Cautare

1915 de rezultate pentru "antene gratuite preturi" (3.02 secunde)
Astfel, la Bucuresti sau la Cluj, o garsoniera poate fi inchiriata cu preturi cuprinse intre 30 si 60 de euro pe ziua de cazare, in timp ce cazarea pentru 24 de euro intr-un apartament situat in aceleasi localitati se "invarte" in jurul sumei de 100 de euro.
Potrivit noilor preturi practicate de Petrom un litru de benzina ECO Premium 95 va costa 3,97 lei, unul de Premium fara plumb 95 - 3,94 lei, Top Premium fara Plumb 99+ - 4,27 lei, OMV Carrera 95 - 4,04 lei si OMV Carrera 100 - 4,67 lei.
Noul catalog, care se concentreaza pe solutii de amenajare pentru baie si dormitor, aduce preturi mai mici, in medie cu 18%, pentru 217 produse, potrivit B365.ro.
Tinta noastra foarte clara este de a-i determina pe romanii care astazi sunt in diaspora ca intr-un an, doi, dupa ce vad ca aceste masuri sunt aplicate si se da drumul la investitii, se da drumul la noi lucrari in infrastructura, sa prefere sa se intoarca acasa pe niste salarii nu asa de mari ca in afara, deocamdata, dar sigure, din ce in ce mai mari si cu taxe si cu preturi mult mai mici decat in afara, pentru ca din ce am discutat cu foarte multe patronate, sa stiti ca nici ele nu sunt extrem de incantate de faptul ca trebuie sa puna aceste preturi mari produselor, tocmai pentru ca au acest TVA mare si au spus noi suntem primii interesati cand veti aplica reducerea TVA-ului fie la produsele de baza, fie generalizat, sa venim si noi langa aceasta reducere cu un procent - doua, astfel incat sa se simta bine in buzunarul romanilor aceasta scadere, pentru ca acest lucru ne va ajuta sa producem mult mai mult.
Toata lumea are nevoie de preturi mai mari pentru a face rost de cash, care continua sa fie principala problema in economie. ... Toti au nevoie de cash si de preturi mai mari.
Iata lista de preturi ale biletelor (lei RON): - VIP 1: 800 - VIP 2: 600 - Tribuna 1 vest, inel 2:
In Bulgaria, pachetele de abonamente variaza intre 7,6 euro si 12,7 euro, iar terminalul are preturi ce variaza intre 418 euro si 526 euro.
112/1995, care ii obliga sa nu instraineze fostele case nationalizate pe care le-au achizitionat la preturi de nimic. ... 112/1995 si care le da proprietarilor de case nationalizate mana libera sa vanda la pretul pietei imobilele cumparate incepand din 1995 la preturi derizorii.
Declaratia lui Voiculescu vine, astfel ca raspuns la acuzatiile deputatului Partidului Social Democrat, Victor Ponta, care a precizat ca exista anumite firme private care cumpara energie electrica de la stat cu preturi foarte mici si o vand tot la stat, cu preturi mari.
preturi stabile, costuri mai mici ale tranzactiilor, economii protejate, piete mai transparente si mai competitive si intensificarea comertului. ... preturi stabile, costuri ale tranzactiilor mai mici, piete mai transparente si mai competitive si intensificarea comertului.
"Recentele crize care au loc intre Israel si Liban nu sunt decat un teatru de operatiuni, care va afecta Romania din punct de vedere economic si se preconizeaza ca pretul petrolului sa urce foarte tare si de aici si celelalte preturi.
"Nu va promit ca voi aduce lapte si miere" Targurile din judet au dat nastere la paradoxuri, cum ar fi cazul galatenilor care sunt nevoiti sa se deplaseze in localitatile unde functioneaza acestea, intrucat isi pot vinde produsele la preturi ceva mai bune decat la oras.
Astfel, in perioada imediat urmatoare va fi demarat un proiect imobiliar in parteneriat public-privat care va consta in ridicarea unor locuinte la preturi atractive in cartierul Dobrogea I.
Om trai noi intr-o societate capitalist- concurentiala insa, fara a-l proteja pe cetatean in mod real si nu declarativ, de cresterile nejustificate de preturi este similar cu a-l transforma, incet-incet, din cumparator in simplu privitor, care nu va mai avea ce sa le puna copiilor pe masa!", a explicat Onaca.
Întaiul gospodar din Ramnicu Valcea este acuzat ca, pe mana cu juristul primariei, a cumparat leagane pentru copii la preturi de trei ori mai mari decat pe piata, diferenta de bani intrand in buzunarele unui afacerist local. Procurorii Serviciului Teritorial Pitesti al Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) au dispus ieri trimiterea in judecata a primarului municipiului Ramnicu Valcea, Mircia Gutau, acuzat de abuz in serviciu contra intereselor publice.
Parca mai uiti si de preturi, si de pensii micsorate, si de somaj, si unde s-or fi dus miliardele imprumutate de la FMI, si de... ... Isarescu a confirmat cresteri de preturi la combustibili, electricitate etc si a anuntat ca si inflatia se duce in sus spre 4%.
Insa realitatea a aratat ca statul nu are capacitatea administrativa nici pentru a gasi cele mai bune preturi nici pentru a garanta - macar - ca lucrarile pot fi duse la bun sfarsit in timp util.
Insa realitatea a aratat ca statul nu are capacitatea administrativa nici pentru a gasi cele mai bune preturi nici pentru a garanta - macar - ca lucrarile pot fi duse la bun sfarsit in timp util.
Va felicit pentru sanctiunile aplicate practicilor abuzive, pentru ca au existat si inca exista carteluri, exista inca intelegeri intre actorii de pe piata si toate aceste intelegeri si carteluri sunt, evident, impotriva competitivitatii si impotriva unei piete libere, care inseamna, de fapt, performanta si preturi mai bune.
Din bogata oferta de petrecere a Revelionului si a vacantei de iarna a J'Info Tours, se remarca sejururile in Malta si Egipt, care dispun de preturi ce sfideaza orice concurenta”.
google-analytics.com