Cautare

1915 de rezultate pentru "antene gratuite preturi" (2.63 secunde)
omuletii verzi, cu antene pe cap, cu arme laser etc., nu au fost semnalate practic niciodata. Deci cu greu se putea vorbi de o contaminare mediatica.
Si cum extraterestrii sunt cunoscuti drept aia mici, verzi cu antene, romanii vor fi cunoscuti drept grupuri de "bronzati" cu acordeonul intr-o mana si copilul de vanzare in cealalta.
Despre acele atacuri - care au lovit sediul serviciilor de informatii din Tiraspol, doua antene de telecomunicatii si o unitate militara - Maia Sandu a spus ca sursa lor este in interiorul regiunii transnistrene.
Sintagma "baietii destepti" a fost lansata de Basescu atunci cand a criticat firmele care iau energie electrica de la Hidroelectrica la preturi mici si o revand la preturi crescute unor companii de stat si private, carora li se refuza furnizarea directa de energie.
magazine mici, aproape de consumatorii care "inca cer scaderi de preturi". ... Clientii inca cer scaderi de preturi", afirma managerul francez. ... Clientii inca cer scaderi de preturi".
Editura Niculescu vine la Bookfest cu peste 500 de titluri, reduceri intre 20 â€" 50% la orice titlu, 50% reducere la titluri din Colectia de Dezvoltare Personala, pachete promotionale la preturi speciale si o varietate de titluri interesante, disponibile la preturi unice de 5 si 10 lei.
Prima zi din august aduce preturi mai mari la produse si servicii. ... "O sa murim pur si simplu, nu o sa ne mai putem descurca..." Afland despre noile majorari de preturi ce li se pregatesc, craiovenii s-au aratat disperati.
"Este un loc curat, civilizat, cu personal amabil si preturi accesebile. ... Sunt si copii, si pensionari care nu s-au speriat de preturi si au renuntat la vechile magazine de cartier.
"Sub sloganul afisat in toate pietele constantene, "Preturi corecte", se ascund multe lucruri curioase, legale sau mai putin legale, placute si de cele mai multe ori, mai putin placute noua, cumparatorilor, cei pe care autoritatea locala doreste cu ardoare sa ne protejeze impotriva ilegalitatilor de tot felul", arata, in mod ironic, senatorul Onaca, demascand apoi modul in care pretul produselor agro-alimentare creste nejustificat:
De pilda, una dintre cauze ar putea fi data de iluzia unor proprietari de imobile care cred ca prin integrarea in Uniunea Europeana ar putea obtine preturi ca in Paris.
Rata inflatiei a fost, in ianuarie, de 0,8%, cu 0,2 puncte procentuale mai mult fata de nivelul din decembrie 2004, cresterea fiind determinata in special de majorarile de preturi la utilitati, se arata intr-un comunicat al Institutului National de Statistica (INS).
La carnea de pasare sintem concurati neloial de importuri, care vin la preturi de dumping ", a declarat Ilie Van, presedintele Uniunii Crescatorilor de Pasari din Romania.
Leu greu fara majorari Introducerea leului greu nu va inregistra majorari la preturi. ... Prin urmare, modificarile de preturi efectuate corect nu vor conduce la cresteri de preturi.
Astfel, o parte a tarifului de transport va fi orientat spre aceasta categorie de producatori pentru ca ei sa investeasca in modernizare si sa poata produce energie la preturi competitive.
Dupa ce s-au plans ca aprecierea leului ii loveste puternic, motiv pentru care au cerut demiterea guvernatorului Bancii Nationale a Romaniei, Mugur Isarescu, acum exportatorii cer Guvernului inghetarea preturilor la utilitati, preturi care “pun pe butuci economia romaneasca“.
Intr-un interviu acordat revistei „Focus“, oficialul european a declarat ca motivul iminentei cresteri de preturi pe piata petroliera este apropierea sezonului rece, iar in aceasta perioada rezervele petroliere ale fiecarei tari vor fi completate.
Comerciantii vor preturi mici pentru clienti Un comerciant poate ajunge sa ofere preturi mai mici decat un hypermarket apeland la diverse metode.
Conform politicii de preturi anuntate la inceputul anului 2005, statiile Petrom aplica preturi diferentiate in functie de conditiile locale de piata si de mediul concurential. Potrivit companiei, noile preturi la produsele comercializate in reteaua sa de distributie urmaresc fluctuatia cotatiilor internationale ale carburantilor.
Unii comercianti s-au grabit sa afiseze preturi mai mari, cu toate ca pana la accizarea suplimentara trebuie parcurse anumite etape. ... Apoi asteptam noile liste de preturi", a spus la randul sau Alina Sercau, vanzatoare la un chiosc.
Preturi mici la case, doar un "vis" Legea va determina, cu siguranta, o oferta bogata pe piata imobiliara, ce va culmina, probabil, cu schimbarea preturilor.
google-analytics.com