Oficialii companiei Blue Air isi mentin hotararea cu privire la anularea zborurilor in zilele de 2, 3 si 4 aprilie - cand in Capitala se desfasoara summit-ul NATO - chiar daca Aeroportul international "Aurel Vlaicu" Baneasa va fi deschis, se arata intr-un comunicat de presa. Potrivit sursei citate, decizia companiei a fost luata pentru a nu crea inconveniente pasagerilor, din cauza "potentialelor restrictii de trafic terestru si aerian".
"Preferam sa avem pierderi controlate, prin anularea zborurilor, decat de a intampina greutati in respectarea orarului de zbor, a curselor din aceasta perioada, cu consecinte mai mari privind atat disconfortul pasagerilor, cat si volumul pierderilor, financiare si de imagine", precizeaza sursa citata.
Pentru pasagerii companiei Blue Air, care si-au cumparat bilete pentru zborurile care vor fi anulate in perioada 2-4 aprilie, se va putea rambursa contravaloarea biletelor achizitionate, sau acestia vor putea fi "rerutati", in functie de disponibilitate, conform solicitarii individuale a fiecaruia.