ) constituit de demisionarul Ion Popescu este cel care sta in picioare, asa incat se poate concluziona ca structura condusa de Titi Chirila nu este statutara.
In acest caz decizia nu a venit de la centru, ci a fost luata de Biroul Permanent al PDL Oradea, la sugestia lui Petru Filip. ... Dupa ce se vor termina alegerile din toamna se vor face alegeri definitive pentru biroul permanent municipal al PDL Oradea.
"Mentionam ca aceasta hotarare anuleaza intelegerile anterioare referitoare la ocuparea functiilor de conducere in Biroul Permanent al Senatului", se mai precizeaza in adresa remisa de PC conducerii Senatului.
Intrebat daca in noaptea de 30 noiembrie, dupa anuntarea rezultatului alegerilor, va convoca oficial Biroul Permanent, Geoana a raspuns:
Complicatul sistem de vot uninominal i-a scos din sarite pe unii candidati, care au depus contestatii la Biroul Electoral Central, in speranta ca renumararea voturilor anulate i-ar putea propulsa in postura de castigatori.
Liderul PD-L Dolj, mi-nistrul transporturilor Radu Berceanu, si cel al PSD Olt, senatorul Ion Toma, au fost desemnati de Biroul Politic Central de Coordonare a Coalitiei sa scoata din impas negocierile PSD - PD-L din judetele Olteniei.A mai trecut o saptamana, insa negocierile intre PSD si PD-L continua sa ramana blocate in judetul Dolj.
Prezenta la urne in Dolj, la alegerile europarlamentare de duminica, a fost de 28,66%, potrivit datelor furnizate de Biroul Electoral Judetean, respectiv 169.757 de alegatori, dintre care 21.225 pe liste suplimentare.
Aceste decizii au fost adoptate, in unanimitate, de Biroul Politic al Central al PNL.
Traian Basescu a obtinut 50,43 % din voturi, in timp ce Mircea Geoana a obtinut 49,57 % din voturi, conform rezultatelor partiale anuntate, luni dimineata, de Biroul Electoral Central (BEC), dupa centralizarea voturilor din 95,40 % din sectii.
Decizia vine dupa ce astazi Biroul electoral Central ceruse CCR sa hotarasca daca voturile nule pot fi renumarate de BEJ-uri.
Plenul Senatului a respins miercuri prin vot ordinea de zi propusa de Biroul Permanent care continea dezbaterea de proiecte de legi, dar din care lipsea solicitarea PD-L de revocare a presedintelui Senatului.
Campanu spune ca senatorii-juristi vor trebui sa se pronunte pe aceasta cerere a sa, sa o trimita spre plen, iar Biroul Permanent sa o introduca pe ordinea de zi a senatorilor pentru a fi votata.
"Eu am depus contestatie la Biroul Permanent National, dar nu mai este nevoie de o decizie, deoarece sanctiunea a ramas fara efect. Retragerea sprijinului politic nu este posibila, intrucat, dupa doua saptamani de la acea sedinta, Biroul Permanent Judetean m-a ales cu unanimitate, presedinte al Colegiului 8.
"Eu am depus contestatie la Biroul Permanent National, dar nu mai este nevoie de o decizie, deoarece sanctiunea a ramas fara efect. Retragerea sprijinului politic nu este posibila, intrucat, dupa doua saptamani de la acea sedinta, Biroul Permanent Judetean m-a ales cu unanimitate, presedinte al Colegiului 8.
Felicitarea si trandafirii au fost trimise la biroul lui Ion Iliescu, din strada Atena nr. ... Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, isi sarbatoreste, vineri, ziua onomastica in familie, acasa, el precizand, intr-o postare pe blogul personal, ca nu va putea merge la biroul sau din strada Atena nr.
google-analytics.com