Cautare

1364 de rezultate pentru "anularea contractului" (3.14 secunde)
Astfel, putem vedea ca Primaria Mangalia a solicitat inca din luna august falimentul Uranus, dar abia la sfarsitul lunii septembrie a prezentat in Consiliul Local un proiect de hotarare privind rezilierea contractului dintre administratie si societatea de salubrizare pe motiv ca aceasta nu-si face treaba, fara a scoate insa un cuvant despre faptul ca ceruse deja in instanta falimentul firmei.
finalizarea de catre vanzator a conversiei creantelor detinute de stat asupra companiei la data semnarii contractului si definitivarea structurii capitalului social al societatii in urma operatiunii 3.
Senatorul PSD Doru Ioan Taracila a explicat ca revocarea trebuie facuta prin anularea hotararii Senatului in urma constatarii ca la nivelul demisiei au existat anumite vicii, cum ar fi absenta senatorului democrat din sala de sedinta.
Liderii PC, reuniti in Consiliul National, au aprobat, luni, in unanimitate, anularea aliantei cu PSD si mandatarea lui Daniel Constantin pentru semnarea protocolului cu PNL.
Emil Boc a declarat ca anularea ajutoarelor sociale acordate nejustificat, in urma verificarii unei parti din dosarele incheiate pentru venitul minim garantat, indemnizatii de handicap si pensii de invaliditate, a generat economii de aproximativ 26 de milioane de euro.
Toate acestea sunt purtate posteritatii si datorita numerosilor dusmani ai familiei Borgia, printre care si Sannazzaro, (care a definit-o fiica, sotie, nora a papei), Pontano si Guicciardini Faimoasa acuzatie ca ar avea o relatie incestuoasa cu tatal sau, a fost lansata de primul sot, Giovanni Sforza, in timpul procesului pentru anularea casatoriei, in care era acuzat de impotenta.
Primul mod de evolutie al OZN - urilor, zborul planetar, in care ele sunt percepute vizual si deplasarea are loc in preajma Pamantului, consta din punct de vedere tehnologic in anularea atractiei gravitationale a navei fata de Pamantul.
La fel ca in multe alte sedinte ale celor doua comisii, lipsa de cvorum a determinat anularea discutiilor pe marginea pachetului de legi ale sigurantei.
Dupa doar cateva zile, PD-L cere oficial anularea taxei, prin initierea unui proiect de lege in acest sens, sustinand ca "Guvernul fura in fiecare zi din buzunarele cetatenilor" si cerand inapoierea banilor incasati deja de la populatie.
Plenul Senatului a adoptat, marti, un proiect de lege initiat de PDL care prevede anularea taxei speciale pentru autoturisme si autovehicule si restituirea sumelor incasate din aceasta taxa auto, in termen de 90 de zile de la depunerea solicitarii.
PDL Galati a actionat in justitie consiliile locale de la Negrilesti si Nicoresti pentru anularea unor hotarari ce vizau invalidarea mandatelor a trei consilieri locali apartinand acestei formatiuni politice. ... Filiala galateana a Partidului Democrat Liberal a atacat la Tribunalul Galati hotararile celor doua consilii locale, cerand anularea lor.
Decizia instantei de judecata a avut la baza anularea unei alte decizii a forului deliberativ din localitate (hotararea 2/27.06.2008), prin care fusese invalidat mandatul de consilier local al lui Costel Dabija, membru al Partidului Conservator, care trebuia sa ocupe un post de ales local dupa ce presedintele formatiunii, Eugen Durbaca, i-a exclus din partid pe Neculai Enache si Geta Hotnog, plasati primii pe lista.
Presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a semnat vineri, in cadrul unei conferinte de presa, solicitarea adresata instantei de devansare pentru luna octombrie a termenului in procesul in care PRM cere anularea HG de delimitare a colegiilor, care a fost stabilit pentru 11 noiembrie.
Curtea de Apel Bucuresti (CAB) a trimis joi dosarul in care PRM a cerut anularea Hotararii de Guvern privind delimitarea colegiilor uninominale la Curtea Constitutionala (CC), desi apreciaza ca textele de lege criticate sunt constitutionale.
mita electorala - pedepsita de lege, dar inca practicata pe scara larga, pe fondul saracirii tot mai accentuate a populatiei - anularea buletinelor valabile ale adversarilor politici, prin dubla stampilare si softul Biroului Electoral Central.
Prin aceasta plangere, Benedekt a cerut anularea partiala a procesului de repartizare a mandatelor de deputat la nivel national, anularea mandatului alocat UDMR in circumscriptia electorala nr.
"În cazul in care un partid politic cere anularea alegerilor, invocand frauda electorala, trebuie sa vina si cu acte doveditoare", a mai precizat Hertoiu.
Brailoiu va cere anularea titlurilor de proprietateIn situatia in care se vor confirma cele mentionate in raportul Corpul de Control al MAI, Prefectul judetului Constanta, Liviu Brailoiu, va cere in instanta anularea titlurilor de proprietate din zona Grindul Chituc, emise din 2004, ca urmare a falsurilor la care se face referire in raport.
Pentru anularea votului el a anuntat ca PD-L depune in regim de urgenta doua proiecte legislative prin care sa se revina la cele doua texte de legi initiale. O alta varianta pentru anularea votului consta in retrimiterea legilor in Parlament de catre presedinte.
"De la comasarea alegerilor se poate ajunge la anularea lor!" Comasarea alegerilor locale cu cele parlamentare poate insemna, din pricina "arbitrariului inacceptabil" pe care il promoveaza, inclusiv anularea alegerilor, avertizeaza ex-premierul pesedist Adrian Nastase, pe blog.
google-analytics.com