Clubulgrasilor.ro informeaza: Vremea de afara inspira pe toata lumea la vacanta de vara. Sa vina cat mai repede concediile... Dar nu te grabi sa-ti faci bagajele pana nu dai o raita si pe la magazine de beauty si in farmacii, sa-ti cumperi cele trebuincioase infrumusetarii.
Actiunea soarelui isi lasa amprenta pozitiv asupra tonusului nostru, dar negativ asupra pielii si a parului, deci e obligatoriu sa-ti cumperi produse care sa-ti protejeze podoaba capilara.


Sampon si spray cu pulpa de chitra

Daca vrei sa te bucuri vara aceasta de un par stralucitor si plin de vitalitate, Laboratoarele Klorane au un Spray cu Leave In cu pulpa de chitra (Citrus medica, un tip de lamaie mai mare), care te poate ajuta. Produsul cu pulpa de chitra fara clatire confera lejeritate parului, multumita combinatiei unice de pulpa de chitra si otet alb.

Protejarea parului cu Subtil Sun Care

Subtil a creat Sampon pentru par si corp Sun Care, un produs bun dupa soare, cu Vitamina E antioxidanta si impotriva radicalilor liberi. Filtru UV pentru mentinerea stralucirii. Formula 2-in-1 a acestui sampon curata delicat parul si pielea care au fost expuse la soare. Culoarea nu isi pierde din stralucire, firul de par este intens hidratat si isi recapata o stralucire ca de matase. Se aplica pe parul umed si pe corp; se maseaza pana se face spuma; se clateste cu grija, trebuie evitat contactul cu ochii.
O solutie de refacere cu unt de mango

In cazul in care deja parul tau a fost agresat de soare, poti apela la linia de tratament pentru par Klorane cu Unt de Mango. Repara parul dupa expunerea la soare sau alti factori externi care il deterioreaza in timpul verii, precum apa sarata a marii sau apa cu clor din piscina. Contine acizi grasi pentru hranirea, restructurarea si rehidratarea parului uscat si deteriorat.

Periile din dotare, de bambus

Indiferent ca pleci in vacanta sau ramai acasa, peria de par este un instrument de care nu te poti desparti, mai ales ca este personal. Mai nou, in trend sunt periile din bambus si pe buna dreptate, fiindca bambusul este mai rezistent si mai usor decat lemnul. Daca preferi pieptanul, alege Pieptanul eco din bambus, un produs anti-static, anti-bacterian, usor de folosit. Il gasesti in magazinele Melkior si pe www.melkior.ro la un pret de 12,80 lei.

57°C, temperatura optima pentru uscarea parului

Un par stralucitor si sanatos inspira intotdeauna senzualitate si taine bine pastrate. Adesea, insa, frumusetea desavarsita a parului nu ascunde secrete extravagante, ci se regaseste in cea mai simpla rutina de ingrijire a acestuia: uscarea. 57°C este temperatura optima pentru uscarea parului tau si este setarea speciala a noilor uscatoare Philips ThermoProtect, care ofera protectie impotriva supraincalzirii, fara a compromite rezistenta coafurii. Daca iti pui in bagaj intotdeauna un uscator de par, e timpul sa faci o investitie noua. Alege unul din cele 3 modele disponibile in noua gama de uscatoare de par Philips ThermoProtect, HP8230 negru, HP8232 alb, HP8233 mov, concepute special pentru a intampina nevoile particulare ale parului si pentru a obtine stilul de coafura dorit.
Cu noile uscatoare de par, obtinerea rezultatelor perfecte de coafare este posibila prin evitarea temperaturilor ridicate ce agreseaza scalpul si firul de par, contribuind la pierderea umiditatii naturale a acestuia si la deteriorarea sanatatii sale in timp. Datorita setarii de temperatura ThermoProtect, de 57°C, parul este uscat rapid, iar look-ul obtinut este unul stralucitor, ingrijit, rezultat al echilibrului desavarsit intre delicatete si stil.