Cautare

2038 de rezultate pentru "biroul" (2.63 secunde)
Cu o zi inainte stabilisem sa ne intalnim in biroul sau de la Universitatea "Al.I.
Cristian Sorin Dumitrescu, deputat PSD de Vrancea, membru in Biroul Executiv al PSD, purtatorul de cuvint al grupului parlamentar PSD - administrator si membru in Consiliul de Administratie al Societatii Comerciale de Antreprenoriat in Constructii, Industrie, Transporturi, Comert si Servicii CONTRANSIMEX SA (mandatul a expirat pe 10 aprilie 2005);
“Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a hotarat ca aceasta problema sa fie discutata in sedinta birourilor permanente reunite“, a precizat secretarul Biroului Permanent, Titu Gheorghiof.
UPDATE 14:00 - Sorina Placinta NU poate vota, pentru ca este incuiata in biroul Ralucai Turcan. ... Se pare ca ea se afla in biroul Ralucai Turcan.
Exemplu scurt - daca un pensionar va reclama noului premier probleme cu pensia, hartia se poate regasi fie la directorul de cabinet al premierului, fie la viitorul consilier pe probleme economice, fie la Biroul de Presa, fie retransmisa la Ministerul Muncii, unde, la randul ei, odata intrata in registratura poate ajunge fie la secretarul de stat, fie la ministru fie la directorul general.
Biroul Permanent al Senatului a primit ieri o solicitare prin care se propune stabilirea cotei de benzina pentru autoturismele care ii deservesc pe presedintii de comisii permanente la 500 de litri pe luna, suficient pentru a parcurge 5.000 de km la un consum mediu de 10 litri la suta de kilometri.
Bogdan Ciuca a fost numit simbata unul dintre cei 11 vicepresedinti la nivel national ai Partidului Conservator, in timp ce presedintele Filialei Galati a PC, Eugen Durbaca, a fost desemnat sa faca parte dintr-o noua structura a partidului numita Biroul Politic.
Deasemenea, sustin sursele parlamentare citate, "Actele administrative plecate de la biroul sau s-au remarcat prin nelegalitate in forma si pe fond, incepand de la cele mai simple pana la gafa de a convoca Senatul in sesiune extraordinara, ‘uitand’ sa trimita spre publicare in Monitorul Oficial, actul semnat de catre Presedintele Senatului, dupa cum prevede Regulamentul Senatului".
Datele furnizate de Biroul de Credit arata ca, dintre cele 245.000 de credite cu restante la plata, 17,5% sunt credite pe card, de tip revolving sau descoperiri de cont.
Deputatul PSD Victor Ponta a declarat ca Biroul Permanent National a luat ieri in discutie cazul Iorgovan, conducerea partidului hotarand sa dea “niste semne de autoritate“, avand in vedere faptul ca mai exista si alte persoane “care vorbesc in partid“.
“Sunt sigur ca alegerea mea intre cei 10 vicepresedinti ai PD s-a datorat muncii pe care am desfasurat-o in teritoriu si care a invins alte demersuri ale contracandidatilor mei la functii in Biroul Permanent National“, a explicat Preda in comunicatul de presa.
Biroul Permanent Central al PNL, intrunit in sedinta extraordinara in seara zilei de duminica, a analizat doua probleme, se arata intr-un comunicat al partidului.
Astfel, a fost aprobat un raport de activitate al CNSLR Fratia, intocmit de Biroul Operativ si doua regulamente de functionare al Comisiei de Revizie Financiara si cel al Comisiei Judetene de control, comisii abilitate sa verifice modul in care sunt gospodarite resursele financiare in cadrul organizatiei, respectiv sa urmareasca partea legala a organizatiei.
373/2004, ca si a celor de abuz in serviciu impotriva intereselor statului in forma agravanta, fals intelectual, actiuni impotriva ordinii constitutionale, comunicare de informatii false si asociere pentru savarsirea de infractiuni“, informa Biroul de presa al Ministerului Public.
Biroul Permanent al Camerei a stabilit sa dezbata saptamana viitoare proiectul de hotarare pentru modificarea Regulamentului, cu privire la schimbarea presedintelui, dupa ce Comisia pentru Regulament va analiza trei zile amendamentele deputatilor PSD si UDMR.
„In cazul in care Florin Anghel va trece la PD si va incalca protocolul Aliantei, in mod sigur vom revendica si functia de presedinte al consiliului judetean, si functia de prefect“, a declarat deputatul PNL Adrian Semcu, membru in Biroul Judetean de Conducere al PNL Prahova.
Biroul Permanent al Camerei a decis ca saptamana viitoare sa se discute in plen propunerea lui Adrian Nastase de a fi numit Marian Enache in functia de secretar general al Camerei.
El a dat asigurari ca insemnele premiului vor sta pe biroul sau de la Cotroceni pe toata perioada mandatului sau.
Din Biroul Executiv al PC Zalau mai fac parte Dorel Fechete - prim vicepresedinte, Dorin Gora - secretar general, Tiberiu Marcean - vicepresedinte organizatoric, Vasile Marchis - vicepresedinte economic, Maria Decanovici - vicepresedinte cultura si educatie, Remus Padurean - vicepresedinte resurse umane si Liviu Rad - vicepresedinte relatia cu marile intreprinderi.
„Biroul Permanent National a analizat, la propunerea mea, tema des invocata in presa, inclusiv de unii colegi inca in partid cu privire la asa-zisul congres extraordinar al partidului.
google-analytics.com