Cautare

1915 de rezultate pentru "antene gratuite preturi" (3.44 secunde)
Ministerul Agriculturii vrea sa-i convinga pe producatorii din industria alimentara sa stabileasca preturi de referinta pentru principalele alimente, laptele urmand sa fie primul produs care va avea un astfel de tarif. ... Acest lucru ii determina pe procesatori sa puna crescatorilor preturi mai mici la materia prima.
Acestea nu fac fata fluxului de clienti si au o gama diversificata de produse la preturi cam la fel ca în supermarketuri, dar asemenea unitati sunt foarte putine.
Mielul, doar pe masa bogatilor Cel mai bun exemplu il reprezinta uleiul, al carui pret a ajuns pana la aproximativ 10 lei, un litru de ulei putand fi cumparat cu preturi cuprinse intre 7,50 lei si pana la 9,75 lei.
pentru cumparatori - preturi mai mici, pentru vânzatori - contracte certe. ...   Preturi mici, avantaje mari Atât în cazul licitatiilor clasice, cât si în sistemul bursier, avantajele sunt ca se cumpara mai ieftin decât pe piata libera. ... Se vând cantitati mari, la preturi mici.
pentru cumparatori - preturi mai mici, pentru vânzatori - contracte certe. ...   Preturi mici, avantaje mari Atât în cazul licitatiilor clasice, cât si în sistemul bursier, avantajele sunt ca se cumpara mai ieftin decât pe piata libera. ... Se vând cantitati mari, la preturi mici.
Potrivit statisticilor INS, productia ramurii agricole a inregistrat in 2007 o valoare de 47.699.916 mii lei preturi curente, cu 17,7% mai putin ca in 2006 cand s-a inregistrat 50.649.602 mii lei preturi curente, datele fiind calculate in preturi comparabile.
Acesta este si motivul pentru care legumele si fructele din pietele galatene au preturi diferite daca sunt vandute in locurile special amenajate pentru producatori sau daca sunt comercializate in piete.
Piata imobiliara a fost emergenta si disproportionata", a spus Isarescu.Desi înca nu exista date concrete privind evolutia preturilor la apartamentele vechi, agentiile imobiliare au confirmat recent ca acestea se vând si la preturi cu 25% mai mici decât cele anuntate.
Daca pâna la data respectiva un metru cub de gaz costa 0,98955 lei (fara TVA), dupa 1 iulie, o unitate de energie (E) costa 0,10470 lei, dar este exprimata în kWh.  Facturi cu doua preturi Noile facturi Distrigaz Sud au creat confuzie în rândul detinatorilor de centrale termice de apartament.
Compania petroliera Petrom va reduce, incepand de luni, ora 16:00, cu cinci bani pe litru pretul motorinei comercializate in statiile proprii si va mentine tariful la benzina.Astfel, un litru de Top Euro Diesel va costa 4,15 lei, iar sortimentul OMV Sprint Diesel 4,2 lei.Pretul la Euro Diesel 4 va fi redus de la 4,14 lei la 4,09 lei pe litru, iar la OMV Premium Diesel de la 4,53 lei la 4,48 lei/litru.Conform strategiei de preturi a Petrom, in statiile companiei tarifele pot diferentia cu pana la 5% in plus sau in minus, valorile prezentate fiind doar preturi de referinta.Ultima modificare de preturi la Petrom a fost realizata in urma cu o saptamana, atunci tarifele la motorina au fost micsorate cu patru bani pe litru.La inceputul anului, pretul la pompa al motorinei a trecut de cel al benzinei, in principal din cauza majorarii accizei pentru acest tip de carburant si a cotatiilor record inregistrate de petrol pe pietele internationale.Cotatiile internationale ale barilului de petrol, care influenteaza preturile combustibililor, au crescut cu circa 50% fata de inceputul acestui an si s-au dublat comparativ cu perioada similara din 2007.
Legume si fructe, multe si de calitate superioara, insa nu se stie daca si la preturi accesibile.
La Galati, pietele volante sunt o utopie, desi fermierii isi expun legumele si fructele la preturi de producator. ... Oamenii isi vand produsele la aceleasi preturi si in Bucuresti si obtin profit, chiar daca trebuie sa transporte legumele 250 de kilometri.
Practic, Doljchim anunta ca vinde ingrasaminte romanilor la preturi mai mari decat in Vest. ... Managementul companiei a preferat vanzarea pe piata locala si datorita faptului ca aici tranzactiile se perfecteaza la preturi mai mari decat dincolo de granita.
Patronii care gestionau economate spun ca nu au rezistat pe piata la preturi reduse. ... Erau, de fapt, raioane-economat create in interiorul unor lanturi de magazine, unde produsele se gaseau la preturi mai mici decat in rest.
Chiar daca unele societati de asigurare au reputatia de operator care ofera preturi mici, in realitate preturile se schimba periodic. Astfel, asiguratorul cu preturi mici saptamana trecuta, poate avea in saptamana urmatoare preturi mai mari, iar beneficiile conexe unei polite RCA sunt de multe ori necunoscute sau ignorate.
Marje de preturi Desi asistam la o stabilizare a situatiei pietei de real estate si majoritatea dezvoltatorilor declara ca preturile locuintelor s-au stabilizat undeva in jurul valorii de 900 €/mp pentru un apartament in Bucuresti, tIMOn gazduieste si oferte speciale, de genul 398 €/mp pentru o casa la Buftea sau 38.000 € pentru un apartament cu trei camere in Alanya, Turcia.
Pentru preturi pornind de la 1.000 de euro, iti poti produce apa calda cea mai mare parte a anului, spun patronii din Banie, care distribuie astfel de sisteme. ... Cele grecesti au preturi incepand de la 1.000 de euro si sunt cele mai simple.
La mai bine de doi ani de la blocarea pietei imobiliare, craiovenii care viseaza la propria locuinta isi pot cumpara una la preturi pornind de la 21.000 - 22.000 de euro. ... Unele garsoniere au preturi care concureaza cu succes o masina.
Daniela Giurca, director general in cadrul Ministerului Agriculturii, spune ca depozitarii incearca sa vanda la preturi ridicate:
In opinia oficialului BNR, trecerea la euro ar putea produce echilibrari de preturi. "Avem preturi sub nivelul UE, dar si preturi peste.
google-analytics.com