Se implinesc trei ani de cand Mihai Dragomir a demarat acest eveniment unic in Romania, Weekend-ul de Reformare - Mananca, Bea si fa Miscare.
In perioada 15-17 martie 2013 organizeaza cea de-a 9 a editie, iar inscrierile sunt in derulare. Multi spun ca programul concept este usor, multi spun ca este greu ...toti sunt sunt insa de acord ca cele trei zile petrecute sunt unice ca experienta. Ce trebuie sa mananci, ce sport trebuie sa faci ca sa arati bine ?...acestea sunt deja clisee. De aceea Weekend-ul de Reformarea a fost de la inceput conceput sa te invete mai presus de toate sa fii TU, sa te descoperi sau redescoperi, sa te motivezi si sa iti depasesti limitele. De ce reformare i-am intrebat pe cei de la Cardio Mix ? mi s-a raspuns ca in acest weekend vei afla adevarul despre ce inseamna un stil de viata sanatos de la A la Z, ce inseamna si cum se face miscarea pentru sanatate si te vei relaxa prin terapia unui psiholog clinician. Trebuie sa stii ca silueta frumoasa si sanatoasa nu se tine cu doua frunze - de ceea in weekend -ul de reformare Cardio Mix mancarea este pe primul loc.
Aici inveti ca nu doar cei 2 litri de apa recomandati zilnic, la unison, trebuie sa faca parte din meniul tau - cum vei invata asta? nu te ingrijora - in aceasta ‘’tabara’’ poti afla ce si cum trebuie facut. Miscarea - multi o practica, putini cunosc forma corecta pentru sanatate. Weekend-ul de reformare iti da sansa sa practici timp de doua zile singurul concept de fitness anti aging din Romania- Cardio Mix la baza caruia sta Preventia! Am aflat de la organizatori ca fiecare weekend de reformare are programe si activitati noi care iti sunt destinate tie, cel care participi, pentru a te bucura de lucruri si experiente unice. Poate nu intelegi prea multe acum cand citesti aceste randuri, cu singuranta lucrurile vor deveni mult mai clare daca te decizi sa iei parte la o editie.
Iti este asigurata: cazarea in conditii sporite de confort, 6 mese pe zi timp de 2 zile, accesul la cel mai bun si renumit specialist in fitness - Prof.Antr.fitness specialist Mihai Dragomir, practici timp de doua zile singurul concept de fitness recunoscut la un congres modial de medicina sportiva - Cardio Mix, si ai parte de cele mai bune antrenamente concepute cu preventie maxima pentru organism. Cocluzia? ai parte de o Portie de Sanatate !
Si ca sa intelegi cat mai bine la cei vei lua parte afla ca Concepul Fitness Anti Aging Cardio Mix este singurul brand 100% romanesc si are la baza cel mai bun sistem de pregatire psiho-fizica din Romania prin care poti obtine cele mai bune rezultate si beneficii legate de sanatate si starea de bine.
Cum te inscrii si cat costa? Poti afla pe site ul www.cardiomix.ro sau la sectiunea blog, unde de altfel poti viziona cum s-au desfasurat editiile precedente .http://cardiomix.ro/blog/?p=1488,sau poti trimite un email la [email protected] cu mesajul Vreau sa ma reformez‘’ si pasii iti vor fi indrumati.