Cautare

1364 de rezultate pentru "anularea contractului" (3.17 secunde)
Democrat-liberalii constanteni sunt de parere ca "anularea taxei de prima inmatriculare ar trebui sa reprezinte un simplu gest de bun simt si respect fata de romanii deja impovarati de o cascada de taxe".
Biroul Electoral Central a decis, miercuri, anularea scrutinului de duminica din comuna ilfoveana Stefanesti si repetarea alegerilor din aceasta localitate, in 15 iunie.
Liderul PDL a completat ca anularea alegerilor la Vidra este "inadmisibila", pentru ca birourile electorale ale sectiilor de votare din aceasta comuna nu au semnalat nicio tentativa de frauda sau de incalcare a legii, toti reprezentantii partidelor semnand procesele verbale.
Conducerea Camerei Deputatilor si-a exprimat, miercuri, indignarea fata de initiativa UNJR de a cere anularea votului din 13 august in cazurile lui Miron Mitrea si Adrian Nastase, presedintele Camerei urmand sa transmita CSM o scrisoare in acest sens.
AVAS a solicitat Tribunalului Bucuresti anularea partiala a Hotararii AGEA a Petrom privind aprobarea bugetului de investitii revizuit pe anul 2007, iar primul termen de judecata este fixat pentru 6 martie.
Oficialii companiei Blue Air isi mentin hotararea cu privire la anularea zborurilor in zilele de 2, 3 si 4 aprilie - cand in Capitala se desfasoara summit-ul NATO - chiar daca Aeroportul international "Aurel Vlaicu" Baneasa va fi deschis, se arata intr-un comunicat de presa.
Procesul intentat de SIF Oltenia companiei Ford Romania SA, prin care se solicita anularea majorarii de capital de 250 de milioane de euro efectuata de americani la fabrica din Craiova, este mai mult de imagine.
Sorin Blejnar, presedintele Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF) a declarat, ieri, ca institutia pe care o coordoneaza sustine anularea facilitatii de taxare inversa a TVA pentru firmele in insolventa, deoarece a dus la evaziune fiscala in multe cazuri, in care beneficiarii finali ai tranzactiilor cu bunuri vandute de astfel de societati sunt firme-fantoma.
Guvernul va incepe procedurile legale pentru anularea titlului de parc industrial acordat "Parcului turistic si de agrement Snagov", precum si demersurile necesare pentru rezilierea contractului de asociere in participatiune si a contractului de administrare incheiat in cazul Dracula Park, anunta Mediafax.
Initial, se vorbea ca taxa de poluare sa fie introdusa pentru a descuraja invazia importurilor de autoturisme second hand, o data cu anularea restrictiilor in acest sector.
Sindicalistii se refereau la restructurarea salariatilor din unele compartimente ale bancii fara respectarea legii si a contractului colectiv de munca la nivel de unitate, la programul de lucru, la discriminarea salariatilor privind modul de evaluare si stimulare a acestora, dar si la refuzul sistematic de a dialoga cu sindicatul.
In privinta contractului cu Consal, referitor la inchirierea celor doua masini de pompieri performante achizitionate in leasing de Administratia Portuara, s-a reusit convingerea firmei private sa procedeze la preluarea in nume propriu a contractului de leasing si la plata ratelor aferente.
Potrivit anuntului de participare din Sistemul Electronic de Achizitii Publice, durata contractului se intinde pana in decembrie 2019. Firma castigatoare va trebui sa depuna o garantie de participare de peste un milion de euro, la care se adauga o garantie de 3% din valoarea contractului.
Anuntul de atribuire a contractului catre TC Carpati S.A a fost publicat pe SEAP, pe 2 august. ... Valoarea finala a contractului este de 1.004.114,01 lei fara TVA, adica peste 228.000 de euro.
Politia de Frontiera organizeaza o licitatie pentru a desemna firma care sa asigure consultanta pentru realizarea sistemului integrat de securizare a granitelor, ce va fi implementat conform contractului cu EADS, renegociat si completat in toamna lui 2005.
Intr-o nota a ministerului se arata ca renegocierea contractului de constructie a autostrazii Transilvania a urmarit, pe langa modificarea clauzelor care incalcau legislatia romana, modificarea mecanismului contractual, astfel incat partea romana sa poata realiza o proiectie mai realista asupra costului lucrarilor.
ROMTEXTIL, asigurat in caz de retrocedare Dupa doua runde de licitatie, cumparatorul a fost furnizorul traditional de saci pentru sucursala, firma SC ROMTEXTIL SA, in baza contractului de vanzare/cumparare nr.
Potrivit acesteia, in baza contractului de solidaritate, angajatorul de insertie va incheia cu tanarul un contract de munca pe durata determinata egala cu cea a contractului de solidaritate. ... "Obligatia angajatorilor este aceea ca pe perioada contractului sa depuna la AJOFM actele justificative de plata", a spus Laura Nicolaescu.
Persoanele sau firmele care au cumparat masini in leasing financiar trebuie sa depuna la administratia de taxe locale, pana la 31 ianuarie, o declaratie insotita de o copie a contractului, potrivit Codului Fiscal, dar si a certificatului de inmatriculare, pentru a deveni platitori de impozit, informeaza NewsIn.
La control s-a mai constatat ca in majoritatea contractelor de credit cu diferite destinatii, ideile de baza precizate in anumite capitole, articole, obligatii ale beneficiarului nu sunt preluate, nu se regasesc si la inceputul contractului.
google-analytics.com