Singura diferenta intre romani si extraterestrii tine de durata. In timp ce extraterestrii vin, observa, ne omoara niste vaci, ne rapesc niste persoane si pleaca, romanii, atunci cand invadeaza o tara, nu se lasa pana nu o secatuiesc. O obosesc, o irita, pana cand ii castiga dispretul total. Pana nu mai ramane cale de intoarcere. Ma rog, pana se trezeste un destept si da ordinul: "Afara cu romanii, afara cu Romania !".
Romanii , mai extraterestrii decat extraterestrii ? Pai. . . Da. . . Poporul roman este cea mai obscena civilizatie europeana . Provocam uimire si scarba zilnic, starnim mitinguri rasiste zilnic si, poate cel mai tragic, provocam dezordine intr-un sistem care functioneaza. Intr-un fel, putem spune ca ne integram mai dificil decat niste extraterestrii.
Timpul necesar integrarii romanilor in Europa e acelasi cu cel necesar extraterestrilor sa devina pamanteni. Atat de mari sunt diferentele. Si cum extraterestrii sunt cunoscuti drept aia mici, verzi cu antene, romanii vor fi cunoscuti drept grupuri de "bronzati" cu acordeonul intr-o mana si copilul de vanzare in cealalta. Cand va ajunge un microbuz de romani intr-o tara europeana, se va transmite pe TV ca si cum ar fi aterizat un OZN. Se va emite o avertizare locala, pentru ca respectivii europeni sa se ascunda in case, sa se inarmeze si sa nu ia nici un contact cu "invadatorii". Degeaba vom spune "We come in Peace". Degeaba vom spune vrem sa invatam de la voi, mai dati-ne o sansa. Nu ne va crede nimeni. Vom fi mai rau decat extraterestrii, intrucat ei vor avea totusi "fanii" lor, care se vor urca pe acoperis si-i vor astepta.
Ce ar fi mai daunator Europei : invazia extraterestrilor sau migrarea romanilor ? Ramane ca istoria sa lamureasca acest lucru.